bazı saçma sapan örümcekli düşüncelerini yazanlardan anladığım kadarıyla sadece sokakta yok... magandalar her yerde
''off şu güzelliğe bak,maşallah,çok güzel vs...'' gibi kelimeleri bende kullanıyorum ama herkese söylersen o zaman işin içinden çıkamazsın.hakediyo diye tabir etmekte yanlış ama çoğunun hoşuna gittiğine eminim
quote:
Orjinalden alıntı: rizabardakci239
dişi köpek kuyruk sallamadıkça erkek köpek havlamaz
Dediğinde haklısın ama her zaman öyle olmuyo hocam bazen erkek durduk yere laf atıyo onun bunun çocuğu dolu etraf.... Ankarada yaşıyorum 11 senedir... kız yürürken önden arkadan elemanlar 2 vuruş kaç kuruş diyodu kıza "vayy o.çocukları dedim" içimden.... bunu söyleyen 4-5 tane kravatı gömleği dağıtmış serseri liseli ... kız da liseli..
quote:
Orjinalden alıntı: GODIVA
bazı saçma sapan örümcekli düşüncelerini yazanlardan anladığım kadarıyla sadece sokakta yok... magandalar her yerde
katılıyorum sana
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
quote:
Orjinalden alıntı: rizabardakci239
dişi köpek kuyruk sallamadıkça erkek köpek havlamaz
Dediğinde haklısın ama her zaman öyle olmuyo hocam bazen erkek durduk yere laf atıyo onun bunun çocuğu dolu etraf.... Ankarada yaşıyorum 11 senedir... kız yürürken önden arkadan elemanlar 2 vuruş kaç kuruş diyodu kıza "vayy o.çocukları dedim" içimden.... bunu söyleyen 4-5 tane kravatı gömleği dağıtmış serseri liseli ... kız da liseli..
haklısın üstad onları iyi bi ele alıp toplum terbiyesi vermeli
benim bildiği
quote:
Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR
quote:
katılıyorum sana
benim bildiğim bu forumda var 3 tane!!
quote:
Orjinalden alıntı: sahilderya
benim bildiği
quote:
quote:
katılıyorum sana
bana biraz fazla gibi geldi
quote:
benim bildiği
quote:
quote:
katılıyorum sana
Ölümü gör söyle kim onlar?
Hakediyor yada kızların hoşuna gidiyor diyenler...Laf atmaktan geri kalmayanlardır.
Yorum yaparken benimde karıma kardeşime kızıma yapılabilir diye düşünün.Ne demek hakediyor.Sizin haberiniz olmadan kimbilir ne laflar atılıyordur onlardamı hakediyor. Ben çok görüyorum kız eğmiş kafasını önüne yürüyor ama magandalar yinede laf atmaktan geri kalmıyorlar. Ellerine ne geçiyor sinir bozmaktan başka.Ha laf attıda ne oldu sadece kendi terbiyesini cahilliğini belli etmiş oluyor o kadar..
O zaman hiç bir kızla çıkmayın. Çünkü hepsi birisinin kerdeşi bacısı ablası vb. Hatta hiç bir kızla bereber olmayın onlarda birilerinin bacısı. Hatta kızlara bile bakmayın malum babası abisi filan var hangi baba kıznın erkeklerle dolaşmasını ister. Bu mantıkla gidersek kızlarıda sokağa çıkarmayalım. Kara çarşafa bulayalım. Sahi bunun normali neydi? Bu mantıkla gidersek siz acaba çokmu doğru yapıyorsunuz? Toplumun düzeni nasıl değiştirmeniz gerktiğini biliyormusunuz. Peki biliyorsanız niye uygulamıyorsunuz?
quote:
Orjinalden alıntı: dorra
Hakediyor yada kızların hoşuna gidiyor diyenler...Laf atmaktan geri kalmayanlardır.
Yorum yaparken benimde karıma kardeşime kızıma yapılabilir diye düşünün.Ne demek hakediyor.Sizin haberiniz olmadan kimbilir ne laflar atılıyordur onlardamı hakediyor. Ben çok görüyorum kız eğmiş kafasını önüne yürüyor ama magandalar yinede laf atmaktan geri kalmıyorlar. Ellerine ne geçiyor sinir bozmaktan başka.Ha laf attıda ne oldu sadece kendi terbiyesini cahilliğini belli etmiş oluyor o kadar..
quote:
quote:
quote:
quote:
bugün sabah sabah sinirlerimi yine bozacak bir şey yaşadım. Karşı kaldırımdan geçen bir kıza otobüs durağındaki iki gençten hıyar tipli olanı "Pardon bakarmısınız, acaba bekar mısınız?" diye laf attı!! Bu tip maganda ve kroların yüzünden yolda yürünmez oldu..
