Şimdi Ara

Soket 939 için işlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende 3 sene öncesinden EP-9NPA3J Anakart var .. İşlemcim Amd 3000 64 bit ..

Bilgisayarın anakart + ram'ini değiştirmeden sadece işlemcisini değiştirmeyi planlıyorum ..

s939 için önerebileceğiniz en iyi işlemciler nelerdir ve nerden temin edebilirim ?

Teşekkürler..

• sıfır olarak satılmıyor, 2. elde ile bulman çok zor.
    bence yılbaşına bekle hem yeni işlemciler çıkacak hemde satılmakta olnaların fiyatları düşecek.
    sistemi komple değiştir.
    bende x2 3800 var ama satmıyorum çünkü 200ytl istiycem ama birileri oha çüş diyecek boşuna sinir harbi
  • Yaw ben çok üst bir performans beklemiyorum .. Ne biliyim bi E8400 performansı fln beklemiyorum ama AMD 3000'le de fark yaratsın ..

Beni 1 sene daha idare etsin istiyorum, ondan sonra desktop bilgisayar kullanıp kullanmayacağım bile belli değil ..

Biraz araştırma yaptım .. Opteron 185'ler baya iyi sanırsam ..

Opteron 185'le x2 4200 performans karşılaştırması yapabilecek varsa çok müteşekkir olacağım :)
  • kesinlikle tek çekirdekte en iyi amd de 3700 san diegour.süper o/c potansiyeli vardır.voltajsız 2.8 de kullananalr vardı forumda.ben halen kullnıyorum ve çokda memnunum.ikinci elde arada satan arkadaşlar çıkyıo bi araştır bence.ayrıca performansa gelince düne kadar açamadığı oynatmadığı tek bi program yada oyuna ben denk gelmedim.tabi ekran kartı 1600pro olduğu için crysis gibi oyunları ancak min ayarlarda oynatıyor.

bu arada şunuda ekleyim bende 939pinde 3200 işlemciden 3700e geçtim farkı çok bariz kendini gösteriyor.sen 3000den geçince kolaylıkla anlayacaksın performans artışını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azazel8685 -- 14 Ekim 2008; 17:14:59 >
  • Benim de ekran kartım darboğaza uğruyor zaten ..

512MB ZOTAC 8800 GT AMP Edition var ..
  • ya bende de anakartı var ama cpu çok pahalı almaya üşeniyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1366 pin anakart ve işlemciler
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benzer sistemin aynısı su an bende de var artık yeterli verimi alamadığımı düşünüp yılbaşından sonra yeniliycem kısmetse ama kullandığınız işlemci venice ise iyi bir o/c potansiyeline sahip bence işlemciye vereceğiniz parayla şöyle güzel bir fanla (evde kendinizde bi şekilde yapıp) o/c ile çok iii sonuçlar alabilirsiniz
  • Yok mu bi 4200, bi opteron 160 ve ustu fln :)
  • hocam önümüzdeki 10 gün içerisinde beklediğim bi para var eğer olursa sistemi yeniliycem.o zaman dilersen benim hala garantisi süren 3700 san diego yu satabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.