Vatanını çok seviyorsan 1000 euro da bağışlamalısın, gelmiş bir de üstüne para istiyor. Güçlü Türkiye için sen de külodu sıyıracaksın yok öyle yağma.. Ekonomi sklsin diye bastınız oyu sonra herkes mal ve hizmet fiyatını euro dolar üzerinden çıkarmaya kalktı böyle paçalarından süzüldü ondan sonra.. Hadi koçum hadi, öyle bedava vatan hasreti yok. Orada 1'e 35 oranla elinde kurla geleceksin sonra imtiyaz isteyeceksin. |
Şoklardayım. Gurbetçiler konusu neden açılmıyor. (2. sayfa)
-
-
1 kiş ideğişse her şey düzelecek sanki ama neyse butbetçi falanda zerre umrunda değil. ülkeden giden bi zahmet gelmesin geri.
-
Doğru valla. Enflasyonu azdırmaktan başka bir şey yaptıkları yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yurt dışında yaşayan, her tc vatandaşından yıllık 500 euro alınması lazım. vermeyen ülkeye girmesin. bakın bakalım kim vatan millet sevgisiyle tutuşuyor o zaman görelim
-
O kadarda gömmeyin adamları , ciddi döviz girişi sağlıyorlar. O konuda haklılar ama dağları ben yarattım moduna girmeleri yanlış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hem avrupada hem öz vatanında sevilmeyecek hale gelmeleri onlara yeter kimsenin bi laf etmeye gereği yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkesine hayrı az mı? Ulan adamlar kazandığı bütün birikim ile gelip memleketinden arsa alıyor, ev yaptırıyor, ev alıyor. Bütün yatırımlarını Türkiye'ye yapıyorlar daha napsınlar. Nasıl bir körsün. Elin Ermenisinin muhasebeciliğini yapmasını biliyorsun ama kendin ülkende olan bitenden haberin yok.
-
Arsa, ev almalarını yatırım sananlar var. Sanki fabrikalar kurdular. Arsa, ev alındığı gibi satılır. Bunları almaları yine zarar. Zaten senede 1 kere gelecek diye ev alıp ülkedeki fiyatları yukarı çekiyorlar. O meşhur euroları getirmek yerine evin kirasını yiyorlar. Yani bu yatırımın ülkeye faydası yok ki. İstedikten sonra daha çok şey yazılır.
-
Gutbetçinin artık Türkiye’ye yatırımı yok gibi birşey. Sadece geldiklerinde başını sokacak ev alıyorlar şehirde veya ev yaptırıyorlar memleketlerinde.
Artık yatırımlar son 30 senedir yaşadıkları memleketlere. Mesela kira ödemek yerine 20 yıl vadeli kira öder gibi taksitle ev alıyorlar.
1. Nesil Türkiye’ye döneceğiz diyerek ev arsa tarla vs aldılar.ama 2. Nesil gitmeyiz dediler. Sonraki nesiller zaten ülke vatandaşlığı aldılar. Tatilden tatile geliyorlar artık buraya.
Köyde ev yaptırıyorlar sadece, 2. Nesil artık emeklilik çağına gelmeye başladılar.yazın 3-5 ay kalıp, kışı acrupada geçiriyorlar, aynen 1. Nesil gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben müteahhit değilim ki adamların burada ev ve arsa alması benim için olumlu olsun, hatta tam tersi ev ve arsa fiyatları arttığı için benim almam zorlaşıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen demedin mi gurbetçilerin ülkeye zerre faydası yok? Mesajın yukarıda duruyor. Ermeniler bile ülkesine para gönderiyor ben mi yazdım? Şimdi ev arsa alıyorsa banane ben müteahhit miyim diyorsun. Kendi yazdıklarını unuttun mu? Ortaya bir iddia attın şimdi banane mi oldu, lafının arkasında duramıyor musun? Yoksa meydanı boş buldum salla gitsin mi?
Ev arsa alması senin için olumlu, çünkü senin cebine para giriyor. Ekonomiye para giriyor. Ev arsa fiyatları artıyorsa ihracaat ta yapmayalım. Onlarda fiyatları arttırıyor, rekabet olmasın, ülke içinde ucuza satılsın, mantıklı mı? İlkokul çocukları bile ekonomi öğrendi sana öğretemedik.
-
Kahvehane ağzıyla buraya gelip yorum atıyorsun. Altı tamamen boş bir yorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X