Şimdi Ara

Sokakta gördüğümüz kızla nasıl tanışırız ? (SOKAKTA GÖRDÜĞÜMÜZ KIZLA TANIŞMA YÖNTEMLERİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
7
Favori
13.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wheatley

quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

quote:

quote:

quote:

Afedersiniz saatiniz kaçtı acaba?

Üff sanane be slk .. !

Ölüm saati sorduk diyelim .sonra kız saati söyler ve yoluna devam eder .burdan sonra ne demeliyiz .birde her yaştan kızlarla böyle diyalog kurabilir miyiz sence .lisedeki kızlar hiç ağırbaşlı olmuyor .

kız bi kac defa kesmisse yolda hemen arkasından yürümeye basla. sonra ardından bunun ayagına dogru bozuk para fırlat. bu kız paranın kendisinden düstügünü sancak ve yere egilip alcak. tam o sırada sen pardon deyip o para benimdi benden düstü diceksin. geri sana vermeye kalkarsa sagol sende kalabilir diceksin ve 2 gülümseme cakıp muhabbete giriceksin. gerisi sana kalmıs ...

Sağol deniycem.

Dene dene önceden denendi

nick ile uyumlu olsun dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: KiowagEE

Başlığı okuduğum an aklıma 2007 konu dışı geldi hey gidi günler hey

Aynen hocam şimdikiler feysbuktan nasıl tanışırız diye konu açıyolar

Konuya gelince bi adres sor baktın kız sert yapan biri değil açık sözlü ol sizinle tanışmak istiyorum ben de yemez seni korkma en fazla güler geçer.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Afedersiniz saatiniz kaçtı acaba?

Üff sanane be slk .. !

Ölüm saati sorduk diyelim .sonra kız saati söyler ve yoluna devam eder .burdan sonra ne demeliyiz .birde her yaştan kızlarla böyle diyalog kurabilir miyiz sence .lisedeki kızlar hiç ağırbaşlı olmuyor .

kız bi kac defa kesmisse yolda hemen arkasından yürümeye basla. sonra ardından bunun ayagına dogru bozuk para fırlat. bu kız paranın kendisinden düstügünü sancak ve yere egilip alcak. tam o sırada sen pardon deyip o para benimdi benden düstü diceksin. geri sana vermeye kalkarsa sagol sende kalabilir diceksin ve 2 gülümseme cakıp muhabbete giriceksin. gerisi sana kalmıs ...

Sağol deniycem.

la saçmalama neyi deniyon O para benimdi ne demek kız dicek tamam al aç köpek 1 tl için kapışıyo

• küçük şehirlerde sakat işte, illa ortak arkadaş, tanıdık bişi çıkıyor tekrar karşılaşma oranında yüksek. sonra 1-2 si yok diyince diğerleride psikolojik olarak yok diyor.
    bu yüzden küçük şehirlerde dikkatli olun derim.

EDİT: beklemedeyiz. diğerlerine bakma dene, bizde feyz alırız hem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wheatley -- 20 Şubat 2012; 21:56:36 >
  • ekinler dize kadar ,gel biraz bize kadar .....

de...
  • biraz sonra çıkacağım bakalım nolcak
  • merhaba sevişebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fightclub8106 -- 21 Şubat 2012; 15:39:56 >
  • quote:

biraz sonra çıkacağım bakalım nolcak

Bekliyoz panpa!
  • aynı soruyu bi abime şu şekilde surdum abi sen hiç yoldan geçen bi kızla konuştunmu dedim adam konuştum dedi nasıl muhabbet kurdun dedim kıza bakar mısınız demiş kız tabi demiş bizim abi 1 liranız varmı acaba demiş kız salakmısın demiş çekmiş gitmiş bide bu gençken yazın dondurma yiyen kızlara pardon 3-4 saniyenizi alabilirmiyim diye soruyormuş genelde olumlu cevap geliyomuş ve dondurmamı soğuk benmi diyormuş kızlar dondurma derse vakit ayırdığınız için teşekkür ederim diyip gidiyormuş cevap sen soğuksun olursa o zaman beni yalayın diyip kaçıyormuş :D buda böyle bir anımdır işte ama dondurma mevzusunu yazın okulda deneyeceğim.
  • Merhaba yanınıza oturabilirmiyim sözü bir kızı tavlamak için en klasik yöntemdir.denenmesine rağmen çoğu erkek bu yollarda başarılı olmuştur aslında bir de böylede tanışabilirsin olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15

selamun aleykum hanımefendi.Müsade buyurursanız sizinle edep dairesinde sohbet etmek isterim.

