Şimdi Ara

Sokker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Sokker oynayanlar Buraya Toplansin

elestiriler Yapmayiniz.....

www.sokker.org

Mac Motoru 2d cok güzel bir oyun Hattrick gibi hayal degil gercek oyuncularin ne yaptigini görüyorsunuz

• iğrenç
  • beefykingtmr@gmail.com

gel kim ozurlu bakalım +.......
  • kimle Ugrastigini bilmıyo

o msn 5 dk sonra Bende olucak girdigin ıp de Baglanamıcan
  • igrenc phoenix msn ver bende onu alim 2,5 dakika içinde bir daha baglanamaz olursun
  • smirdon Kocum msn ni at bakiyim sende özelden

Biz gideli Artisle dolmus forum indirmek lazim havalarini
  • geçenlerde kardeşimin msn i ile girmem gerekti (yaşı 13). Derslerine çalışmadığı için msn ini kapatıyordum. Birisi mesaj yazdı. Kısaca aşağıdaki gibi.

o - sen kimsin?
    ben - ?
    o - imsin dedim beni KIZDIRMA
    ben - pardon sinirlenme, ben abisiyim. Bir şeye bakmak için girdim çıkıyodum (şifreyi değiştirdim, çıkıyordum)
    o - seni heklerim
    ben - özür diledim ya, neden hekliyorsun?
    o - aferin
    ben - sen heklemeye devam et ben çıktım.
    o - dur nereee kimsin?
    ben - sen, msn indeki kişileri tanımıyormusun?
    o - msn benim değil. yeni hekledim. SENİDE HEKLERİM
    ben - tamam sen hekleye dur. ben çıktım.
    o - hekır ne biliyonmu bakıyım sen?
    ..

bi kaç dakika lafladık. Yaşı 13 bi veletmiş.

anlatmak istedim sadece.

Merak ettiğim, nasıl HEKIR lık yapıyosunuz abiler? pende hekır olmak dünyayı heklemek istiyorum.
    hekır ne biliyonuzmu siz :P

kısaca tepkimi dile getirmek istiyorum. lamerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yamuk -- 20 Şubat 2007; 18:27:40 >

• evet senin gibi hacker kelimesinin anlamını degistirenler.Sen hack nedir bilirmisin asıl amacını bilirmisin.Peki gerçekte illegalmıdır.Tamam sus ozaman
  • msn şifre kırmak hacker olmak deildir ben sana bi wordlist atıyım msnden al sana sıfre elınde onemlı olan sıte hacklemek bide hackerim die gezinio ney kralhacktemisin
    eziqsin işte + sen benım sıfremı bana sole sana solucanımın diskforosunu verecem ama sen diskforoyu biliyonmu KONUSMA BILIP BILMEDEN

• quote:

Orjinalden alıntı: Smirdon

evet senin gibi hacker kelimesinin anlamını degistirenler.Sen hack nedir bilirmisin asıl amacını bilirmisin.Peki gerçekte illegalmıdır.Tamam sus ozaman

bu banamı yazıldı?
    o kelimeleri üste yazanlarla ALAY etmek için yazdığımı anlamadıysan ZEKANDAN ŞÜPHE ederim.
    Gerçi yazından nasıl bir şey olduğun anlaşılıyor. Cümleye bak "Sen hack nedir bilirmisin asıl amacını bilirmisin.Peki gerçekte illegalmıdır.Tamam sus ozaman"
  • Beefyking adlı kardeşimiz diğer konulara baktığım gibi her konuda tartışma çıkarıyorsun ve ben bu olayı kınıyorum ama bundan eminim ki BEN HAÇKLEYİYİM gibi sözler üstünlük değil senin ne kadar küçük seviyede oldugunun bir belirtisidir Teşekkür ederim...ama emeğe saygı bunun için başka cevap yazmıyacağım...
  • konu dışına çıkmasak
  • hiç emeğe saygı diyen yok mu???
  • kardeş burada nasıl emeğe saygı olsun tamam güzel oyun tamam emeğede saygı ama knou dışına çıkılmasın yaf
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnStV

Beefyking adlı kardeşimiz diğer konulara baktığım gibi her konuda tartışma çıkarıyorsun ve ben bu olayı kınıyorum ama bundan eminim ki BEN HAÇKLEYİYİM gibi sözler üstünlük değil senin ne kadar küçük seviyede oldugunun bir belirtisidir Teşekkür ederim...ama emeğe saygı bunun için başka cevap yazmıyacağım...

BEN HAÇKLEYİYİM ben bole bir kelime kullanmadım kardeş seni bilmem artık nerden cıkardıgını ve bana bulaşma(yanlış anlama kotu bir ey için deil)tmm + emeğe saygı istiosan kınadıgın kısı solesın emege saygı+1
    ok ama dikkatli okursan anlaşılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zubulala -- 22 Şubat 2007; 19:20:49 >
  • Benim sana dediğim bişi yok o siteyi yapmak için uğraşılan alın terine o kadar emeğe o kadar özene ve sonunda çıkan o kadar güzel görselliğe tabi ki de bu oyunu yapanın büyük bir katkısı vardır tek sana demiyorum senin gibilerine diyorum ve buna son noktayı koyuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ediz_gs -- 21 Şubat 2007; 19:21:37 >
  • + o yazını duzeltırsen ıyı olur ve ben orda kendı yorumumu soledım ama suç yorumu yazanda olur **** herkes ole dıyor **** **** ***** ***** ve o hackerim die dolasan adamın orda

quote:

Orjinalden alıntı: Phoenix Hacker

smirdon Kocum msn ni at bakiyim sende özelden

Biz gideli Artisle dolmus forum indirmek lazim havalarini

nedir bu? emek mi? ben bole emegın ******** ***** ******* .
    adam resmen burda kendini bi ***** zannedio
  • OoOo ben yokken uzamış.Git googleden hack in tarihini araştır.Belki biraz kavramını ogrenirsin.Hack ilk cıktığında üzgünüm ama senin sandığın gibi illegal kabul edilmiyordu.Sen bu yollardan gelirken biz geri donüyorduk... Hatta dondük 1.5 senedir uraşmıyorum başkalarının emekleriyle oynamak hiç hoşuma gitmediğini anladım bi süre sonra ilk başlarda zevkliydi sadece(suanda sadece bana bulaşanlara kulanıyorum bazılarınız gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 21 Şubat 2007; 22:13:29 >
  • Phoenix Hacker sen kimsin? 1.5 yıldır üyeyim foruma gormedım onu da ondan sordum.
    Bir de sen ne zaman gittin kim artist asıl artist sensin Beefyking ve Smirdon oyun hakkındaki konuların yarısında herkese yardımcı oldu sen geliyosun artist diyosun asıl artıist sensin boşuna da tartışma yaratma ok?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.