İmzan laplaces nikli hatunun imzasına çok benziyo .. "Pardon bakar mısınız ? Acaba fake misiniz ?"
sen yine mi damladın buraya
Darkchild laplaces'e kafayı taktı
Biriyle çıkmak iki tarafında birbirini tanıması sonucunda başlar.Laf atacağına (of anam vaaay be .... olayım) hoşlandığın kıza gider kendini rezil etmeden açılırsın.Laf atıldığı zaman hem kız etrafa mahcup oluyor hemde atan kişiye pek hoş bakılmıyor... Sende kardeşinin yanında birini görsen sana doğru düzgün açıklama yapılsa tepki vermezsin.(Tabikide herkesin hayatında birisi olacak).Ama laf atan birini görsen kardeşine bunu kaldıramazsın...
quote:
Orjinalden alıntı: acr
O zaman hiç bir kızla çıkmayın. Çünkü hepsi birisinin kerdeşi bacısı ablası vb. Hatta hiç bir kızla bereber olmayın onlarda birilerinin bacısı. Hatta kızlara bile bakmayın malum babası abisi filan var hangi baba kıznın erkeklerle dolaşmasını ister. Bu mantıkla gidersek kızlarıda sokağa çıkarmayalım. Kara çarşafa bulayalım. Sahi bunun normali neydi? Bu mantıkla gidersek siz acaba çokmu doğru yapıyorsunuz? Toplumun düzeni nasıl değiştirmeniz gerktiğini biliyormusunuz. Peki biliyorsanız niye uygulamıyorsunuz?
sonuçta dediklerini yaparken kızların haberi olmuyor ya da onlar da istiyor. laf atma ise onları rahatsız ediyor. fark bu!
quote:
Orjinalden alıntı: dorra
Biriyle çıkmak iki tarafında birbirini tanıması sonucunda başlar.Laf atacağına (of anam vaaay be .... olayım) hoşlandığın kıza gider kendini rezil etmeden açılırsın.Laf atıldığı zaman hem kız etrafa mahcup oluyor hemde atan kişiye pek hoş bakılmıyor... Sende kardeşinin yanında birini görsen sana doğru düzgün açıklama yapılsa tepki vermezsin.(Tabikide herkesin hayatında birisi olacak).Ama laf atan birini görsen kardeşine bunu kaldıramazsın...
Öyle olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: azizcinar
Darkchild laplaces'e kafayı taktı
Benim demiştim ona kaşınma diye... dinlemedi beni
*takılıyorum kendisine ve deli oluyo
geçengün minibüsün ön koltuğunda oturuyorum.koltuk tek kişilik.20 yaşlarında bir kro geldi.açtı kapıyı yana kay dedi.tek kişilik dedim.arkaya geç ozaman dedi.yokya başka emrin varmı dedim.geç lan deyince suratına yumruk attım bitane.arkaya doğru gitii.kapıyı kapattım.sonra arkadaki arkadaşlar indi.birkaç tane daha vurdular.minibüsçüde hiçbirşey olmamış gibi devam etti.ama çok rahatladım.ilk fırsatta birdaha yapacağım ...
Ben güzel olana bakarım kim ne derse desin. Bakmassam zaten kendimden şüphe ederim. Yakışıklıyım şimdi ben yakışıklıyım diye bana bakan kızlara maganda gözüylemi bakıyorum yok. Bakacaksın hemşerim , güzeli gördünüzmü bakacaksınız.
quote:
Orjinalden alıntı: Kara_Halil
Ben güzel olana bakarım kim ne derse desin. Bakmassam zaten kendimden şüphe ederim. Yakışıklıyım şimdi ben yakışıklıyım diye bana bakan kızlara maganda gözüylemi bakıyorum yok. Bakacaksın hemşerim , güzeli gördünüzmü bakacaksınız.
bakmaktan bakmaya fark var heralde.. bazıları hayvan gibi bakıyor, önce önden sonra bi de arkadan süzüyor krolar. Ama bir de üstüne laf atınca işte o zaman dağdan inmiş havası tam cuk oturuyor, yani ayrı bir parfüme bile gerek yok.
quote:
peki o zaman sizin de yanınızdaki kız arkadaşınıza, kız kardeşinize laf attıklarında kuyruk salladın attılar diye etiketi yapıştırıp tebrik edersiniz laf atan magandaları. ne diyim..
arkadaşlar konuyu açan fakedir. dün başka bir nikle ahkam keserken çok güzel bi ayar aldı tarafımdan.