Şimdi Ara

Sokakta Kalma Maceram - 2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
15
Favori
2.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Caniniza zarar getirmeden istediginizi yapin, gecen de takip ettiydin yine ederiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal'dan 200'e binerek kocaeli'ye devam et. Ordan da belediye otobüsleri ile Antalya'ya kadar devam et. Antalya'ya varınca gezersin. Unutulmaz bir yolculuk olur

• Dünyayı gezen barış gelinine bile tecavüz edip, öldürerek sokağa atan bir ulkedesin. Kolla .otunu derim. Sonra çok geç olmasın

• 10 sayfa rez gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doblocu_

Kartal'dan 200'e binerek kocaeli'ye devam et. Ordan da belediye otobüsleri ile Antalya'ya kadar devam et. Antalya'ya varınca gezersin. Unutulmaz bir yolculuk olur

Güzelmiş fakat çok para gider be 😂

• Hadi bakalım beklemedeyim.
  • güzel konuydu buralar değerlenir.
  • Yerimizi alalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Righte0us

quote:

Orijinalden alıntı: onurta

ben dışarda kalmak demek parayıda dışarda kazanmalısın işte o zaman dışarda kalmanın bir anlamı olur :)

Geçen sene öyle yapmamıştım cepten yemiştim ama bu sefer dediğin gibi yapmayı düşünüyorum

bak bunları izleyip fikir edinebilirsin 4 bölümhttps://www.youtube.com/watch?v=zygaMAmnag0 bunu izlemiştim adam geziyor bi kaç kişiye denk geliyor parasız otelde konaklıyor yemek yiyor vs. ama burdaki büyük etkinin kamera olduğunu düşünüyorum.
    gezmeyi ele alırsak gezmek bedava oluyor otostopla her yere gidilme imkanı var geriye yemek ve yatış kalıyor yemeğinde bana göre çok maliyeti yok ki mutlaka yemek ısmarlayan yemeğe davet eden çıkar diye düşünüyorum konaklama ve duş burdaki problem diye düşünüyorum.

