Arkadaşlar filipinlinin biri bana shangai bölümün de duvardan gecmeyi öğretti ama ben nerde print e bascaktık unuttum. Soldier front oynayan ve bu bug u bilen arkadaş varsa yazabilir mi?
Önemli olan hilesiz geçmek hileyle herkes geçer konu kirliliği yapmayın
arkadaşlar bu oyunda kutu içine girip duvardan geçebiliyolar...nasıl oluyoooo?????*
ben de merak ediyorum aslında nasıl olduğunu biliyorum ama yapamıyorum XFire programını yükliceksiniz onun screenshot alma tuşu bi bug yaratığı PrintScreene Basılı tutup kutulara falan girebiliyomuşuz denedim olmadı bela yarattı sadece ama herkes böyle yapıyo biliyorum
ama bunun xfire ile nealakası olabilir ...ben bazen balına bıçakla giriom..bunun programı olabilir..bide oyunda bonus sp vermio para bişe yok bi fikrin varsa yardım edersen sevinirim
Tamam tamam sakin olun oyunun feriştahını vurdum ya Glitch yapmak XFire ile oluyor. Google'a yaz Xfire çıkan siteden programı yükle üye ol sonra Tools-Options-Chat-ScreenShot key binding'e tıkla sonra herhangi bi tuşa bas oyuna gir kutuya doğru bıçakla koşarken o tuşa bas oyun doncak serverla oyuncu arası data alışverişine parazit gircek normalde içine girilmeyen kutunun içinde bulacaksınız kendinizi bi anda Wallhack yapmasını da biliyorum.. Kötü bi adamım ben biliyorum serserinin tekiyim ama bilgi paylaşmassam serseri bi sersem olurum şimdi hem serseri hem süperim ya oyunyama diye bi site var orda SFront hilesi var oyunda 1. olan clanın liderinin yaptığı bi hile bu oyunyama adminiyle paylaşmış hileyi admin de hile dağıtıyo o programın topicini bulduğunuzda yeterince şey yazmış olduğunu görceksiniz zaten serhat abinin hile yapmak başka hiçbir bu derece güzel oyunda bu kadar kolay olamaz
arkadaş bu dediklerinin hepsini yappıom ama oyuna giriom tam seçtiğim tuşa basıyom kutuya girerken resim çeker gibi bi ses çıkıo ...kutuya bişeye girmiyo bende wallhack ta yok..zaten olsada oyunun hazk önleyicisi izin vermio ama bu xfire olayını çözemedim....sen bütün kutulara giriyonmu
arkadaş bu dediklerinin hepsini yappıom ama oyuna giriom tam seçtiğim tuşa basıyom kutuya girerken resim çeker gibi bi ses çıkıo ...kutuya bişeye girmiyo bende wallhack ta yok..zaten olsada oyunun hazk önleyicisi izin vermio ama bu xfire olayını çözemedim....sen bütün kutulara giriyonmu
üzgünüm o biraz beceriyle alakalı madem resim çekme sesini dyuyosun teknik tamam. Olmamasının sebebi *Bıçakla" kutuya doğru koşmuyo olabilirsin *Zamanında resim çekme tuşuna basmıyo olabilirsin Fazlası olamazz
yok yaa ben doğru yapıom hepsini de kutulara girmiooo..peki sen girionmu..???ilk seferde girmez 10,15 kere deneyince girer ..
benim elim alıştı artık tek basışta giriyorum.. parantez içinde glitch'le ilgili herşeyi detaylı şekilde anlattım.. olmuyosa dikkatlice okuyun kutunun üstüne koşarak bascaksınız foto çekcek içerde olcaksınız(bıçakla)
tamam kardeş artık öğrendim tek basmayla gire biliyorum meyerse ben silahla girmeye çalışmışım...teşekkür ederim
Bu oyunu bilmiyorum ama oynamadan soğudum...
ben bu oyunun aimpoint hack ını indirdim acaba ne işe yarar
otomatik nişan alıyo sanırım
hack açıkken ortada yeşilbi hedef çıkıyo oyunda yine ben kontrol ediyom imleci acaba bi tuşamı basılacakk
nedense bu son haftalar oyuna ne zaman girsem oyun çok takılıp donuyor önceden bçyle bişe yoktu..başka oyunculara soruyorum böle aksilik yaşamıyorlar..acaba neden bende böyle oluyor merak ettim..bi fikrinizi alabilirmiyim
Ya gaming expert şu xfire işini hiç anlamadım ya bende xfire var ama oyuna girince xfire online değil yani ayarladığım tuşa basınca hiç bişi olmuyo beyler nour yardım edin.Bu arada mehmet sen bu aimbot hacki nerden indirdin linkini atarmısın.
ya ben programı indir dim tusu prts scret yaptım oyuna girdim bastım olmadı şunu düzgünce anlatsana bi yüzbaşı
ya ben hepsini yaptım galiba bu programdan olmucak galiba anlamadım alladığın bir şey var galiba çünkü hiç b.şey olmuo ne donuo ne başka bişe yaopıo yardım edermisin
s.a abı sen bana x fıre sifresini verirmisin ben yukledım ama uye olamdın bı zahmetversen :D