adam cemaat evinden yazıyor
  • çok sağlam tipin yoksa hiç kasma kendini
  • sapıkmıyım ben? kız bakıyorsa olabilir ama bakmıyor ve güzelse? neden rahatsız edeceksin. birde şöyle düşün kız çok çirkin ve sana asılıyor
  • Beyler şu ana kadar kız arkadaşım olmadı ama tipim 10 üzerinden 7 felan bence.Bir çok güzel kız karizmatiksin diye iltifatda bulunmuştu.Evet bugün sokağa çıktım 4,5 km yol yürüdüm , güzel bir kız bulmak için.Gerçi yolda gördüğüm bütün kızlar güzel bana göre ama ben sarışın yada kızıl saçlı bir kız arıyordum.En sonunda buldum diyebilirim , kızın beni kestiğin fark etttim , yanındaki kızla konuşuyordu sonra kafasını bana çevirip 1,2 saniye baktıktan sonra tekrar konuşmasına devam ediyordu.Konuştuğu kız hemen , o kızıl saçlı kızdan ayrıldı ve başka bir sokağa girdi.Bu arada kızıl saçlı kız yön değiştirip bana doğru ilerliyordu.Bende fırsat bu fırsattır dedim ve kıza affedersiniz dedim .Oda merhaba dedi.Bende biraz abes kaçacak biliyorum ama tanışmak ister misiniz? dedim.Kızda sevgilimden yeni ayrıldım dedi ama istersen arkadaş olabilir dedi.Bende olur dedim.Daha sonra bir kafaye oturduk biraz muhabbet ettik , kahve felan içtik işte.Numarasını aldım bu arada.Artık herkes deneyebilir beyler denendi ve onaylandı.
    Not : yaş kaç diyenler olursa kızda , bende liseliyiz.

• Affedersin ama belki bir daha karsilasmayacagiz ve bu benim son sansim olabilir. O yuzden benimle bir cay icmeni isteyecegim ve seni yalniz birakacagim.
    Biliyor musun? Daha once hic bir kizi etkilemek icin boyle birseye basvurmadim fakat seni gercekten daha onceden taniyor gibiyim o yuzden kabaligimi mazur gor.
    Basari orani %48 civari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 21 Şubat 2012; 18:45:49 >
  • benim bir arkadaş şöyle yapardı, merhaba size saati mi sorayım yoksa direkt konuya mı gireyim seçim sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

quote:

Orijinalden alıntı: 15

selamun aleykum hanımefendi.Müsade buyurursanız sizinle edep dairesinde sohbet etmek isterim.

adam cemaat evinden yazıyor

hayır ben yazıyorum

cemaat evinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigilimigilimanto

aynı soruyu bi abime şu şekilde surdum abi sen hiç yoldan geçen bi kızla konuştunmu dedim adam konuştum dedi nasıl muhabbet kurdun dedim kıza bakar mısınız demiş kız tabi demiş bizim abi 1 liranız varmı acaba demiş kız salakmısın demiş çekmiş gitmiş bide bu gençken yazın dondurma yiyen kızlara pardon 3-4 saniyenizi alabilirmiyim diye soruyormuş genelde olumlu cevap geliyomuş ve dondurmamı soğuk benmi diyormuş kızlar dondurma derse vakit ayırdığınız için teşekkür ederim diyip gidiyormuş cevap sen soğuksun olursa o zaman beni yalayın diyip kaçıyormuş :D buda böyle bir anımdır işte ama dondurma mevzusunu yazın okulda deneyeceğim.

