Şimdi Ara

sol gözünüzü kapatabiliyonuz mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
21.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Askerde sol kapanırsa demekki sağ ile silah tutmak gerekiyor ama ben solla tutabiliyorum. Beni askere almazlarmıki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: incinerator

askere gitmiş biri olarak söyleyeyim neden olduğunu. Askerde eğitim alacağın tüfeğin adı G3. Ve bu tüfeğin kurma kolu sol taraftadır. G3 piyade tüfeği sağ elle kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Sol elle kurma kolu çekip bırakılır. Sağ elle kabze kavranır. Sağ omza kaynak yapılır. Rahat bir duruş sağlanır. Sonra sol göz kapatılır ve sağ göz ile, gezden bakılarak arpacığın üst noktasını hedefin alt kenar orta noktasına gelecek şekilde nişan alınır. Tetik yavaş yavaş ezilerek ateş edilir.
    G3 piyade tüfeğinden farklı olarak AK47'de ise (Kaleşnikof ya da keleş diye de bilinir) kurma kolu sağ tarafta bulunur. Ben mesela AK47'yi kullanamamıştım, çok ters gelmişti.

peki bişi sorucam ben solağım ve herşeyi solla yaparım (gitar hariç o normal bitek) yazıyı solla yazarım topa solla vururum vede en kötüsü sol kol la tutabiliyorum tüfeği sen tüfek tutmayı nerden biliyosun diyenilirsin ama bizde sarsılmaz marka havalı tüfek var ve yazın nerdeyse 2 günde bir 100 lük saçma bitiriyorum ama öle hayvanlara fln zarar wermiyorum sadece 15 güvercin öldürdüm o kadar (pişmanım)

neyse uzattım ben askerde ne silah kullanıcam illa sağ ol diyemezler heralde sağla nişan alamıyorum çünkü denedim

• quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

Orjinalden alıntı: Quaron*

quote:

Orjinalden alıntı: -ouzzz-

Ben kapatabiliyorum. Ama sağ gözümü kapatamıyorum. Kapatmaya çalıştığımda otomatik olarak sol gözüm de kapanıyor. Solak olmamla ilgisi var heralde.

bende problem yok sağ sol kapatırım

ozamn bende anormallik mi var?tek sağ taraf kapanmıyor?
    ama sol kapanıyor

o nasıl olyo ben hiç bi gözünü kapatıp diğerini kapatamayan birini görmedim. 2 türlüde yapabilyo herkes
  • ben ikisinide aynı anda kapatabiliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: med_cezir197

ben iki közümüde ayrı ayrı kapatabiliyorum extra kaşlarımıda ayrı ayrı oynatabiliyorum ne alakaysa

Kasları oynatabilenleri komando yapıyolarmıs askerligi daha yapmadıysan vay haline....

• quote:

Orjinalden alıntı: GökaLp.

quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

Orjinalden alıntı: Quaron*

quote:

Orjinalden alıntı: -ouzzz-

Ben kapatabiliyorum. Ama sağ gözümü kapatamıyorum. Kapatmaya çalıştığımda otomatik olarak sol gözüm de kapanıyor. Solak olmamla ilgisi var heralde.

bende problem yok sağ sol kapatırım

ozamn bende anormallik mi var?tek sağ taraf kapanmıyor?
    ama sol kapanıyor

o nasıl olyo ben hiç bi gözünü kapatıp diğerini kapatamayan birini görmedim. 2 türlüde yapabilyo herkes

sol gözümü tek kapayabiliyorum ama sağ tarafı kapamaya çalışınc solda kapanıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: é/\/\®é

quote:

askere gitmiş biri olarak söyleyeyim neden olduğunu. Askerde eğitim alacağın tüfeğin adı G3. Ve bu tüfeğin kurma kolu sol taraftadır. G3 piyade tüfeği sağ elle kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Sol elle kurma kolu çekip bırakılır. Sağ elle kabze kavranır. Sağ omza kaynak yapılır. Rahat bir duruş sağlanır. Sonra sol göz kapatılır ve sağ göz ile, gezden bakılarak arpacığın üst noktasını hedefin alt kenar orta noktasına gelecek şekilde nişan alınır. Tetik yavaş yavaş ezilerek ateş edilir.
    G3 piyade tüfeğinden farklı olarak AK47'de ise (Kaleşnikof ya da keleş diye de bilinir) kurma kolu sağ tarafta bulunur. Ben mesela AK47'yi kullanamamıştım, çok ters gelmişti.

peki bişi sorucam ben solağım ve herşeyi solla yaparım (gitar hariç o normal bitek) yazıyı solla yazarım topa solla vururum vede en kötüsü sol kol la tutabiliyorum tüfeği sen tüfek tutmayı nerden biliyosun diyenilirsin ama bizde sarsılmaz marka havalı tüfek var ve yazın nerdeyse 2 günde bir 100 lük saçma bitiriyorum ama öle hayvanlara fln zarar wermiyorum sadece 15 güvercin öldürdüm o kadar (pişmanım)

neyse uzattım ben askerde ne silah kullanıcam illa sağ ol diyemezler heralde sağla nişan alamıyorum çünkü denedim

Şansına artık askerlik şubesine falan düşersen o zaman sana AK47 verirler, bizim arkadaşlara onlardan verilmişti. Ayrıca normal g3 eğitiminin üstüne bir de AK47 eğitimi alırsın.
    Kafana takma o kadar benim de senin gibi solak arkadaşlarım vardı, kimisi sağla nişan alıyordu, kimisi solla. Solla nişan almanın tek dezavantajı kurma kolu g3te solda olduğu için silah tutukluk yaptığı zaman ve şarjör değiştirirken zaman kaybı yaratması. Yani atışta sorun olmaz.

Dediğim gibi, doğmamış çocuğa don biçmeyelim. Daha askerliğini nerede ve nasıl yapacağın belli değil. Korkma, g3 kullanamayanı öldürmüyorlar. Kafana bu kadar takmana gerek yok.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: é/\/\®é

quote:

Şansına artık askerlik şubesine falan düşersen o zaman sana AK47 verirler, bizim arkadaşlara onlardan verilmişti. Ayrıca normal g3 eğitiminin üstüne bir de AK47 eğitimi alırsın.
    Kafana takma o kadar benim de senin gibi solak arkadaşlarım vardı, kimisi sağla nişan alıyordu, kimisi solla. Solla nişan almanın tek dezavantajı kurma kolu g3te solda olduğu için silah tutukluk yaptığı zaman ve şarjör değiştirirken zaman kaybı yaratması. Yani atışta sorun olmaz.

Dediğim gibi, doğmamış çocuğa don biçmeyelim. Daha askerliğini nerede ve nasıl yapacağın belli değil. Korkma, g3 kullanamayanı öldürmüyorlar. Kafana bu kadar takmana gerek yok.

sağol tırsmıştım bi an

• evet kapatabiliyorum
  • Sol gözümü kapatırken şarjör bile değiştiriyorum
  • iyide zaten nişan alırken illa sağ veya illa sol gözle nişan alıcaksın diye bir kural yoktur..Önce hangi gözünle doğru nişan alacağın test edilir.önce hedefe normal bakarsın sonra sağ gözünü kapatırsın sol gözünle bakarsın sonrada sol gözünü kapatır sağ gözünle bakarsın.Eğer hedefi hiç kaymadan hangi gözünle görüyorsan o senin nişan gözün olur ve öbür gözünü kapatıp o gözünle nişan alırsın..

Edit:/imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 30 Ekim 2008; 15:46:16 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.