Şimdi Ara

Solenza ile ilgili iki basit soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar size iki sorum olacak. kullandigim solenza'nin iceriden kapilari kilitleme dugmesi calismiyor. aldigim arkadas sigortasi bozuk ben bulamadim hangisi oldugunu dedi. ben de bulamadim :) kullanma klavuzunda da yazmiyor. bunu bilen var mi?
    bir de dijital km ekranindaki saat nasil ayarlaniyor? bunu da bilen varsa yardimlarini bekliyorum. tesekkurler...

• sigortayı bilmiyorumda kilometre saatini sıfırlamak için saatin üstündeki aparata bi kere bas daha sonra bi süre basılı tut sıfırlanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: netman_ut

sigortayı bilmiyorumda kilometre saatini sıfırlamak için saatin üstündeki aparata bi kere bas daha sonra bi süre basılı tut sıfırlanır

hocam cok tesekkurler. bahsettigim saat km saati degil, onun altinda zamani gosteren bir saat var. onu ayarlamak istiyorum ama sadece tek dugme var. baska bir yerden olmali ayari. tesekkurler.
  • SAATİ DÜĞMEYE BAS DAHA SONRA SAĞA DOĞRU KIVIR HAFİFÇE O ZAMAN SAATT YANIP SÖNMEYE BAŞLICAKTIR O ZAMAN AYARLAYABİLİRSİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: mendel50

SAATİ DÜĞMEYE BAS DAHA SONRA SAĞA DOĞRU KIVIR HAFİFÇE O ZAMAN SAATT YANIP SÖNMEYE BAŞLICAKTIR O ZAMAN AYARLAYABİLİRSİN

sagolun, birazdan gidip deneyecegim. insallah becerebilirim :)
  • ne oldu oldumu ?? düğme basılı iken çevireceksin haberin olsun
  • yok abi daha deneyemedim bugun sabahtan beri hic binmedim arabaya. ama oyle diyorsan calisiyordur zaten hallederiz sagolasin :)
  • saat meselesini hallettik ama sigorta isinde halen ses yok :) tesekkurler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.