• quote:

Yolda gördük mesela .kız güzel. Nasıl tartisabiliriz bu kızla .
    EDIT - KENDİ YÖNTEMİMİ KULLANDIM : "Beyler şu ana kadar kız arkadaşım olmadı ama tipim 10 üzerinden 7 felan bence.Bir çok güzel kız karizmatiksin diye iltifatda bulunmuştu.Evet bugün sokağa çıktım 4,5 km yol yürüdüm , güzel bir kız bulmak için.Gerçi yolda gördüğüm bütün kızlar güzel bana göre ama ben sarışın yada kızıl saçlı bir kız arıyordum.En sonunda buldum diyebilirim , kızın beni kestiğin fark etttim , yanındaki kızla konuşuyordu sonra kafasını bana çevirip 1,2 saniye baktıktan sonra tekrar konuşmasına devam ediyordu.Konuştuğu kız hemen , o kızıl saçlı kızdan ayrıldı ve başka bir sokağa girdi.Bu arada kızıl saçlı kız yön değiştirip bana doğru ilerliyordu.Bende fırsat bu fırsattır dedim ve kıza affedersiniz dedim .Oda merhaba dedi.Bende biraz abes kaçacak biliyorum ama tanışmak ister misiniz? dedim.Kızda sevgilimden yeni ayrıldım dedi ama istersen arkadaş olabilir dedi.Bende olur dedim.Daha sonra bir kafaye oturduk biraz muhabbet ettik , kahve felan içtik işte.Numarasını aldım bu arada.Artık herkes deneyebilir beyler denendi ve onaylandı.
    Not : yaş kaç diyenler olursa kızda , bende liseliyiz."

1.yöntem
    Affedersin ama belki bir daha karsilasmayacagiz ve bu benim son sansim olabilir. O yuzden benimle bir cay icmeni isteyecegim ve seni yalniz birakacagim.
    Biliyor musun? Daha once hic bir kizi etkilemek icin boyle birseye basvurmadim fakat seni gercekten daha onceden taniyor gibiyim o yuzden kabaligimi mazur gor.

2.yöntem
    Merhaba yanınıza oturabilirmiyim sözü bir kızı tavlamak için en klasik yöntemdir.

3.yöntem

bakarmısınız yalnış anlamazsanız birşey sorucam
    çantanızı nerden aldınız acaba
    ablama doğum günü hediyesi olarak bir çanta alıcamda

Düşünerek yaz kanka...

• quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

quote:

Yolda gördük mesela .kız güzel. Nasıl tartisabiliriz bu kızla .
    EDIT - KENDİ YÖNTEMİMİ KULLANDIM : "Beyler şu ana kadar kız arkadaşım olmadı ama tipim 10 üzerinden 7 felan bence.Bir çok güzel kız karizmatiksin diye iltifatda bulunmuştu.Evet bugün sokağa çıktım 4,5 km yol yürüdüm , güzel bir kız bulmak için.Gerçi yolda gördüğüm bütün kızlar güzel bana göre ama ben sarışın yada kızıl saçlı bir kız arıyordum.En sonunda buldum diyebilirim , kızın beni kestiğin fark etttim , yanındaki kızla konuşuyordu sonra kafasını bana çevirip 1,2 saniye baktıktan sonra tekrar konuşmasına devam ediyordu.Konuştuğu kız hemen , o kızıl saçlı kızdan ayrıldı ve başka bir sokağa girdi.Bu arada kızıl saçlı kız yön değiştirip bana doğru ilerliyordu.Bende fırsat bu fırsattır dedim ve kıza affedersiniz dedim .Oda merhaba dedi.Bende biraz abes kaçacak biliyorum ama tanışmak ister misiniz? dedim.Kızda sevgilimden yeni ayrıldım dedi ama istersen arkadaş olabilir dedi.Bende olur dedim.Daha sonra bir kafaye oturduk biraz muhabbet ettik , kahve felan içtik işte.Numarasını aldım bu arada.Artık herkes deneyebilir beyler denendi ve onaylandı.
    Not : yaş kaç diyenler olursa kızda , bende liseliyiz."

1.yöntem
    Affedersin ama belki bir daha karsilasmayacagiz ve bu benim son sansim olabilir. O yuzden benimle bir cay icmeni isteyecegim ve seni yalniz birakacagim.

2.yöntem
    Merhaba yanınıza oturabilirmiyim sözü bir kızı tavlamak için en klasik yöntemdir.

3.yöntem

bakarmısınız yalnış anlamazsanız birşey sorucam
    çantanızı nerden aldınız acaba
    ablama doğum günü hediyesi olarak bir çanta alıcamda

Düşünerek yaz kanka...

ben yazmadım .onu mobile prof. yazdı .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.