Abi oyunu bozmayın ya :) Hile bug mug yapmayıverin
arkdaslar yeni updateden dolayı soldier front glitchi etkisiz hale getirdi ama ben cözüm yolunu buldum C:\ program files\XFIRE \ xfıre_games içinden ctrl F yaparak 4984 yazın gelen yere
[4984] LongName=Soldier Front ShortName=sfront LauncherDirKey=HKEY_CURRENT_USERSoftwareDragonflysoldierfrontinstallPath LauncherUrl=http://sfront.ijji.com/index.nhn?from=desktop DetectExe=soldierfront.exe InstallHint=soldierfront.exe PlayingDetectType=ByWindow ProcessWindowTitle=Soldier Front Launch=%UA_LAUNCHER_URL% %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS% InGameRenderer=D3D8 InGameFlags=USE_PRESENT|ENABLE_SCREENSHOTS|VALIDATE_USING_EXE_NAME|USE_SWAPCHAIN|ENABLE_MOUSE RunElevated=1
bunu yapısrın sora xfıre tools option chat print screen butonun na basıp istediğiniz bir tusa basın kaydetin oyuna girin bucakla kutuya doru kosup tusa basın lup içerdesin Emeğe Saygı...
slm arkadaşlar ben yapamadim bunu bilen bi kişi rica etsem msn ile konuşsak daha detayli anlatsa olur mu lütfen beyler rica ediyorum lütfen yalvaririm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme