Tecno camon 30 mu infinix note 40 pro mu?
-
-
Benim bildigim techno bir tik ust marka
Bende zero 30 5g var kavisli ekrandan hoslanmadigim icin satip techno comon 30 pro 5g almayi dusunuyorum y.d olarak tabiki.
Benim onem verdigim iki sey buyuk ekran ve pil
Kamerasi vs cok onemli degil
-
Peki hocam şu anki telefonunuz nasıl? Hız vs. Bugün dikkatimi çekti kullandığınız model. Onu araştırıyorum şu an
-
Telefonum infinix zero 30 5g
Suan nova launcher kullaniyorum.
Hiz konusunda benim hic skntim olmadi.oyun oynamam.bataryasi bir gunu cikartiyor.
Ama kavisli ekrani sevemedim alisamadim
Onun karicinde şık bir cihaz.tekrar 6.78 inchve üstü bir telefon bakiyorum.y.d olarak alabilecegim techno comon 30 pro 5g var.
-
tecno camon 30 tabi ki dostum,her açıdan çok daha iyi bir cihaz ekran kamera ses kamerada ois var en basitinden dolby atmos destekli stereo hoparlör amoled ekran 120hz cihazda kızıl ötesi bile var uzaktan kumanda olarak kullanmak için ama en çnemli yanı kamerası tek kamera diye düşün ama video ve kamera performansı fiyatınagöre çok iyi ben 2 hafta oldu alalı,deneyimlediğim için yazıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: sendomitecno camon 30 tabi ki dostum,her açıdan çok daha iyi bir cihaz ekran kamera ses kamerada ois var en basitinden dolby atmos destekli stereo hoparlör amoled ekran 120hz cihazda kızıl ötesi bile var uzaktan kumanda olarak kullanmak için ama en çnemli yanı kamerası tek kamera diye düşün ama video ve kamera performansı fiyatınagöre çok iyi ben 2 hafta oldu alalı,deneyimlediğim için yazıyorum
Ekran acik suresi nasil techno comon 30 pronun
Ve y.d varmi imei kaydi nasil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat1981pls -- 26 Ağustos 2024; 14:7:58 > -
Tercihim camon 30 oldu. Arkadaki o kadar fiyat farkı değmez diye düşündüm. Ve bugün telefonu aldım. 8/256 yd. Sanal ram gerçekten işe yarıyor mu? Bilginiz varmı?
Benzer içerikler
- bugreport nedir
- samsung telefon bilgisayara bağlanmıyor şarj oluyor
- whatsapp doğrulama kodu çok defa talep ettiniz
- telefonda uçak modu kapanmıyor
- infinix note 40 pro yorumlar
- google pixel 8 pro fiyat
- telefon neden çok ısınır
- bu uygulama android"in eski bir sürümü için üretildiğinden cihazınızda kullanılamaz
- snapdragon 778g
- android 14 ne zaman çıktı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X