Şimdi Ara

Sol arka baldırımda ağrı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün maç yaparken topa ayağımı uzattım ve bir acı hissettim sol arka baldırımda. üzerine basınca ağrıyor fakat ağrıyan yere elimle baskı yapınca acımıyor. oturduğum zamanda acımıyor. ciddi bir sorun var mı? doktora gitmem gerekir mi?

• Kas gevşetici sürersen geçer sanırım. Ters bi hareket yapıp incitmişsindir.
  • Her ohtimale karsi buz birak.Bahsi gecen bolgeyi diger ayaginla karsilastir sis yoksa ciddi bise yoktur sis varsa dikkatli ol ve sabah yataktan kalkarken dikkatli ol eger sabah agri artarsa doktora git doku zedelenmsi olabilir. Ama o bolgedr kolay kolay sorun olmaz rahat ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım selam yanlış anlama ama sol arka baldır neresi oluyor anlamadım beygirmisin sen afedersin :) eğer ayağın kavisli hareket ederse o ağrı olur çok normal spor yaptığım dönemde bende de olurdu, ama merak edilecek birseyi yoktur diye umut ediyorum bir iki güne kalmaz geçer. Bengay surebilirsin evde varsa. Saygilar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cali4nication

Arkadaşım selam yanlış anlama ama sol arka baldır neresi oluyor anlamadım beygirmisin sen afedersin :) eğer ayağın kavisli hareket ederse o ağrı olur çok normal spor yaptığım dönemde bende de olurdu, ama merak edilecek birseyi yoktur diye umut ediyorum bir iki güne kalmaz geçer. Bengay surebilirsin evde varsa. Saygilar

İlaç ismini çok yanlış anlayıp yersiz düşüncelere kapıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkes

quote:

Arkadaşım selam yanlış anlama ama sol arka baldır neresi oluyor anlamadım beygirmisin sen afedersin :) eğer ayağın kavisli hareket ederse o ağrı olur çok normal spor yaptığım dönemde bende de olurdu, ama merak edilecek birseyi yoktur diye umut ediyorum bir iki güne kalmaz geçer. Bengay surebilirsin evde varsa. Saygilar

Peki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• fıtık kaynımda da var
  • adeleni zorlamışsındır,gerilme olmuştur.reparil jel kullan eczanede 5 liraya satılıyor müthiş bir krem,adele gevşetici ve antiödematöz
  • verdiğiniz cevaplar ve ilginiz için teşekkürler. bu sabah baktım morluk ve şişlik yok. dün gece cabral almıştım ve kas gevşetici sürmüştüm o bölgeye. biraz daha hafifledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftongut

verdiğiniz cevaplar ve ilginiz için teşekkürler. bu sabah baktım morluk ve şişlik yok. dün gece cabral almıştım ve kas gevşetici sürmüştüm o bölgeye. biraz daha hafifledi.

Heh şöyle, sporcuysan başına çok sık gelecek bunlar. Fiziksel aktiviteye başlamadan önce bol bol esneme hareketleri yaparsan bu sorunu büyük ölçüde aşmış olursun. Ama futbolcuların maça çıkmadan önceki 5 dakikalık esnemesi gibi değil, o önceden yaptığı hareketlerin sıcaklığını vücuduna yedirmek alıştırmak için yapıyor. Sen sıfırdan esneyeceksin el ensede denge hareketleri, bacak çevirme vs en az 15 dakikanı ayırmanı öneririm saglikli bir aktivite için. Umarim yardimci olur yazdıklarım, saygilar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkes

quote:

Peki.

Hocam valla yanlış anlamayın bi an için öyle görünce dedim ne oluyor diye yoksa size hakaret etmek istemedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ftongut

verdiğiniz cevaplar ve ilginiz için teşekkürler. bu sabah baktım morluk ve şişlik yok. dün gece cabral almıştım ve kas gevşetici sürmüştüm o bölgeye. biraz daha hafifledi.

Heh şöyle, sporcuysan başına çok sık gelecek bunlar. Fiziksel aktiviteye başlamadan önce bol bol esneme hareketleri yaparsan bu sorunu büyük ölçüde aşmış olursun. Ama futbolcuların maça çıkmadan önceki 5 dakikalık esnemesi gibi değil, o önceden yaptığı hareketlerin sıcaklığını vücuduna yedirmek alıştırmak için yapıyor. Sen sıfırdan esneyeceksin el ensede denge hareketleri, bacak çevirme vs en az 15 dakikanı ayırmanı öneririm saglikli bir aktivite için. Umarim yardimci olur yazdıklarım, saygilar.

tavsiyen için sağ ol. umursamamazlık can yakıyor. ağrım da kalmadı 1-2 saattir rahatım.

• Kasta zedelenme olmuş olabilir. 3 gün çok uzun yol gitmeden ve spor yapmadan o bölgeye kas gevşetici kullanirsan geçer. 1 hafta önce bende yasadim. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.