Şimdi Ara

Sokakta Kalma Maceram - 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
15
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlk maceramı bilen bilir bilmeyenler için link ;

https://forum.donanimhaber.com/2-gundur-sokakta-kaliyorum-edit-11-gun-oldu-eve-dondum--119450181#119450181

Şimdi yeni bir maceraya atılmak istiyorum ama aynısını yapmak istemiyorum daha farklı bir şey düşünüyorum. Benim aklımda başka bir şehre gidip hayata tutunmaya çalışmak, bir şeyler satıp para kazanmak (su, simit vs.) önceleri dışarda kalıp sonra bir pansiyon veya bekar evi veya butik otelde kalmak falan var ama tam netleştirmedim henüz. Fikir aşamasındayım.

Güzel fikirleriniz olursa beklerim ortaya yapmaya değer bir şey çıkarsa uygulayacağım.

• En ön sıradan yerimi alayım hocam, eski konunu hatırlıyorum

Edit: Yapamamana üzüldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 23 Ağustos 2017; 5:04:58 >
  • Ben de yerimi alayım, eski konu efsaneydi
  • Rez.
  • Efsane ya.
    Ben de özendiydim baya.
  • Bu sefer haber verecek misin yakınlarına ?
  • Eski konuyu görünce hatırladım. Boş boş işlerle uğraşıyorsun demiştim o zaman . Bu seferki adam gibi bir macera olsun.
  • ya bence otostop ile başka şehirlere git yanında az miktar para götür ki zorluğu hisset efendime söyliyim iç çamaşır filan kendine götür. Gez toz dedikte temiz olmaya çalış, günlük işlere girirsin paranı alırsın onla idare edersin bi gün ya da onla su alıp satarsın
  • yaz günü kalsanız ne olur arkadaş ya? ben keyif için bile kalırım ne olacak ki? daha önce kalmışlığım da vardır. bari kış günü yap da survivor olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RyGzy -- 16 Haziran 2017; 2:26:54 >
  • 1400 TL ile bir ay geçir.
  • Vaaay :3
  • Takip
  • Usta böbrekleri sen paketle boşa uğraşma her sene
  • Mesajm bulunsun.
  • Yerimi alayım
  • Önlerden
  • önlerden yerimizi alalım. diğer konu efsaneydi
  • Takipteyim.
  • Hatırladım o konuyu, vücut sağlam mı?
  • dostum illa gideceksen tatil beldelerine git diyeecemde öyle yerde de gezecek yerler 1 günde biter ama kardeş git ailende falan izin al dikkat et sakata gelme.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.