Şimdi Ara

Tecno camon 30 mu infinix note 40 pro mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçem 7500-8000 civarı. Bu ikisi arasında kaldım. Poco x3 kullanıcısıyım. Malesef ekran kırıldığı için değişcem. Yoksa telefonumdan çok memnunum

• Benim bildigim techno bir tik ust marka

Bende zero 30 5g var kavisli ekrandan hoslanmadigim icin satip techno comon 30 pro 5g almayi dusunuyorum y.d olarak tabiki.

Benim onem verdigim iki sey buyuk ekran ve pil

Kamerasi vs cok onemli degil

• murat1981pls kullanıcısına yanıt

Peki hocam şu anki telefonunuz nasıl? Hız vs. Bugün dikkatimi çekti kullandığınız model. Onu araştırıyorum şu an

• yaserim25 Y kullanıcısına yanıt

Telefonum infinix zero 30 5g

Suan nova launcher kullaniyorum.

Hiz konusunda benim hic skntim olmadi.oyun oynamam.bataryasi bir gunu cikartiyor.

Ama kavisli ekrani sevemedim alisamadim

Onun karicinde şık bir cihaz.tekrar 6.78 inchve üstü bir telefon bakiyorum.y.d olarak alabilecegim techno comon 30 pro 5g var.

• tecno camon 30 tabi ki dostum,her açıdan çok daha iyi bir cihaz ekran kamera ses kamerada ois var en basitinden dolby atmos destekli stereo hoparlör amoled ekran 120hz cihazda kızıl ötesi bile var uzaktan kumanda olarak kullanmak için ama en çnemli yanı kamerası tek kamera diye düşün ama video ve kamera performansı fiyatınagöre çok iyi ben 2 hafta oldu alalı,deneyimlediğim için yazıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

tecno camon 30 tabi ki dostum,her açıdan çok daha iyi bir cihaz ekran kamera ses kamerada ois var en basitinden dolby atmos destekli stereo hoparlör amoled ekran 120hz cihazda kızıl ötesi bile var uzaktan kumanda olarak kullanmak için ama en çnemli yanı kamerası tek kamera diye düşün ama video ve kamera performansı fiyatınagöre çok iyi ben 2 hafta oldu alalı,deneyimlediğim için yazıyorum

Ekran acik suresi nasil techno comon 30 pronun

Ve y.d varmi imei kaydi nasil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat1981pls -- 26 Ağustos 2024; 14:7:58 >
  • sendomi S kullanıcısına yanıt

Tercihim camon 30 oldu. Arkadaki o kadar fiyat farkı değmez diye düşündüm. Ve bugün telefonu aldım. 8/256 yd. Sanal ram gerçekten işe yarıyor mu? Bilginiz varmı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.