Şimdi Ara

solo adventure mı card pack mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 70 card pack ya da solo adventurelerin hepsini açmak arasında kaldım sizce hangisi daha mantıklı oyuna bir müddet ara vermiştim hesabımın banlanması nedeniyle şimdi sıfır hesapla hangisini almam daha mantıklı bu arada solo adventure hakkında fazla bilgim yok cardları metadamı değilmi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. yorumlarınızı bekliyorum

• Hesabınız neden banlandi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında tam banlandı denilemez donduruldu kredi kartımı kapatmıştım hesap özetinde blizzardın 100 euroluk alacağı varmış ödenmesi halinde açıcaklarını söylediler banka kartıyla her ne kadar ödemeyi talep etsemde kabul etmediler
  • Card pack ne işine yarıyacak ki? Adventure al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adventure basic cardlarla yenilebilirmi peki ?
  • iFoxi kullanıcısına yanıt
    Geçersiniz eninde sonunda biraz uğraştırabilir ama Mage level 10 olduktan sonra girerseniz daha kolay geçersiniz diye düşünüyorum. Hangi adventure'ı alacaksınız bu arada ? Naxramas ile başlarsanız daha iyi olur
  • 3ünüde almayı düşünüyorum aslında tek korkum basic decklerle geçilip geçilemeyeceğini bilmememdi onuda öğrenmiş oldum :) galiba solo adventure alıcam gibi pecklerin şans faktörünüde düşünürsek üzülebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyuna 0 dan başlıcaksan hiç başlama seviyeye göre eşleştirmiyor zaten basic kartlarla karşına her türlü legendli açmış kişiler gelir
  • o nasıl bir tavsiye arkadaşım adam başlayacak işte niye başlama diyorsun dostum solo al kesinlikle basic deckle de geçiliyor oynamasını bil yeter. zamanla kartları biriken çok gördüm ama hala solosu olmayanlar var. solo al çok faydasını göreceksin.

• Bence 0 sa suanda elindeki kartlar pack ac ondan sonra da naxx dan basla derim solo onemli tabi ki ama solo actin diyelim diger kartlari alana kadar cok uzun zaman gecicek solo her zaman orda durucak istedigin zaman acabiliceksin bence pack ac zaten elinde bir sey yok tabi siz bilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.