Şimdi Ara

Solana blokzincirde geliştirilmiş yeni bir token $NOV - Telegram ile biriktirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Size yeni karşıma çıkan merkeziyetsiz ve çabuk büyüyen bir tokendan bahsetmek istiyorum. Token ile ilgili çok bir bilgi yok fakat çok kısa sürede +50k kullanıcıya ulaştığını söyleyebilirim. Airdrop bildiğiniz ve alışık olduğunuz bir çok diğer token gibi Telegram üzerinden Novas Bot ile yapılıyor. Diğer bir çok airdrop aksine Blum benzeri çok basit bir sistemi var, hiç zaman almıyor.

Böyle projeleri baştan yakalamakta her zaman fayda var, bir şey çıkmasa da çok zaman almadığı için tavsiye ediyorum. Aşağıdaki referanstan ücretsiz $NOV toplamaya başlayabilirsiniz. Daha fazla bilgi edindiğimde güncelleyeceğim.

Referans:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drsmtshn -- 6 Haziran 2024; 12:42:10 >

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, ilginiz işin teşekkür ederim. Ücretsiz kullandığımız bu telegram airdrop halen gizemini koruyor. Son yaptıkları duyuruda 2 yeni güncelleme olduğundan bahsettiler. Bilgim oldukça paylaşmaya çalışacağım.

Bu arada tüm görevleri yapmayı unutmayın arada yeni eklenenler oluyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese Merhaba,

Edindiğim bilgilere göre sizinle bazı konuları paylaşmak istiyorum. Öncelikle bu projenin bir yere varıp varmayacağını kestiremesek de Telegram kullanarak ücretsiz bir şekilde biriktirebildiğimizi hatırlatmak isterim.

Söylenene göre Novas server yatırımı için destek topluyormuş ve Telegramdaki büyük bot grupları ile anlaşmalar yapılmış. Eğer bu bilgi doğru ise bir kaç ay içerisinde oldukça büyüme potansiyelleri olduğunu söylemek gerekir.

Yukarıda paylaştığım referans linki ile siz de $NOV toplamaya başlayabilirsiniz.

• Novas Foundation yaptığı duyuru ile yeni bir güncellemenin geleğini duyurdu. Henüz ne olduğu bilinmiyor ama günlük check-in veya combo gibi bir özellikl geliyor olabilir.

Henüz projeye dahil olmadıysanız yukarda verdiğim referans kodum ile siz de başlayabilirsiniz.

Solana blokzincirde geliştirilmiş yeni bir token $NOV - Telegram ile biriktirme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.