Şimdi Ara

Sokakta BIGBANG - Fantastic Baby çalan kız ( çok iyi çalıyor )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• kız baya eğleniyor gibi yüzüme gülümseme geldi bu denli eğlenmesinden desem yeridir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartondanbebek -- 27 Ağustos 2014; 1:43:16 >

• Vay açık mert korkusuz
  • ağzını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wuxx

Vay açık mert korkusuz

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartondanbebek

quote:

Orijinalden alıntı: Wuxx

Vay açık mert korkusuz

?

Alıntıları Göster
    3. Kez izliyorum videoyu kız süper ya.
    Ulan biz niye bu kadar sıkıcı bir ülkeyiz ? Niye hayatımızda renk yok lan bizim ? Niye bizim genç kızlarımız sabah akşam bir taraflarını büyütmek yerine hobi sahibi olmayı denemiyorlar ? Niye...
  • Kartondanbebek K kullanıcısına yanıt
    Hocam sen naptın yolda telefondan bangır bangır şarkı açan apaçi kızlardan sandım yüreğim ağzıma geldi bi tedirginlikle girebildim bu konuya böyle bi şey olduğunu görünce yüreğime su serpildi.

Hocam lütfen konu başlıklarını düzgün açalım aramızda kalp problemi olanlar var ^^
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Turkiye'de olsa goc etmis hava solumaktan baska bir ise yaramayan gobegini onde giden 3-5 barzo yanina yaklasip hele bu neydir looo derdi arada da yoklarlar sonra zabita topla pili pirti de s... olup git he diye kizi tartaklar. Yasli kadilar bi devirde namus iffet kalmadi her yeri acik kufur ederdi.

burda hangi tarafa kızdığını anlayamadım

Hocam sildim mesaji bi anlil sinirime denk geldi. Bizde sokakta muzik calan sanat icra eden insanlari farkli gozle bakiyorlar bu demek istedim

•  Sokakta BIGBANG - Fantastic Baby çalan kız ( çok iyi çalıyor )
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Gul

Hocam sen naptın yolda telefondan bangır bangır şarkı açan apaçi kızlardan sandım yüreğim ağzıma geldi bi tedirginlikle girebildim bu konuya böyle bi şey olduğunu görünce yüreğime su serpildi.

Hocam lütfen konu başlıklarını düzgün açalım aramızda kalp problemi olanlar var ^^

tamamdır
  • çok güzel şov yapıyor ama ritim kaçırdığı yerler kötü olmuş
  • quote:

quote:

quote:

Turkiye'de olsa goc etmis hava solumaktan baska bir ise yaramayan gobegini onde giden 3-5 barzo yanina yaklasip hele bu neydir looo derdi arada da yoklarlar sonra zabita topla pili pirti de s... olup git he diye kizi tartaklar. Yasli kadilar bi devirde namus iffet kalmadi her yeri acik kufur ederdi.

Hocam sildim mesaji bi anlil sinirime denk geldi. Bizde sokakta muzik calan sanat icra eden insanlari farkli gozle bakiyorlar bu demek istedim

Arkadaşın demek istediğini destekleyeyim :

http://www.posta.com.tr/turkiye/HaberDetay/Muzisyen-turistlere-zabita-soku.htm?ArticleID=68313
    http://www.youtube.com/watch?v=Z5Kod0eRYWs

• quote:

Orijinalden alıntı: Aoi.

quote:

quote:

quote:

Arkadaşın demek istediğini destekleyeyim :

http://www.posta.com.tr/turkiye/HaberDetay/Muzisyen-turistlere-zabita-soku.htm?ArticleID=68313
    http://www.youtube.com/watch?v=Z5Kod0eRYWs

Ne deseniz haklısınız diyecek birşey bulamıyorum niye diğer ülkeler gibi değiliz...

Edit: Sen sildiğine göre bende sildim yorumu açıklığa kavuştuğuna göre ancak buradaki alıntı kalacak malesef birşey yapamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartondanbebek -- 27 Ağustos 2014; 1:42:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Roccoti

ağzını.

??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Roccoti

ağzını.

??

Alıntıları Göster
    Fena ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ManSlayer_

Fena ha

iyi çalıyor dimi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _ManSlayer_

Fena ha

iyi çalıyor dimi

Alıntıları Göster
    up
  • Kalkti
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih keren

Kalkti

yazık diyorum sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih keren

Kalkti

Bizim milletimizde anca şeyinden düşünsün
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.