Şimdi Ara

Solidworks, Nx Unigraphics, Catia, Autocad ve Teknik Resim (Proje Çizilir) kursları verilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Solidworks, Nx Unigraphics, Catia, Autocad ve Teknik Resim Kursu vermekteyim. Öğrenme garantilidir. Öğretemediğim taktirde paranız iade edilir.

Solidworks, Nx Unigraphics, Catia, ve Autocad için minumum 30 saat eğitim alarak istediğiniz projeyi yapabilecek konuma gelebilirsiniz. Eğitim süresi siz tam anlamı ile öğrenene kadar devam eder.

Saatlik Kurs Ücreti 70tl dir.(Örneğin sadece açılım öğrenmek istiyorsunuz. İstediğiniz konu hakkında detaylı eğitim verilir ve saati 70 tl den hesaplanır.)
    Kursun tamamını almak isteyen için ücret konuşulur

2'den fazla kişi kursa katılırsa fiyat konusunda görüşülür. İki kişi ve üzeri katılımlarda indirim uygulanır.

Hacettepe Üniversitesi mezunuyum

Bu programları aktif olarak 2003 yılından itibaren kullanmaktayım.
    Hangi sektörde olursanız olun öğrenceğiniz bilgiler çok faydalı olacaktır.

Kursu sadece Ankara il sınırları içerisinde yüz yüze vermekteyim.
    Şehir dışı istenildiği taktirde online canlı olarak da bu egitimleri tam verebilirim.

Is yerlerine özel, program hakkında öğrenmek istedikleri veya özel uygulamalar var ise ve problemlerine çözüm desteği sağlanır. Örnek Havalandırma adaptör açılımı, yuvarlaktan 6 gene geçiş ve açılımı, Seri üretime yönelik detaylı ve programlı proje tasarımı vs.
    Programlı tasarıma örnek: Diyelim ki Damperli kamyon kasası üretiyorsunuz. Hazırlayacağımız programlı proje ile yeni bir proje hazırlamanız 30 dk dan kısa süre olacaktır. Program neleri kapsar araç markasına göre sase genişliği, araç yukseklıği, kasa m3 hesabı, vb, bunun gibi bilinen değerler girildiğinde projeniz otomatik hazırlanır. Bu bir örnek buna benzer çeşitli ürünlerede yapılır.
    WEB SİTENİZ için ürettiğiniz tüm parçaların yedek parça listesi broşür resmi hazırlanır.
    Detaylı bilgi için arayabilirsiniz. EK işleri tercihen Solidworks programı aracılığı ile yapmaktayım.
    Not: İş yerlerine ve öğrencilere uygun fiyata proje çizilir.(son dk Proje çizimleri yüksek fiyata çizildiğinden Lütfen son haftayı beklemeyin. Yaptıracaksanız karar vermişseniz, bir kaç ay önceden verilen işler daha uygun fiyata çizilir)

İstenildiği taktirde teknik resim kursu ayrı veya programla birlikte verilebilir. Fiyat sorunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1403 -- 25 Mayıs 2020; 14:9:9 >

• Nerede ikamet etmektesiniz?
  • Ankara diye belirtmiştim yukarda.
    online da ders vermekteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa hocam ile bir autocad projesi vesilesi ile tanıştık.
    sağ olsun kendi projesi gibi ilgilendi. aklıma gelmeyen ufak detayları bile tavsiyeleri doğrultusunda gerçekleştirdik. sonuç olarak hem beklediğim süreden kısa sürede teslim aldım. hem de beklentilerimi aşan bir proje oldu. kendisine ilgili tavırları ve başarısı nedeniyle teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.