Şimdi Ara

Sokak röportajlarına RTÜK denetimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben yurt disinda lise okurken sen dunyada yoktun be abi tavsiyesiymis

Neyse buda guzeldi bol bol ironi yedik bugunde tamamdir eyvallah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KAUANKA K kullanıcısına yanıt

Sen bir siyasi partinin neferi olduğun için herkesin öyle olduğunu sanıyorsun ama değil. Yalan haber paylaşmayı sizin tayfada çok gördüm. Yalanları ortaya çıktığında sadece haber paylaştıklarını söylüyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence biz kuzey koreye taşınalım belki yabancılık çekmeyiz

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Milleti birbirine düşürüp kışkırtmak nasıl oluyor? Bunu sürekli yapan kanallar ve siyasiler de var. Onlara önlem var mı?

Röportajlarda çoğunlukla gördüğüm ultra cahil insanların söyledikleri zira en çok reytingi onlar alıyor. Millet birbiriyle paylaşıyor gülüyor bunlar yüzünden ülke bu halde diye yorum falan yapıyor. Onun dışında bir de arada düzgün konuşan muhalif birileri çıkıyor, şovmen gibi konuşmalar yapıyor, milletin alkışlıyor falan. Röportajlardan anket çıkarana rastlamadım. Kaldı ki bu suç değil. Bu kişiler ülkenin kötü gidişine karşı kendilerine vazife çıkarıp algı çalışması da yapabilirler. Bunun standardı, denetimi, kontrolü olmaz. Sadece yasalarımızda belirlenen suçları açıkça işliyorlarsa gereken yapılır.

Asıl sorun hoşa gitmeyen her faaliyeti yasaklama güdüsüyle hareket etmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekononmi, mülteci sorunu, dış politika ve diğer önemli konularda battıkça doz arttırılıyor.

• RTÜK'ün denetlemesine fırsat bile vermeden konuşanı 24 saatte içeri alıyorlar zaten... RTÜK neyi denetleyecek ki....

www.sozcu.com.tr
    Instagram yasağını eleştirdi, tutuklandı - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/instagram-yasagini-elestirdi-gozaltina-alindi-p73839
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.