Arkadaşlar solidtruspay Türkiye'ye özel tavır takınmış ve resmen sinir ettiler beni. Kredi kartımdan solidtruspay hesabıma para aktarmak istedim. Aktardım,sıkıntı yok. Hesabımdan başka bir amerikan şirketinin hesabına para aktarmak istedim,sıkıntı yok. Sonra bu şirketten ödeme aldım. Sıkıntı yok,hesabıma geçtiler. Bu parayı tekrar kredi kartıma aktarmak isteyince onaylamadılar. Support ticket oluşturdum ve gelen cevap şu.
We apologize for the inconvenience but unfortunately due to a high incidence of fraud from your country we have had to limit our services. At this time you will not be able to complete any Credit Card withdrawals. Please explore our other options for your deposits and withdrawals. Please review those methods at: http:// solidtrustpay . com
Please also note MasterCard does not allow payouts to cards; only refunds of original purchases. Therefore the withdraw option is for VISA credit cards only.
İki tane şey söylüyor. Birisi anlaşılabilir. Yani mastercard ile para çekemiyormuşuz. Tamam sıkıntı yok visa kullanırız ama Tr den çok dolandırıcı çıktı diye bir mazeretle Türkiye'den açılan hesaplara farklı uygulama anlaşılabilir değil. Benim suçum günahım ne ???? Amerika'dan yada diğer ülkelerden dolandırıcı çıkmıyormuymuş ?????? Böyle bir çifte standart olamaz ya resmen sinir oldum. Artı tüm bu para gönderme alma işlemlerini yaparken benim ülkemde dolandırıcı yoktu da ben çekmeye kalkınca mı ortalık sahtekar doldu ??? Eğer bunun güvenliğini sağlayamıyorsanız neden sayfanızda böyle bir seçenek var diye yazıyorsunuz ???? Eğer bu seçeneği dolandırıcılıktan dolayı kapatıyorsanız tüm üyelere kapatın ki anlaşılabilir olsun. Sadece Türkiye'den açılan hesaplara değil.
Şimdi hesabımdaki parayı tekrar şirkete gönderdim. Ordan okpay hesabına aktarmayı planlıyorum. Ama stp ye gönder geri çek haybeye gönderme ücreti ödemiş oldum. Neyse sağlık olsun. Bir daha stp ile işim olmaz. Sizin de bilginiz olsun. Dikkat edin. Stp ile çalışmayı düşünürseniz iki defa gözden geçirin.