Şimdi Ara

SOLAK AKUSTİK GİTAR VE AMFİ TAVSİYESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler benım masterwork marka akustik gitarım bozuldu yani kalın mi teli boş vurunca ilk perdeye çarpıyor sanırım sapı mı kaydı bilmiyorum. Ispartada bi kaç yere sordum yapılamaz dediler. Ne kadar doğru bilmiyorum. Bu sorunun çözümü varsa bilen biri yardımcı olabilir mi? Ve 500 liraya kadar yeni bir SOLAK elektro akustik gitar ve 250 liraya kadar amfisini arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• tellerin ses deliğine bağlandığı kısımda beyaz plastik bir köprü var, onun 1 veya 2 milim daha yükseğini alıp tak,

tabii bunu yapabilmen için öncelikle tüm telleri sökmen ve onu eline alıp gitar dükkanlarını onunla dolaşman lazım, çok yüksek alma, bu seferde teller uzaklaşacağı için çalman zorlaşır.

SOLAK AKUSTİK GİTAR VE AMFİ TAVSİYESİ

not yenisini almadan o beyaz köprüyü çıkarın altına ince bir karton koymayıda deneyebilirsin.
  • gitar G kullanıcısına yanıt
    Resim attığınız yer değil de, sapın ucuna, 1. perdenın olduğu yere küçük bi kağıt sıkıştırdım ama ses tonu bozuldu ve biraz yükseldiği için çalmak zorlaştı. Birde orayı denerim teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akustik gitar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.