Şimdi Ara

Soldier of Fortune: Pay Back [***ÇIKTI***] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
0
Favori
18.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kusulası bi oyunmuş, uzak dur
  • arkadaşlar ekran kartım 7600gs 256mb bu oyunu açarmı acaba bide GHOUL özelliği nedir nasıl bişeyy biraz açıklayabilirmisnz acaba tşkr...
  • Açmasın daha iyi , boşver . SOF'u eski güzel hali ile hatırla .

Ghoul ; Adamlar daha gerçekçi parçalanıp ölüyorlar .
  • Nicedir arşivde duruyordu, oynıyacak oyun kalmayınca açıp deniyeyim dedim...Ama 5 dakika içinde kapattım ve bir daha kurulmamak üzere sildim...Çok kötü olmuş...Eğer para verip alıcaksanız yazık olur, değmez...
  • Oyunun tek güzel yönü orjinal olmadan direk mültiplayer oynayabiliyorsunuz...
  • Evt multiplayer yanı güzel inanın bende son bölüme kadar dayanabildim :) aslında oyunun patlama efektleri vs güzel yani bomba atınca patlaması sonra düşmanların parçaları üstümüze gelmesi felan güzel ama hep aynı şey hep aynı şey bıktırıyor bir zaman sonra oyun çok kötü değil yani benden 70 alır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

Evt multiplayer yanı güzel inanın bende son bölüme kadar dayanabildim :) aslında oyunun patlama efektleri vs güzel yani bomba atınca patlaması sonra düşmanların parçaları üstümüze gelmesi felan güzel ama hep aynı şey hep aynı şey bıktırıyor bir zaman sonra oyun çok kötü değil yani benden 70 alır

inan bana dünyada en yüksek notu sen vermişindir bu oyuna
  • Ya belki grafikler katlanılabilir seviyede (tabi kişiden kişiye değişir) ama oynanabilirlik berbat...Vakti bol olan ve burdaki yorumlara rağmen yine de denemek istiyorum diyen alsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Ya belki grafikler katlanılabilir seviyede (tabi kişiden kişiye değişir) ama oynanabilirlik berbat...Vakti bol olan ve burdaki yorumlara rağmen yine de denemek istiyorum diyen alsın...

biz yine de uyaralım da,"niye uyarmadınız lan,dünyanın en kötü oyunuymuş ya bu" demesinler.
  • * Gamespot 4.5/10
    * IGN - 5.9/10
    * Gamespy - 1.5/5
    * UGO - C-
    * ZTGameDomain - 6.5/10
    * GamerNode - 5/10
    * Planet Xbox 360 - 5.8/10
    * Extreme Gamer - 53/100
    * Gamepro - 3.25/5

berbat. bu metallica ve iron maiden ın bugün müziği bıraksalar yaşarken efsane olma şansları varken haala israrla kaka kıvamında albümler yapıp kendi kendilerine intaar etmeleri gibi bişey.. :) soldier of fortune bir efsanedir ve içimde öyle olarak kalacakdır. :) bu son oyunu hafızamdan silmeye çalışıyorum.
  • SS'ler göz bozar valla bu ne arkadaş amma Motion blur yapmışlar
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.