• Ölücülük dersleri de var mı ?
  • Eski konunu okudum, yaklaşık 7 sene önceki anılar canlandı gözümde. Bir sabah işe gidiyorum diye evden çıkmıştım. İstanbul'un ücra yerinde bir yerinde oturduğumuz için en uzağa giden araç topkapı dolmuşuydu. Şu an 3. havalimanı yapılan taraflar bilen bilir. Cebimde sadece 10₺ vardı, 2₺'sini dolmuşa verdim. Topkapıda inince millet caddesi boyunca (tramvay yolu) yürümeye başladım. Fındıkzade'de küçük bir camide öğle namazını kılıp yürümeye devam ettim. Mola vererek yavaş yavaş ikindi vakti Eminönü'ne vardım. Burda bi simit alarak akşam yemeğimi yedim. Geceyi geçirmek için gece de hareketli olan bir yere gitmem gerektiğini düşündüm. Galatayı geçip Kabataşa yürüdüm. Amacım niştantaşı etiler vs gitmekti ama Kabataşta bi otobüs durağında dinlenirken geceyi orada geçirmeye karar verdim. Yolun tam karşısı deniz olduğu için çok yanlış seçim yaptığımı sonradan anladım, gece boyu tir tir titredim, gün boyu yürüdüğüm için de bir yere gitmeye takatim yoktu. Sabaha karşı 3-4 tinerci geldi yanıma, burda ne yapıyorsun dediler, otobüs bekliyorum dedim. Bu saatte ne otobüsü diye yerinde bir soru sordular, cevap vermedim. Gözüyle kulağımdaki kulaklığı takip edip telefonun olduğu cebime baktı, bu ne diye almaya çalıştığı esnada tinerciyi hafif itmemle yere kapaklanması bir oldu, fırsattan istifade bir anda koşmaya başladım. Peşimden koşmaya çalıştılar ama kafaları güzel olduğu için bana yetişmeleri imkansızdı. Taş falan attılar ama gelmedi. Kabataştan bi sonraki tramvay durağına koştum ve akbil basmadan turnikeden atlayıp durağa girdim, güvenlik beni farketmemişti. İlk tramvayın kalkmasına yaklaşık 15-20 dk vardı. Gözümle tinercilerin gelip gelmediğini takip edip tramvayı bekledim. Neyse ki tramvay onlardan önce geldi. Tekrar Fındıkzade'de indim. Gece kötü geçtiği için kapalı mekan arıyordum, dün namaz kıldığım cami aklıma gelmişti, imamla konuşup gece camide kalmak için izin isteyecektim. (hastane falan niye aklıma gelmediyse o zaman, aç olunca kafa da çalışmıyor demek ki) Öğle namazına kadar Fındıkzade'de otobüs durağında oturarak uyukladım. 1 gündür telefonum uçak modundaydı, sadece müzik dinliyordum ve şarjım da azalmıştı. Durakta beklerken sıkıldım ve internette ne var ne yok diye bakayım dedim. Facebook'tan whatsapp'tan yüzlerce mesaj gelmişti, en uzak akrabalar bile bana ulaşmaya çalışıyordu. Ablamın attığı mesajı görünce şok oldum, babam arabayla beni ararken kaza yaptığını ve şu an yoğun bakımda olduğunu söylüyordu. Mesajı okuyunca yaptığımdan pişmanlık duydum, ve eğer mesaja inanmayıp gerçekten doğru söylüyorsa kendimi hiç affetmezdim. Sonuç olarak konuştum ablamla ve bana yem attığını farkettim. Yerimi öğrendiler ve babam gelip beni aldı. Ablamın kurnazca attığı mesaj macerayı bitirmişti. Babam geldiğinde bir lokantada beni tıkabasa doyurdu. Eve gidince eşek sudan gelene kadar dayak yiyeceğimi umuyordum ama beklenmedik şekilde hiç bir şey olmadı, bana bunu neden yaptığımı da hiç sormadılar, normal yaşantımıza devam ettik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfygc -- 18 Haziran 2017; 12:13:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfygc

