Şimdi Ara

Sokakta gördüğümüz kızla nasıl tanışırız ? (SOKAKTA GÖRDÜĞÜMÜZ KIZLA TANIŞMA YÖNTEMLERİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
7
Favori
13.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alexander Supertramp!

Bu günü torunlarımıza anlatalım mı?

anlat.
  • Yakın bir şekilde tramvayda gidiyorduk . Ben telefonu merhaba diyerek mesaj bölümüne yazdım ve telefonu ona uzattım . Oda merhaba dedi . Ben ... Sizin isminiz nedir güzel hanımefendi dedim ve inerken yarın yine birlikte geri dönmek için söz aldım . Sonrası numara verdik. Bu numara anca seni kesen biri için işler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 23 Şubat 2012; 22:22:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

quote:

Orijinalden alıntı: Alexander Supertramp!

Bu günü torunlarımıza anlatalım mı?

anlat.

Baltalamasana
  • delikanli isen boyle seyler yapma evlat..evdeki abisine bu beni rahatsiz ediyor dese sahsen kardeşim senin herhalde halin duman olurdu..

tavsiyem yapma...herzamn efendilik iyidir..
  • -Pardon hanımefendi bir bakar mısınız?
    "Zzzzzzzzzpt" (fermuar açma sesi)
    "Çaaaaaaaaat" (masaya vurma sesi)
    "Kuaaaaaaghhh puh" (balgam atma sesi)
    koşarak uzaklaşır...
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigilimigilimanto

aynı soruyu bi abime şu şekilde surdum abi sen hiç yoldan geçen bi kızla konuştunmu dedim adam konuştum dedi nasıl muhabbet kurdun dedim kıza bakar mısınız demiş kız tabi demiş bizim abi 1 liranız varmı acaba demiş kız salakmısın demiş çekmiş gitmiş bide bu gençken yazın dondurma yiyen kızlara pardon 3-4 saniyenizi alabilirmiyim diye soruyormuş genelde olumlu cevap geliyomuş ve dondurmamı soğuk benmi diyormuş kızlar dondurma derse vakit ayırdığınız için teşekkür ederim diyip gidiyormuş cevap sen soğuksun olursa o zaman beni yalayın diyip kaçıyormuş :D buda böyle bir anımdır işte ama dondurma mevzusunu yazın okulda deneyeceğim.

Hocam bi keresinde okulun önünde 2 kız 1 liranız varmı diye sormuştu düşürmüş galiba parasını bizim okuldanlardı.Bizde pastaneden börek poğça simit filan almıştık hiç para kalmadı Ben arkadaşa dedim vereyim parayı yürüyelim ama yarın bunlarla iyi muhabbete gireriz filan Verdim parayı 3 km yol yürüdüm ertesi gün okulda karşılaştık ben selam verdim naber filan dedim kız şöyle döndü baktı " 1 lira verdin diye seninle konuşmak zorunda değilim " ben bi tuhaf oldum aynen şu şekil "ulan senin yüzünden 3 km yol yürüdüm gelmiş burda artislik yapıyorsun istemiyorum lan 1 liranı haram olsun "

Cool Story

• quote:

kıza affedersiniz dedim .Oda merhaba dedi

tmm kardeş
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Yakın bir şekilde tramvayda gidiyorduk . Ben telefonu merhaba diyerek mesaj bölümüne yazdım ve telefonu ona uzattım . Oda merhaba dedi . Ben ... Sizin isminiz nedir güzel hanımefendi dedim ve inerken yarın yine birlikte geri dönmek için söz aldım . Sonrası numara verdik. Bu numara anca seni kesen biri için işler .

Yalnız dostum , sizin isminiz nedir güzel hanımefendi felan çok şakirt muhabbetine giriyor ya .16 yaşındayım böyle birşey desem kız bana bakıp güler .Onun yerine başka birşey bulmalıyım

• Afedersiniz X yeri nerede biliyor musunuz ?

Hayır derse

Ben biliyorum çok güzel kahve ( veya başka bir şey ) yapıyor denemenizi tavsiye ediyorum...

tamam teşekkürler cevabı gelirse de

Müsaitseniz bir gün beraber deneyelim... ve numaralar alınır randevu kararlaştırılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT

Afedersiniz X yeri nerede biliyor musunuz ?

