Şimdi Ara

SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI... (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.582
Cevap
53
Favori
234.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kansas1

Dostlar bir sorum olacak acil olarak. Üniversite bana solidworks için aktivasyon kodu vermiş ancak şu an geçici bir bilgisayar kullanıyorum ve programı yüklemem gerek. Acaba bu bilgisayara yüklesem, diğer bilgisayar gelince ona da yükleyip aynı kod ile devam edebilir miyim ?

diğer bilgisayara geçerken kodu transfer edebilirsin

Question: How do I transfer my license?

Answer: You can move your software from your current computer to a new computer, open SolidWorks then use the Help > Transfer License feature. This feature deactivates the product on your current machine so it can be reactivated on the new machine. You then go to the new computer, install SolidWorks then start it and select Help > Activate to proceed with the activation process.

• Konuyu yukarılara taşıyayım.
    2014 Solidworksle birlikte Solidworks elektrik öğrenmek istiyorum. Herhangi bir döküman mevcut mu, biraz bakındım ama bulamadım. Ve etraflıca ileri düzey animasyon öğrenmek istiyorum. Ayrıca sheet metal konusunda da dökümana ihtiyacım var. Yardımcı olabilecek var mı?
  • lisanslı olarak solidworks kullanıyorsanız, ücretsiz olarak sertifika sınavına girebilirsiniz. solidworks 'un birçok sertifikası var. birkaç seçenekten birini seçmeniz gerekiyor,

bilgi isterseniz paylaşabilirim
  • Merhaba arkadaşlar iş yerinde 2 standart, 1 professionel ve premium olan lisanlarımız var kullanıcılarımız kullanırken solidworksun birden kapandıgını söylüyorlar. Kullanıcının dediğine göre biraz seri calışmış ondan sonra ansızın kapanmış kullandıgımız sürüm 2012 sp4 acaba bunun sebebi ne olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

Merhaba arkadaşlar iş yerinde 2 standart, 1 professionel ve premium olan lisanlarımız var kullanıcılarımız kullanırken solidworksun birden kapandıgını söylüyorlar. Kullanıcının dediğine göre biraz seri calışmış ondan sonra ansızın kapanmış kullandıgımız sürüm 2012 sp4 acaba bunun sebebi ne olabilir ?

ram olabilir veya çok fazla parça açık olduğu için olabilir

herkeste birden oluyorsa pek ihtimal değil ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ninamarok

quote:

Merhaba arkadaşlar iş yerinde 2 standart, 1 professionel ve premium olan lisanlarımız var kullanıcılarımız kullanırken solidworksun birden kapandıgını söylüyorlar. Kullanıcının dediğine göre biraz seri calışmış ondan sonra ansızın kapanmış kullandıgımız sürüm 2012 sp4 acaba bunun sebebi ne olabilir ?

ramdan olacagını sanmıyorum başka bir makinada da yaptı çünkü çok parca oldugu dogru ama en azında bir hata raporu vermeli onu yapmıyor :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ninamarok

quote:

ramdan olacagını sanmıyorum başka bir makinada da yaptı çünkü çok parca oldugu dogru ama en azında bir hata raporu vermeli onu yapmıyor :(

şöyle bir yazı buldum
    http://www.javelin-tech.com/blog/2014/02/solidworks-crashing/

özetle bahsedilen muhabbet, windows 'un grafik olarak izin verdiği birim sayısı yani gdi 10000 adet. linkte de gösteriliyor, her uygulamanın gdi sayısına görev yöneticininden bakılabiliyor. mesela solidworks 'te hiçbir dosya açık değilken 939 gdi kullanılıyormuş.

bu limiti yükseltmenin yolunun da yazmışlar. sizin sorununuz bununla alakalı olabilir. en azından denemekte fayda var.

• beyler solidworks için quadro k600 yeterli gelir mi 100 civarı parçalı saç tank montajları yapılacak
    (pc yeterli i7 4770 + 8 gb 1600 ram var)
  • Selam

Solid Works ile ilgili bir sorum var. İlgilenirseniz sevinirim.

SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI...

Bu resimde görüldüğü gibi parça özet bilgileri girmem lazım. Her parça için aynı bilgileri giriyorum. Bunun daha kolay yolu var mı?

Özet bilgi tablosundaki bilgileri kopyalayabilir miyim ?

Cevabınınz için şimdiden teşekkürler . . .

[simage] SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI...[/simage]

• merhaba arkadaşlar makina 1. sınıf öğrencisiyim autocad biliyorum ve solidde gelişmek istiyorum inşallah bende sizin sayfada takılacağım bundan sonra
    ve ilk sorumla başlıyorum
    solidde herhangi bir cisim yaptığımda resim dosyası olarak kayıt etmek istiyorum ama bu dosyada arka plan olmasını istemiyorum yani sadece parça olmalı
    solidi kurcalarken sahne seçeneklerinde hiçbirini işaretledim fakat kayıttan sonra arkada beyaz olarak gene gözüküyor
  • senin istediğin şey photoshop ile yapılan dekope çalışmasıdır. onu solidde elde edemezsin.
    örnek olarak.:autocad çalışmamın üzerine eklediğim dekope solidworks çizimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: der rote baron

merhaba arkadaşlar makina 1. sınıf öğrencisiyim autocad biliyorum ve solidde gelişmek istiyorum inşallah bende sizin sayfada takılacağım bundan sonra
    ve ilk sorumla başlıyorum
    solidde herhangi bir cisim yaptığımda resim dosyası olarak kayıt etmek istiyorum ama bu dosyada arka plan olmasını istemiyorum yani sadece parça olmalı
    solidi kurcalarken sahne seçeneklerinde hiçbirini işaretledim fakat kayıttan sonra arkada beyaz olarak gene gözüküyor

farklı kaydet diyip, png seçip, ayarlardan arka planı kaldır seçeneği ile istediğinize ulaşabilirsiniz
  • ninamarok bende png olarak kayıt tapmıyor ama tif ten hallettim sağolasın
  • png kaydetme seçeneği zaten yok solidworksta. tif ile direkt dekope alabildiniz mi? ben alınmıyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidWorks Eğitmeni

png kaydetme seçeneği zaten yok solidworksta. tif ile direkt dekope alabildiniz mi? ben alınmıyor diye biliyorum.
    0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D6B32B7D -- 7 Temmuz 2016; 1:37:11 >
  • hakan ua alınıyor yaptım sorun çıkmadı hatta en altta seçeneklerin
  • valla farklı kaydette oyle bir şeçenek yok. tif var ama png yok. çok fazla dekope çalışması yapıyorum hatta olmamasına sinir oluyodum ama siz 2014 kullanıyosunuz sanırım 2014te gelen bir yenilik bu?
  • arkadaşlar ben makine mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim solidworks e yeni başladık 8-10 parça civarı çok kompleks olmayan bir şey çizmem ve montajlamam gerekiyor mayıs sonuna kadar çizme sürem var ancak bu cumaya kadar hocaya ne çizeceğimi göstermem lazım önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atın Kafası -- 19 Mart 2014; 23:45:07 >
  • ben 2013 premium kullanıyorum bendede yok png tif ile kayıt ediyorum ihtiyaç olursa format factory den basarım png ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atın Kafası

arkadaşlar ben makine mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim solidworks e yeni başladık 8-10 parça civarı çok kompleks olmayan bir şey çizmem ve montajlamam gerekiyor mayıs sonuna kadar çizme sürem var ancak bu cumaya kadar hocaya ne çizeceğimi göstermem lazım önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

Ufak bi ofis aleti cizebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.