Şimdi Ara

solidworks kursu tavsiyeleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • makine mühendisi öğrencisiyim bu sene mezun olucam ama yeterli değilim kendimi çok donanımlı hale getirmek için uğraşı vermek istiyorum. evime yakın olması sebebiyle mecidiyeköy şişli beşiktaş ivarında metro ve metrbüse ulaşım sorunu olmayan kaliteli bi eğitim kurumu alıyorum önceliğim solid works programı ama catia ansys vb diğer mak. prpgramlarını da almak istiyorum. tavsiyeniz var mı? online eğitim izledim ama yeterli değil ve video olduğu için kendimi veremiyorum birebir canlı eğitim almayı tercih ederim.

• mecidiyeköyde üçüncü binyıl var bence oradan alın arkadaşlarım oradan aldılar çok memnunlardı. bir arayıp görüş solidworks vs kurslar için en çok duyulan yer orası zaten
  • Merhaba arkadaşlar, Üçüncü Binyıl Akademi’den vakti zamanında Solidworks eğitimi almıştım, çok da memnun kaldım. Baya kaliteli bir eğitimdi, o aldığım eğitim sayesinde mezun olunca işe girdim diyebilirim. Şimdi sizlere sorum şu; Solidworks/Catia ile Yerli Otomobil TOGG Tasarım Kursu eğitimi hakkında hiç detaylı bilgisi olan var mı? Şuanda Üçüncü Binyıl Akademi’den eğitim alanınız var mı?
  • üçüncü binyıl akademi bu sene kadıköyde de şube açmış hem de büyük binanın tamamı, burger kingin karşısında akmarın sokağındaki. makine mühendisliği eğitimleri Türkiye'de tektir. ben çok memnun kaldım, iş bulma sürecimde de baya destek oldular.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara ehliyet kursu öneri
    5 yıl önce açıldı
    Bursa IELTS kursu tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    ingilizce kursu önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.