Şimdi Ara

Sokakta yürürken Kızların Bana Bakması ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
5
Favori
19.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hort banada bakıyolar çok ne desem ki tipim nasıl ss konusunu açsam
  • Ss at hocam tipin iyi belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 satirlik cumlede 12 kere bakmak fiilini kullanmisinèaklimda sadece bakmak kaldi dediginden bisey anlamadim.
  • muhtemelen seni amcasının oğluna benzetiyolardır yoksa gelipte bakmazlar yani rahat ol panpa
  • Aynısı bana da oluyor. Ben "bu ne çikin bişey dünyayı gezsem bu kadar çirkinini görmem allah sabır versin" bakışı diye düşünüyorum. Özgüven sıfır.
  • Burnundaki sümüğe bakıyordur o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

Aynısı bana da oluyor. Ben "bu ne çikin bişey dünyayı gezsem bu kadar çirkinini görmem allah sabır versin" bakışı diye düşünüyorum. Özgüven sıfır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Gayet normal bir durum. O da sen bakıyor musun diye bakıyor.

• ergenler toplanmış yine

• Ben ufuk çizgisine bakarak koşuyorum hiç böyle dertlerim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut_20

Arkadaşlar merhaba öncelikle...Sizden bu konuda yardım istiyorum , daha doğrusu görüş istiyorum...Arkadaşlar son zamanlarda yoldan geçiyorum , özellikle bayan görünce doğal olarak bakıyorum ama başımı sürekli ileriye doğru bakıyorum hiç yere eğmeden...Şimdi kıza yaklaştıkça kıza bakıyorum oda bana bakıyor hiç kafasını çevirmeden ...taaki yanından geçene kadar...Çok ciddi bakıyordu...Bakışımı sizce kötümü algıladı yoksa benden elektrikmi aldı yoksa içinden ne tip tip bakıyosun der gibimiydi acaba? 2.sorum ise mesela bazen sırf test etmek için bakmıyorum hiçbir şekilde karşımdan kız gelirken , ne zamanki kıza yaklaştım baktım kıza bana bakıyormu diye...bi baktım bakıyordu bana ... yanından tam geçiyorum kız kafasını çeviriyor bana bakıyor 6 saniyeden fazla sürüyor bu bakış...Yani ben çözemiyorum arkadaşlar bu kızları...Bana lütfen bu konu hakkındaki görüşlerinizi gönderin bi zahmet ona görede benimde kendime özgüvenim gelir bu konuda...

kız trafoymuş

• Bazıları ne bakıyon diye soruyu oysa o bakıyo diye bakıyoruz ilk o bıraksın bakmayı diye

Neyse bakmak iyi bişey değil göz zinası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yürüyenmerdiven -- 20 Temmuz 2013; 4:33:36 >
  • yoldan bi tane kız geliyo bende ağır ağır gidiyom kızda ağır ağır geliyo (anlaşılan ikimizde gebermişiz yorgunluktan) karşıdan geliyodu bende ona doğru ilerlemeye devam ettim ağır ağır en sonr göz göze geldik aramızdaki diyalog
    -eeh şey merhaba
    +merhaba ?
    -....... (5-10 saniye sessizlik) o anda kızın gözlerine bakıyorum
    +merhaba ?
    -yok bişey .. sadece gözleriniz çok güzelmiş onlara bakıyodum.
    +(sırıttı oda)
    -ayrıca gülmek çok yakışıyor size
    +teşekkürler ama ben öle 2 söze kanmam baştan söliyim
    -tamam benim acelem yok ben beklerim günün sonunda 2 dk boyunca konuştuğun sana asılan bi yabancı olmaktansa tanışmak isterim merhaba ben marge
    +merhaba bende x
    -yahu senin adında çok güzel
    +teşekkürler
    -yok iltifat değildi ancak ben hergün sokakta bukadar güzel gözleri olan kızlar görmüyorum sizinle bir kahve içip daha detaylı konuşmak isterim
    +eeeh beee...
    -burda ben şşşşhhhh diye kestim lafını çok konuşuyorsun bazen 1 çift sözü anlatabilmek için roman yazsak yetmez bazende basit bir gülüş bile yeterlidir insana ancak benim romman yazıcak kadar zamanım yok beklemeyeceğimden değil gözlerine daha çok bakmak istiyorum lütfen kırma beni oturup 1 fincan kahve içeceğiz sadece ben ısmarlıyorum dedim
    burdan bağladım olayı inanırmısınız birazda şans işi galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

