Şimdi Ara

Sokakta Kızlara Laf atan MAGANDALAR!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
5.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende Ankarada oturuyorum akşamları bazen sigara içmek için dışarı çıkıp biraz yürüyüş yapıyom bizim mahalleden tutda diger mahalleye gidene kadar her sokakda adım başı kıro dolu sanki belli başlı noktalara özenle yerleştirmişler bagıra bagıra konuşuyolar sanki duymayan var dün geçerçen çocugun biri aynen şöyle konuşuyodu gardaaşşş geçen sallamaları bi almışım yukarda tombalacı var onun yanına adam dövmeye döndüm geçerken tiptip yüzüne baktım oda bana baktı sonra güldüm geçtim düştügümüz hale bakya bu kıroların hangi birini anlatayım aynı sokaktan başlayıp boydan boya okadar çokki en az üçerli beşerli gruplar halindeler bunlar büyüyecekte vatana millete hayırlı insanar olacak yazık çok yazık....
  • onlar için kız erkek farketmez... maksat kavga cıkarmak
  • İnşallah bu yaz öyle hayvanlardan birine denk gelirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaskayA.ppb -- 14 Mayıs 2008; 16:28:52 >
  • keşke çok ama çok güçlü olsamda şu laf atanları dövsem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dupp

keşke çok ama çok güçlü olsamda şu laf atanları dövsem

Bayan mıyız ? Profil ve avatar + yazı biçimi öyle gösteriyo da... Bunu engellemenin bi yolu yok... efendi efendi düzgün yürümek belki yarar... onun dışında hayvanların laf atmasını engelleyemezsin...

*Ben de bazen Kızılay-Sakarya yada Batıkent Metro istasyonların çıkışında otururum öyle etrafa bakarım can sıkıkınca yada birini beklerken.. kroların dallamaların ne ghisettiğini anlamaya çalışırım ama laf atmadan
  • quote:

Orjinalden alıntı: = RaiKoNéN =

Geçen bize oldu.2 eleman bizim dersaneden cıkan kızların pesınden yruyodu.Cokguzelsın verir misin.Seni varya ne bıperım falan dıyodu şerefsizler.

Arkadasta gel beni bip dedi.Şerefsizler birden sporla üredi sanki 5 kişi oldular ganan bayiinedn de arkadasları geldıler.

Burdan Avukatlar sokagı esnaflarına selam.Olsun.Sayelerinde az dayak yedik

Ne yazıkki buna benzer bi olay bizimde başımıza geldi. Ama sağolsun güvenlik görevlisinin önünde dayak yedik. Din Kültürü hocası gelmeseydi hastaneliktik. Sonrasında bunları yakaladık parçaladık ama neyse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: löpçük

arkadaşlar bu laf atan ayak takımı her yerde var artık.

kimse kuyruk sallama meselesi falan demesin, o ezikler için farketmiyor kim olduğu, ne olduğu. türbanlılar dışında nefes alan her türlü karşı cinse laf atar onlar. türbanlılara da namuslu gözüyle bakarlar. tabi onlara göre diğerleri potansiyel namussuz.

sınıf arkadaşımın birkaç adım gerisindeyim, ona yetişeceğim. bir de baktım adamın biri laf attı. yüksek sesle "bunun anasına bacısına o lafı söylesen kesin erkeklik yapar, işte bu kadar bunun erkekliği" dedim. adam direkt saldırma moduna geçti. sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmayacaksın, bu kadar. ötesi yoktur.

bazıları demiş ki, neymiş kız hakediyormuş.... bu nasıl bir mantıktır? kız haketse bile sen kimsin de laf atıyorsun? laf atman mı gerekiyor? erkekliğini bu kadar düşürmen mi gerekiyor?

