Şimdi Ara

sol tarafım uyuşuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: UsTara

Hepiniz saçma sapan yorum yazarak elemanı korkutmayın. Siz /: Hiç bir şey bilmeden elemanı korkutuyorsunuz. | Edit: Doktora git. Önemli bir şey yoktur.

eyv. müdür bunlar ölmeden mezara koydular beni
  • kalp krizi belirtisi bir asprin at geçer
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkut17500

Fıtık. Kaynımda da var. Onun da sol tarafı uyuşuyor.

Evet evet aynısı.Amele hastalığı.
  • Dildeki uyuşma hariç aynılarını bende yaşıyorum zaman zaman, doktora gittim migren teşhisi koydular 1saat falan gözde uyuşma ve acayip derecede baş ağrısı oluyordu bende, en iyi ilacı sigara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wessaur -- 2 Ağustos 2012; 17:55:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendine gel

arkadaşlar ayağımda bir uyuşma başlıyor daha sonra koluma geçiyor daha sonra dilime geçiyor konuşamıyorum daha sonra gözde parlama ve şiddetli baş ağrısıyla geçiyor.Başına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Benim de senede 2 ya da 3 kere oluyordu..İlk uyuşma olduğu zaman çok korkmuştum.Ayağımdan başladı yüzüme kadar uyuştu.Hatta ilk olduğunda kapı çalmıştı ben bakmak zorunda kaldım topallaya topallaya gitmiştim,elim kolum benden ayrı hareket ediyordu sanki. 6.6.2006 'ydı,tarihi bile aklımda.Gazete okuyordum.Sonradan aileme söyledim ters oturmuşssundur dediler.Bir iki sene sonra çalışırken oldu,işyerimizin doktoruna sordum,yorgunluktan olabilir bedenini fazla yormuşsundur gibilerden.Ama sık olursa sevk ederim hastaneye dedi.Böyle ara ara olurdu,işten çıkalı 1 yıl oldu ve 1 yıldır çok şükür daha yaşamadım.Yorucu bir dönemdeysen nedeni bu olabilir.

• up
  • Bizim bir arkadas vardi ondada boyleydi dun helvasini yedik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen hala yaşıyonmu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.