Şimdi Ara

Soldado : 15 gol atarsam sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam Fenerbahçeyi heralde Laligada valensia ya da italyada caglari falan sandı ne biliyim ingiliterede stoke city falan sandı. Yılda 15 gol atarsam benim için iyidir diye açıklama yapmak nedir ya? Sen şampiyon olmayı hedefleyen bir kulübün şuanki as santraforsuun en az 25 gol atmayı hedeflemen lazım rvp bile çöp kutusu haliyle yılda 15 gol attı bu nasıl bir bakış açısıdır? kimse de bu adamlara bu kulübün büyüklüğünü öğretmiyolar mı ?? Eskilerden videolar falan izletmiyolar mı 15 gol atmak ne ya

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendiside bitik olduğunun farkında çünkü hayal satmamış.
  • Soldado akıllı adammış. 2 maçta çözmüş aykut ve sistemini . 15 gol atarsa bende sevinirim
  • o kadar bile atamayacak ki 10 gol 8 asist ile falan bitirir sezonu
  • Ne desin negredo gibi 35 tane atarım diyip sonra yav abi ben aslında öyle demek istememiştim mi desin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam kapasitesini biliyor. 15 golün çoğu da boş kale falan olur.zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Terime 3 maç daha ceza
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu adam 10 numara değil ki 8 asisti nerde yapacak
  • Bence açıklamada bir sıkıntı yok. Takımda Van Persie ve sakat da olsa Fernandao'nun varlığını biliyor, sezonda 15 gol kötü değil kendisi için.
  • En az 15 atmak istiyorum dedi adam. Biraz daha çevirselermiş cümleyi.

• Bu da sakat bence ,zamanla ortaya çıkacak.Kandırılmışız der geçeriz.Türkiyeye yatmaya geliyor çoğu ..İyi paralar kazanıyorlar..
  • Soldado'yu sevmiştim zaten akıllı adammış . 15 idealdir. Maksimumunu biliyor ona göre konuşuyor.

Negredo'nun "35 gol atarım" ya da Aykut Kocaman'ın sürekli tekrarladığı "şampiyon olacağız " açıklaması gibi boş ve gereksiz özgüven içeren ,hayal satan açıklama yapmasından iyidir

• 35 gol atacağım diyip yedek soyunanlarda var, siz yine şükredin buna.

• bizim çok gol atmamıza gerek yok ki 1-0'ı bulup etkili bir defans yapacağız Aykut Hocamı az biraz tanıyorsam bize bu şekilde başarıyı getirecektir
  • Hayır tabii ki ama adam kafada bitirmiş olayı. Bilinçaltını buna göre hazırlamış bir kere artık beyni hep 15 gol üzerinden çalışacak, önündeki fırsatları görmeyecek. Şampiyonluk falan hayal artık.

• Aykut Kocaman gibi cezasahasına en az giren ve en az şut çeken taktikle oynatan bir takımla değil 15, 5 gol atarsa başarıdır.
  • forumdaki herkes 15-20 yaş bandında galiba.

adam valencia'yı yermiş arada.

bizim takımdan katbe kat daha başarılı ve daha köklü bi kulüp.

Bizim elle tutulur edirneden sonra başarımız yok.

valenciayla la ligada 15 gol atmak fenerde 30 gol atmaya eşdeğerdir heralde.

italyada zaten golcülerin en az istatistik yapabildiği bi lig.

bizde cenk tosunlar ölü vagner lovelar 20 golün üstüne çıkıyor.

Adam ligimizi diğer kaliteli liglerle bir tutmuş Türk futbolunu yüceltmiş daha ne istiyosun.

15 gol 10 asiste ben fitim.

Kendisinin gollerinden çok asistleri iş görecek gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax33

forumdaki herkes 15-20 yaş bandında galiba.

adam valencia'yı yermiş arada.

bizim takımdan katbe kat daha başarılı ve daha köklü bi kulüp.

Bizim elle tutulur edirneden sonra başarımız yok.

valenciayla la ligada 15 gol atmak fenerde 30 gol atmaya eşdeğerdir heralde.

italyada zaten golcülerin en az istatistik yapabildiği bi lig.

bizde cenk tosunlar ölü vagner lovelar 20 golün üstüne çıkıyor.

Adam ligimizi diğer kaliteli liglerle bir tutmuş Türk futbolunu yüceltmiş daha ne istiyosun.

15 gol 10 asiste ben fitim.

Kendisinin gollerinden çok asistleri iş görecek gibi duruyor.

Güiza'yı ne çabuk unuttun, İspanya gol kralı olarak, gol makinesi lakabıyla geldi, çamaşır makinesi olarak gönderildi Hemde Soldado gibi de 32 yaşında gelmedi, 27-28 yaşında gelmişti.

quote:

İspanya Ligi'nde 2007-2008 sezonunda 27 gol atarak gol krallığı tacını takan Güiza, Fenerbahçe'deki 3 sezonunda bu gol rakamına ulaşamadı.

Sarı-lacivertli ekipteki ilk sezonunda (2008-2009) ligde 32 maçta 2 bin 586 dakika forma giyen İspanyol futbolcu, 11 gole imza attı.

Güiza, 2009-2010 sezonunda ise 27 maçta 2 bin 63 dakika oynayarak, yine 11 gol kaydetti.
    Geçen sezon sadece 3 lig maçında toplam 46 dakika forma giyebilen Güiza, takımının 5-3 kazandığı deplasmandaki Bucaspor maçında 1 gol attı.

İspanyol golcü, sarı-lacivertlilerde geçirdiği 3 sezonda ligde 62 maçta 4 bin 695 dakika forma giyerken, toplam 23 gol attı.

• Özge Gürel kullanıcısına yanıt
    Guiza getafede mallorcada oynarken kontra atakta atiyodu golleri kadikoyde set oyununda o golleri atmasi beklenemezdi tipki emenikenin kadikoyde is yapamadigi vibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

35 gol atacağım diyip yedek soyunanlarda var, siz yine şükredin buna.

Bu iyiydi 😂😂😂

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.