Şimdi Ara

ŞOKNET 16MBPS SINIRSIZ 69.90TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
11
Favori
11.235
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shikari

Kesinlikle memnunum. İl Gümüşhane, burada muhtemelen tbtnet kullanan tek kişiyim doğu görevimi yapmaktayım nüfus çok az bir şehir. O yüzden altyapının rahat olmasının etkisi ne kadardır bilemiyorum ama 4 5 aydır tek bir sıkıntım olmadı. Benim dahil olduğum kampanyaya webe özel kampanyası diye bakıp girebilirsiniz şayet devam ediyorsa. Tbtnetin ana konusu mevcut oradan inceleyebilirsiniz. Diğer paketlerde de ilk ay bedava kampanyası vardı o da devam ediyor olabilir.

Teşekkür ederim hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BİM'den önce davrandı demekki ŞOK.

• Yazlığı olanlar için ideal. 3 5 ay kullan. 30 TL kurulum 69.90 a ayda ücretini ödeyerek sınırsız 16 mpbs VDSL adsl net kullanım yapıyorsunuz. Kışın kapat dön. Modem size ait ucuz bir modem yada evde eski varsa 10 numara hizmet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızı ne durumda acaba

Chromedan 1080p videoları donma yaşamadan izletebiliyorsa iyi

• Sıfırdan kurulum için telefon hattı şart mı?

• Shikari kullanıcısına yanıt

tbtnetten memnun musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tm7119 T kullanıcısına yanıt

Ankara'da kullanıyorum. Altyapı adsl idi. En ucuz bu olduğu için tercih ettim. Çok memnunum. VDSL portunda boşluk oluştu. Eylül ayı itibariyle 69 liraya vdsl kullanacağım. Kesinlikle tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nsync0012

Ankara'da kullanıyorum. Altyapı adsl idi. En ucuz bu olduğu için tercih ettim. Çok memnunum. VDSL portunda boşluk oluştu. Eylül ayı itibariyle 69 liraya vdsl kullanacağım. Kesinlikle tavsiye ederim.

Bende bugün başvuru yapıyorum hocam VDSL Kırıkkale'deyim bir sıkıntı olmaz inşallah

• aslında iyi ben ttnet 16mbps kullanıyorum 87tl falan

taahhüt bitsin ben geçerim buna

• Rensjem kullanıcısına yanıt
    Fiber olsa ne olacak ki. Benim binada fiber altyapı var adamlar 100 mbpsye 120 lira diyor.
    Netspeed vdsl kullanıyorum 100 mbps 98 lira ödüyorum

• güzel fırsat. fiber ttnetteyim taahhüt bitince geçerim

• acaba kasiyerler bunun ilei iligli bilgileri varmı

• Camda yazıyor ama kasiyerlerde bilgi yok maalesef. Bir tane Şok'a sordum, yüzüme öylece baktılar.

• Acaba bunun faturası şoktan ödenir mi markete sayarsa guzel kombo olur 😃

• muxo kullanıcısına yanıt
    Farki ne hocam hız ayni mi

• Merhaba, bugün şok neti ararım ve bağlatmak istediğimi ama evde alt yapı olmadığını söyledim. (Yan komşumuz da alt yapı var) Sizce ne yapmam lazım? Araştırma yaptığımda Türk Telekom genel müdürlüğüne gidip dilekçe vermem gerektiği söylendi ama geri dönüş baya uzun sürebiliyormuş. Cimer'e dilekçe yazsam daha mi hızlı geri dönüş olur.

• benim bu ay kampanya bitiyor.2 senedir 40 tl ödüyorduk 4 mbit 40 gb kotalı tarifeye.büyük ihtimal ile 73 liraya falan 2 yıllık sözleşme önerecekler ama ben hız konusunda endişeliyim.acaba iptal edip burda denesemmi kopma sorunları oluyormu diye?

• muxo kullanıcısına yanıt

Tbtnet kullan aynı hıza 75tl öde. 1 ayda bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 1 Eylül 2021; 14:4:52 >
  • Vodafone dan Limitsiz Redli teklifini almasaydım, az kalsın benim de dahil olacağım kampanya idi, bence güzel bir hizmet.

• Alıp kullanan var mı? Ev telefonuna ek ücret ödemek gerekiyor mu?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.