Şimdi Ara

Solgar Vm 75 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
11.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu multivitamini dün kullanmaya başladım, kullandıktan bir saat sonra falan idrarımın rengini sap sarı yaptı bildiğiniz boya gibi. Daha önce Pharmaton kullanmıştım böyle bir şey olmamıştı sebebi nedir acaba ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Solgar Formula VM 75: Kilo Aldırması Hakkında Bilgiler

Solgar Formula VM 75, vitamin, mineral ve bitki özleri içeren kapsamlı bir multivitamin takviyesidir. Kilo alımıyla ilgili etkileri konusunda bazı sorular vardır.

Solgar VM 75 Kilo Aldırır mı?

Solgar Formula VM 75'in doğrudan kilo aldırdığına dair bilimsel bir kanıt yoktur. Bununla birlikte, içindeki belirli bileşenler iştahı artırabilir veya kilo alımına katkıda bulunabilecek diğer etkilere neden olabilir.

Örneğin, VM 75 şunları içerir:

• B vitaminleri: Metabolizmayı hızlandırabilen ve iştahı artırabilen B vitaminleri.
    • Demir: Demir eksikliği anemiye neden olabilir ve bu durum yorgunluk ve iştah azalmasına yol açabilir. Demir takviyesi almak bu semptomları iyileştirebilir ve dolaylı olarak iştahı ve kilo alımını artırabilir.

Kullanıcı Yorumları

Bazı Solgar VM 75 kullanıcıları kilo aldıklarını bildirirken, diğerleri herhangi bir değişiklik yaşamadıklarını veya hatta kilo verdiklerini belirtmiştir. Kullanıcı yorumları kişiden kişiye değişebilir ve bireysel faktörlere bağlı olabilir.

Sonuç

Solgar Formula VM 75'in doğrudan kilo aldırdığına dair kesin bir kanıt yoktur. Ancak içindeki bazı bileşenler iştahı artırabilir veya kilo alımına katkıda bulunabilecek diğer etkilere neden olabilir. Kilo alımıyla ilgili endişelerin varsa, takviye almadan önce bir sağlık uzmanına danışmanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Enes4125 kullanıcısına yanıt
    normal bir durum bu. etkisi nasıl pharmatona göre
  • b vitamini türevlerini içeriyor gayet normal bir durum
    solgar vm 75 enerji verir iştah açar kilo aldırabilir
    solgar v2000 enerji verir fakat iştah açmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brent

b vitamini türevlerini içeriyor gayet normal bir durum
    solgar vm 75 enerji verir iştah açar kilo aldırabilir
    solgar v2000 enerji verir fakat iştah açmaz

@Brent

Dostum Solgar Vm 75'in değerleri çok yüksek zaten kilo almaya çalışıyorum sporda yapıyorum umarım faydası olur, eczacı bunu tavsiye etti zaten.

@asım2

Hocam açık konuşmak gerekirse Pharmatonun çok bir faydasını göremedim, gerçi ilk zamanlar biraz iyiydi ama sonra etkisini mi kaybetti nedir bilemiyorum. Birde beklentimizde çok önemli mesela Pharmaton iştahımı falan açmadı kiloda aldırmadı. Solgarı kullanalı 3 gün oldu iştahımın kesinlikle açıldığını düşünüyorum. Etki konusuna gelirsek biraz daha zinde tuttuğunu uyanık olduğumu düşünüyorum. Birde çok ilginç bir şey farkettim Solgarı kullandıktan 1 saat sonra falan kısa süreliğine yüzümün parladığını görüyorum acaba diyorum bana mı öyle gözüküyor ancak çok ilginç bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 19 Nisan 2015; 18:55:20 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.