Hayır derse

Ben biliyorum çok güzel kahve ( veya başka bir şey ) yapıyor denemenizi tavsiye ediyorum...

Müsaitseniz bir gün beraber deneyelim... ve numaralar alınır randevu kararlaştırılır

bu yöntemi pazartesi deneyeceğim bakalım nolacak .sonucu gine yazarım .
    edit : sonuna neden gülme gifi koydun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35D1D8426 -- 24 Şubat 2012; 19:09:52 >
  • quote:

Hayır derse

evet derse.
  • LastFreedom ' un konusu olduğu için uplasın.
  • quote:

quote:

Hayır derse

bu yöntemi pazartesi deneyeceğim bakalım nolacak .sonucu gine yazarım .
    edit : sonuna neden gülme gifi koydun ?

Bu iş hoşuma gitti ya ondan ama istiyorsan ağlaya da bilirim

• bizim bi sapık eleman hapşuruyodu takılacağı kızın yanında sonrada bittikçe hazırlattığı kartlardan(baya baya her ay en az 250tl yaptırıyodu üstünde isim ve numarası olanlardan)yere düşürme numarası yapıyodu-ve bu taktik baya işe yarıyodu
  • quote:

Yolda gördük mesela .kız güzel. Nasıl tartisabiliriz bu kızla .
    EDIT - KENDİ YÖNTEMİMİ KULLANDIM : "Beyler şu ana kadar kız arkadaşım olmadı ama tipim 10 üzerinden 7 felan bence.Bir çok güzel kız karizmatiksin diye iltifatda bulunmuştu.Evet bugün sokağa çıktım 4,5 km yol yürüdüm , güzel bir kız bulmak için.Gerçi yolda gördüğüm bütün kızlar güzel bana göre ama ben sarışın yada kızıl saçlı bir kız arıyordum.En sonunda buldum diyebilirim , kızın beni kestiğin fark etttim , yanındaki kızla konuşuyordu sonra kafasını bana çevirip 1,2 saniye baktıktan sonra tekrar konuşmasına devam ediyordu.Konuştuğu kız hemen , o kızıl saçlı kızdan ayrıldı ve başka bir sokağa girdi.Bu arada kızıl saçlı kız yön değiştirip bana doğru ilerliyordu.Bende fırsat bu fırsattır dedim ve kıza affedersiniz dedim .Oda merhaba dedi.Bende biraz abes kaçacak biliyorum ama tanışmak ister misiniz? dedim.Kızda sevgilimden yeni ayrıldım dedi ama istersen arkadaş olabilir dedi.Bende olur dedim.Daha sonra bir kafaye oturduk biraz muhabbet ettik , kahve felan içtik işte.Numarasını aldım bu arada.Artık herkes deneyebilir beyler denendi ve onaylandı.
    Not : yaş kaç diyenler olursa kızda , bende liseliyiz."

1.yöntem
    Affedersin ama belki bir daha karsilasmayacagiz ve bu benim son sansim olabilir. O yuzden benimle bir cay icmeni isteyecegim ve seni yalniz birakacagim.
    Biliyor musun? Daha once hic bir kizi etkilemek icin boyle birseye basvurmadim fakat seni gercekten daha onceden taniyor gibiyim o yuzden kabaligimi mazur gor.

2.yöntem
    Merhaba yanınıza oturabilirmiyim sözü bir kızı tavlamak için en klasik yöntemdir.

3.yöntem

bakarmısınız yalnış anlamazsanız birşey sorucam
    çantanızı nerden aldınız acaba
    ablama doğum günü hediyesi olarak bir çanta alıcamda

kzın bir iki saniye seni kesmiş olması bunun dönüm noktası.seni hiç kesmeyen bi kıza dene.başka bi konuda yazmıştım arkadaşımın kardeşi misafirliğe gidiyor öğrenci evine.yatıya kalıyor ve evdeki kız sen üşürsün beraber yatalım diyor.al bakalımbu hikaye nasıl?ben böyle hikayeler duydukça halime daha çok acıyorum.

• Erkek: Saat kaç ?
    Kız: 10.00
    Erkek: Bu saatten sonra benimsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.