arkadaslar size iki sorum olacak. kullandigim solenza'nin iceriden kapilari kilitleme dugmesi calismiyor. aldigim arkadas sigortasi bozuk ben bulamadim hangisi oldugunu dedi. ben de bulamadim :) kullanma klavuzunda da yazmiyor. bunu bilen var mi? bir de dijital km ekranindaki saat nasil ayarlaniyor? bunu da bilen varsa yardimlarini bekliyorum. tesekkurler...
sigortayı bilmiyorumda kilometre saatini sıfırlamak için saatin üstündeki aparata bi kere bas daha sonra bi süre basılı tut sıfırlanır
quote:
Orjinalden alıntı: netman_ut
sigortayı bilmiyorumda kilometre saatini sıfırlamak için saatin üstündeki aparata bi kere bas daha sonra bi süre basılı tut sıfırlanır
hocam cok tesekkurler. bahsettigim saat km saati degil, onun altinda zamani gosteren bir saat var. onu ayarlamak istiyorum ama sadece tek dugme var. baska bir yerden olmali ayari. tesekkurler.
SAATİ DÜĞMEYE BAS DAHA SONRA SAĞA DOĞRU KIVIR HAFİFÇE O ZAMAN SAATT YANIP SÖNMEYE BAŞLICAKTIR O ZAMAN AYARLAYABİLİRSİN
quote:
Orjinalden alıntı: mendel50
SAATİ DÜĞMEYE BAS DAHA SONRA SAĞA DOĞRU KIVIR HAFİFÇE O ZAMAN SAATT YANIP SÖNMEYE BAŞLICAKTIR O ZAMAN AYARLAYABİLİRSİN
sagolun, birazdan gidip deneyecegim. insallah becerebilirim :)
ne oldu oldumu ?? düğme basılı iken çevireceksin haberin olsun
yok abi daha deneyemedim bugun sabahtan beri hic binmedim arabaya. ama oyle diyorsan calisiyordur zaten hallederiz sagolasin :)
saat meselesini hallettik ama sigorta isinde halen ses yok :) tesekkurler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme