Şimdi Ara

Soket 939 ama x2 Desteği Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Soket 939 olan ama x2 soket 939 işlemcileri desteklemeyen anakart olabilir mi yoksa soket 939 desteği olan her anakart x2 soket 939 işlemcileri de destekler mi?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

• Destekler fakat bazıları opteron serisini desteklemez sadece.
  • Teşekkürler yardımınız için..
    Soket 939 x2 3600 destekliyor bu durum altında..
  • Anakartın marka ve modelini yazarsanız yardımcı olabiliriz.
  • her 939 2x desteklemez abitlerdevardı sanırım bu sorun
    asuslar bile bios guncelemesi ile desteklemişti
  • Merhaba,
    Benim anakartım WINFAST NF3UK8MA AMD SOCKET 939 ANAKART idi ve çalıştırıyordu ancak ben işlemciyi başka bir site üzerinden bir alıcıya sattım sağlam olarak. Kendisi pin yamuk iddiası ile geri iade etmeye çalıştı da ben de bu yüzden siz üstadlarıma danışmak istedim çünkü içime bu tarz bir şüphe düşmüştü.
    Sonuç olarak her sc939 x2 destekleyecek diye bir kaide yok anladığım kadarıyla ve bu arkadaştaki anakart desteklemiyor olabilir..
    Tekrar teşekkürler ilgileriniz için..
  • evet bu kart 2x leri desteklemiyor benimde elimde 4 adet vardı yedek olarak daha sonra asus a8n5x ler ile değiştim 939 2X cpu lar için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir yanlış anlaşılma oldu sanırım: bendeki NF3UK8MA destekleyip çalıştırıyordu. İşlemciyi sattığım şahıstaki anakartın ne olduğunu bilmiyorum ama desteklememe ihtimali var sonuçta..

Teşekkürler..
  • sizde 939 2x cpu vardı ve bu anakart la calıştırıyormuydu??

bende bu anakartan 4 adet yedek vardı ve 2X leri desteklemediği için geri vermiştim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: apocalypse

sizde 939 2x cpu vardı ve bu anakart la calıştırıyormuydu??

bende bu anakartan 4 adet yedek vardı ve 2X leri desteklemediği için geri vermiştim..

NF3UK8MA ile x2 3600 sc939 XP işletim sisteminde sorunsuz çalışıyordu evet..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalib -- 7 Ekim 2008; 0:55:46 >
  • Sitesinde 939 için download sayfası bile yok nası iş anlamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.