yoldan bi tane kız geliyo bende ağır ağır gidiyom kızda ağır ağır geliyo (anlaşılan ikimizde gebermişiz yorgunluktan) karşıdan geliyodu bende ona doğru ilerlemeye devam ettim ağır ağır en sonr göz göze geldik aramızdaki diyalog
    -eeh şey merhaba
    +merhaba ?
    +merhaba ?
    +(sırıttı oda)
    -tamam benim acelem yok ben beklerim günün sonunda 2 dk boyunca konuştuğun sana asılan bi yabancı olmaktansa tanışmak isterim merhaba ben marge
    +merhaba bende x
    +teşekkürler
    -yok iltifat değildi ancak ben hergün sokakta bukadar güzel gözleri olan kızlar görmüyorum sizinle bir kahve içip daha detaylı konuşmak isterim
    +eeeh beee...
    -burda ben şşşşhhhh diye kestim lafını çok konuşuyorsun bazen 1 çift sözü anlatabilmek için roman yazsak yetmez bazende basit bir gülüş bile yeterlidir insana ancak benim romman yazıcak kadar zamanım yok beklemeyeceğimden değil gözlerine daha çok bakmak istiyorum lütfen kırma beni oturup 1 fincan kahve içeceğiz sadece ben ısmarlıyorum dedim

Direk alfa erkeği gibi davranmışsın. Kız da zaten beğendiyse ilk görüşte karşı koyamaması normal helal olsun valla özgüvenin yüksek.

• Kapalı toplum, en laik'im diyen kız bile tutucudur, kadına şiddetin çoğu baskılanmış zihinlerden kaynaklanıyo. Eli yüzü düzgün bi kadına sahip olmak için 40 takla atmak zorunda kalmasa erkek, ne taciz kalır ne tecavüz. Bu 40 takla olayı da herkes için geçerli, hayattan soğutacak şekilde.

buza yatır kendini sakinleşirsin

Sokakta yürürken Kızların Bana Bakması ?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Aynısı banada oluyor önce kız bakıyor baktığını anlıyorum bende ona bakıyorum

Sonunda buldum seni :D herkes sana forumu birakti diyorlardi uzulmustum demekki birakmamissinki mesaj atiyorsun ozlemistim hauirli olsun

• Bende bakmıyorum yani bakamıyorum utangaçlık mı artık yoksa serseri zannetmesin diye mi bilmiyorum ama benden önce onların baktığınada şahit oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

quote:

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

yoldan bi tane kız geliyo bende ağır ağır gidiyom kızda ağır ağır geliyo (anlaşılan ikimizde gebermişiz yorgunluktan) karşıdan geliyodu bende ona doğru ilerlemeye devam ettim ağır ağır en sonr göz göze geldik aramızdaki diyalog
    -eeh şey merhaba
    +merhaba ?
    +merhaba ?
    +(sırıttı oda)
    +merhaba bende x
    +teşekkürler
    +eeeh beee...

Direk alfa erkeği gibi davranmışsın. Kız da zaten beğendiyse ilk görüşte karşı koyamaması normal helal olsun valla özgüvenin yüksek.

özgüvenden ziyade biraz açık sözlüyümdür insanlarla konuşmaktan pek korkmuyorum bunun özgüvenle pek alakası yok biraz cesaret lazım

• ulan şurada yazılanlara bakınca kıskançlıktan çatlıyorum. 18 yaşındayım bu yaşıma kadar bir kız arkadaşım bile olmadı bırak sevgiliyi. millette ne cevherler varmış. ben yolda yürürken kızlara bakmıyorum onlarda bana bakmıyor. ben onlara bakıyorum onlar yine bana bakmıyor. yok aga en iyisi buraya bir ss atmak şart oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antepliusak

ulan şurada yazılanlara bakınca kıskançlıktan çatlıyorum. 18 yaşındayım bu yaşıma kadar bir kız arkadaşım bile olmadı bırak sevgiliyi. millette ne cevherler varmış. ben yolda yürürken kızlara bakmıyorum onlarda bana bakmıyor. ben onlara bakıyorum onlar yine bana bakmıyor. yok aga en iyisi buraya bir ss atmak şart oldu.

Kardesim sen zaten nickten kaybetmissin hayatta da kaybetmen gayet normal.

Arabesk tiplerden olma

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.