Şimdi Ara

Solidworks komut programa gönderilirken bir sorun oluştu uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • solidworks kaydettiğim bir uygulamayı açmak istediğimde komut programa gönderilirken bir sorun oluştu uyarısı yapıyor yardımcı olurmusunuz

• Solidworks ve benzeri çizim programları bazen bu gibi hatalar verebiliyor.

Solidworks ile çalıştığınız dosyalara çift tıklamak yerine, Dosya (File), Aç (Open) yolu ile açmayı deneyin. Sonuç alamazsanız, programı yeniden kurun.
  • ilginiz için teşekkürler ben de dediğiniz gibi açıyorum fakat bu problemin çözümü yok mu
  • İlginç ama, yabancı forumlarda sorunu antivirüs programlarını kapatarak çözdüklerini yazmışlar. Denenebilir.

EDIT: Linkhttps://forum.solidworks.com/thread/36251

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBAGCI -- 18 Ocak 2012; 17:59:52 >
  • teşekkürler deneyeceğim
  • solidworks kurlunca birkaç kısayol oluşuyor. bi tanesine basıyormuşum yanlışlıkla dediğin gibi hata veriyordu. kısayolu kontrol edin isterseniz
  • catia için de aynı hatayı alıyorum. dosyaya çift tıklayınca genellikle program açılmadan önce o uyarıyı veriyor ama her hangi bir sorun oluşmuyor. hata mesajını verdikten sonra program açılıp ilgili dosyayı yüklüyor. ancak program açıkken çizim dosyalarına çift tıklayınca her hangi bir hata vermiyor yani ilk başta programı kısayolundan çalıştırmak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.