Şimdi Ara

Soldier of Fortune: Pay Back [***ÇIKTI***]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
0
Favori
18.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Soldier of Fortune: Pay Back [***ÇIKTI***]

Çıkış Tarihi:13 Kasım 2007
    Platformlar: PC, PS3, Xbox 360

Serinin diğer iki oyununda alıştığımız ve bu oyunu özel yapan GHOUL sisteminin yeni oyunda da olacağını açıklayan Activision, daha fazla bilgi vermedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRNclk777 -- 19 Kasım 2007; 16:55:03 >

• hmm güzel bir oyundu özellikle multi player ı çok hoşuma gitmişti.biraz bekliyeceğiz ama olsun bari çıkış tarihini ertelemeseler.
  • güzel bir oyundu evet özellikle birinci versiyonu

• idare eder
  • İdare edermi ? Bence epey götürür manyak bi oyundu ya. Double Helix i günlerce oynamıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -R.N.C.D.N.C-

idare eder

sanırım senin türün deildi oyun bence muhteşemdi kopan kol bacaklar insanı rahatlatıodu al patronum al al sanada al beni aldatan sewgim dışın dışın, çıkıtçıkıt buum, çıkıtçıkıt buum hade be sen kimsin arada kaynadın kusura bakma
  • Umarım Doom 3 motorunu kullanmazlar. en azından Mega texture lı versiyon olsun en az
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Süper olacak süper SoF serisinin devam etmesine çok sevindim eğer ettirmeselerdi çok ayıp ederlerdi.

Bu arada oyun 2008'e ertelenmez ise beni oldukça şaşırtacak.
  • yine ben küçükken abimin oynadığı oyunlardan biri daha.
    sloganı hazırladım beyler.

John Miller is Coming for Payback.
    ilk oyun nasıldı.bir ajanmıydı?yoksa karısının intikamının almaya çalışıodu.menüsü grafikleri fln hala aklımda valla.oyunun devam etmesi de çok güzel olmuş.
  • ne ajanı herif m63 tipi bişi taşıyordu 2. de :) ağır silahlı comando zaten adı soldier of fortune zaten baya iyidi 2. prag da başlıyordu hala aklımda güzel olur cıksın cıksın
  • Serinin diğer iki oyununda alıştığımız ve bu oyunu özel yapan GHOUL sisteminin yeni oyunda da olacağını açıklayan Activision, daha fazla bilgi vermedi. Oyunun çıkış tarihi ile ilgili dedikodular ise bize çok yakın bir tarih olan 13 Kasım 2007. Oyun sadece PC platformu için piyasada olacak,
  • oooow yani pc yemi özel olmuş
  • bu nası bi oyun
  • kesin yalandır yapımcılar sadece pc'ye çıkıyor diyor 2 ay sonra consol tezgahlarında görüyoruz aynı oyunuÖzelliklede activision gibi bir consolcu firma sadece pc ye çıkacak demesi bile yanlış.
  • hayatımda oynadığım en güzel oyunlardan biri çıkarsa alırım kesin
  • iki oyunuda bitirdim. Hadi bakalım hayırlısı..
  • Harika oyundu gerçekten. Bu da beklentileri karşılar umarım.
  • [Deleted by Admins]

• quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

İlk yayımlanan görüntüler;

http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=12429

ve video...

http://www.n-joy.cz/video/soldier-of-fortune-payback-trailer/Bqg9z2PE962YLJ2q/

Çok değişmiş ya oyun.

Oyun neye dönmüş ya

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.