Eski konunu okudum, yaklaşık 7 sene önceki anılar canlandı gözümde. Bir sabah işe gidiyorum diye evden çıkmıştım. İstanbul'un ücra yerinde bir yerinde oturduğumuz için en uzağa giden araç topkapı dolmuşuydu. Şu an 3. havalimanı yapılan taraflar bilen bilir. Cebimde sadece 10₺ vardı, 2₺'sini dolmuşa verdim. Topkapıda inince millet caddesi boyunca (tramvay yolu) yürümeye başladım. Fındıkzade'de küçük bir camide öğle namazını kılıp yürümeye devam ettim. Mola vererek yavaş yavaş ikindi vakti Eminönü'ne vardım. Burda bi simit alarak akşam yemeğimi yedim. Geceyi geçirmek için gece de hareketli olan bir yere gitmem gerektiğini düşündüm. Galatayı geçip Kabataşa yürüdüm. Amacım niştantaşı etiler vs gitmekti ama Kabataşta bi otobüs durağında dinlenirken geceyi orada geçirmeye karar verdim. Yolun tam karşısı deniz olduğu için çok yanlış seçim yaptığımı sonradan anladım, gece boyu tir tir titredim, gün boyu yürüdüğüm için de bir yere gitmeye takatim yoktu. Sabaha karşı 3-4 tinerci geldi yanıma, burda ne yapıyorsun dediler, otobüs bekliyorum dedim. Bu saatte ne otobüsü diye yerinde bir soru sordular, cevap vermedim. Gözüyle kulağımdaki kulaklığı takip edip telefonun olduğu cebime baktı, bu ne diye almaya çalıştığı esnada tinerciyi hafif itmemle yere kapaklanması bir oldu, fırsattan istifade bir anda koşmaya başladım. Peşimden koşmaya çalıştılar ama kafaları güzel olduğu için bana yetişmeleri imkansızdı. Taş falan attılar ama gelmedi. Kabataştan bi sonraki tramvay durağına koştum ve akbil basmadan turnikeden atlayıp durağa girdim, güvenlik beni farketmemişti. İlk tramvayın kalkmasına yaklaşık 15-20 dk vardı. Gözümle tinercilerin gelip gelmediğini takip edip tramvayı bekledim. Neyse ki tramvay onlardan önce geldi. Tekrar Fındıkzade'de indim. Gece kötü geçtiği için kapalı mekan arıyordum, dün namaz kıldığım cami aklıma gelmişti, imamla konuşup gece camide kalmak için izin isteyecektim. (hastane falan niye aklıma gelmediyse o zaman, aç olunca kafa da çalışmıyor demek ki) Öğle namazına kadar Fındıkzade'de otobüs durağında oturarak uyukladım. 1 gündür telefonum uçak modundaydı, sadece müzik dinliyordum ve şarjım da azalmıştı. Durakta beklerken sıkıldım ve internette ne var ne yok diye bakayım dedim. Facebook'tan whatsapp'tan yüzlerce mesaj gelmişti, en uzak akrabalar bile bana ulaşmaya çalışıyordu. Ablamın attığı mesajı görünce şok oldum, babam arabayla beni ararken kaza yaptığını ve şu an yoğun bakımda olduğunu söylüyordu. Mesajı okuyunca yaptığımdan pişmanlık duydum, ve eğer mesaja inanmayıp gerçekten doğru söylüyorsa kendimi hiç affetmezdim. Sonuç olarak konuştum ablamla ve bana yem attığını farkettim. Yerimi öğrendiler ve babam gelip beni aldı. Ablamın kurnazca attığı mesaj macerayı bitirmişti. Babam geldiğinde bir lokantada beni tıkabasa doyurdu. Eve gidince eşek sudan gelene kadar dayak yiyeceğimi umuyordum ama beklenmedik şekilde hiç bir şey olmadı, bana bunu neden yaptığımı da hiç sormadılar, normal yaşantımıza devam ettik...

Güzel başlayıp güzel bitmiş bir macera. Neyseki yemden ibaretmiş o mesaj yoksa o vicdan azabını kimse kaldıramazdı. Ablan çok zekice davranmış :) babanın da hareketi çok anlamlı. Güzel bir anı olmuş bence senin için

Bizimkiler az çok alışık geç gelmelerime veya gelmelerime. O yüzden çok şükür öyle bir olay yaşamadım.

• Hocam konuyu hatırlıyorum ve o zaman kendime söz verdim üniye gidince bende 3 gün sokakta kalıcam diye bu sene gidiyorum

Konu açıcam

Musait olursan beraber kalırız daha değişik olur senin için ( eşcinsel sanmazlar inşallah)

• quote:

Orijinalden alıntı: BotresDH

Hocam konuyu hatırlıyorum ve o zaman kendime söz verdim üniye gidince bende 3 gün sokakta kalıcam diye bu sene gidiyorum

Konu açıcam

Musait olursan beraber kalırız daha değişik olur senin için ( eşcinsel sanmazlar inşallah)

Tek daha güzel dostum tek kal

• Beklemedeyiz

• Bir evli olarak evsiz olmanın nasıl bir hazzı olduğunu hep merak ederim. Bu konu belki bir fikir verir bana.

• attım fava, güzel olur yine inş

• Helal lan, dikkat et

• Hocam bu yıl yine dışarıda kal ama bir işte çalış.Paranı öyle kazan.Bu arada geçen yılki konunu severek okumuştum.Şimdiden kolay gelsin.

• Yazı bilmem de kışın yaparsan ormanda yap. Hayatta kalma tarzında
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.