arkadaşlar kimse kusura bakmasın, fakat artık her şey çok değişti. polyannacılık oynamayalım, Türkler öyle şey yapmaz demeyelim artık. kendimizi kandırmayalım. tamam, sen yapmıyorsun, ben yapmıyorum, ama bunu yapanlar (hiçbir şekilde azımsanamayacak kadar büyük bir grup) bunlar Türk. bunlarla biz aynı ırktanız. yani kısacası bundan 10 yıl sonra "biz buyuz" diyeceğiz artık. "bizim kültürümüz bu" diyeceğiz.

gelin bir deney yapalım, diz seviyesinde bir etek giydirelim bir kıza. başka hiçbir açık yeri olmasın. hiçbir dekolte yok. makyaj da olmasın. yoldan geçen 100 erkekten 70'i bakmazsa o eteği ben giyeyim. bu 70 kişiden de en az 10'u laf atacaktır, bundan emin olun.

bu yazdıklarıma kimse kızmasın, ben de bir Türküm, ve bunları gördükçe insanlığımdan utanıyorum. bunu yazmamdaki amaç, artık değiştik! bunu kabullenelim, kendimizi kandırmaya devam etmeyelim. gözlerimizi açıp halimize bir bakalım.

yukarıdaki olayı gözlemledim, bu sebeple bu kadar emin yazabiliyorum. bir sınıf arkadaşım diz seviyesinde etek giymiş. yanında ben olduğum halde, erkeklerin en az %70'i kızın içine düşecek neredeyse. aynı kız pantolon giyiyor, önceden 100 kişi bakıyorsa o zaman 10 kişi ancak bakıyor. bunu gözlemledim, lütfen aksini iddia etme gafletinde bulunmayın.

gelin olaya biraz daha insancıl yaklaşalım, insan nefsine hakim olamayabilir, bakar dersiniz. fakat bakan adam da içine düşecekmişcesine bakmaz! köpek gibi bakmaz! öyle bir durumdayız ki, bu artık utanılacak birşey olmaktan çıkmış! bakmasan birileri erkekliğinden şüphe ediyor! bu nasıl bir saçmalıktır! erkeklik bununla mı ölçülüyormuş? bu kadar mı düştü "erkeklik" kavramı, delikanlılık kavramı???

hani yakın zamanda turistlere tecavüz olaylarıyla bir kez daha ne olduğumuzu belgeledik ya, ben eminim, hiçbir turist zaten öyle bir yolculuğu Türkiye üzerinden tamamlayamayacaktı. bu açık ve net. ülkemizde bu denli abaza olduğu sürece hiçbiri tamamlayamaz bu tür yolculukları.

bazılarımız kendini kandırmaya devam edecek, sadece şunu soruyorum. bu pisliği sen yapmıyorsun, ben yapmıyorum, peki kim yapıyor? bunu yapan bizden değil mi? yurtdışından gelip bunu yapıp geri mi gidiyorlar? kimlerden bu insanlar? ve bir oran verin, %kaçımız sizce bu idiotlardanız?

harikasın hocam.çok iyi bir açıklama yaptın.ağzına sağlık..

• quote:

Orjinalden alıntı: zeus_1907

eskiden bende sinir olurdum ama artık onlardan yanayım çoğu kız bunları hakedio bunları tercih edio, keşke onlar gibi olabilsem neyazıkki

Bu adam doğru söylüyo malesef, işin sırrını çözmüş
  • bence kızlara laf atmanın adabı var :)) güzel ve tatlı bi izlenim yaratmak anlamında..
    hem kızlarda laf atıyor ama erkekler kadar deil
    bazı kızlar ilgi cekmek icin begenilmek icin süslenip püsleniyorlar
    bence bi erkegin alf atmasından hoslanan kızlarda vardır bu memlekette.
    bi nevi begenilmek anlamında. ama bi kıza haywani sekilde yaklaşan insanları hazetmem dogrusu
  • Bunlar insansa ben hayvanım
  • hak edenler vardır tabiki ama ben atmam laf suratına bile bakmam kasıyorlar sonra. bana laf atan kızlarda oluyor sallamıyorum uyuz oluyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.