Şimdi Ara

Solo hardcore inferno (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: asasinodepulgas

quote:

Orijinalden alıntı: Darth.Vanya

Kungen soloyu bırakmış,party yapıyor artık.

edit: party'nin hepsi melee karakter

hocam eminmisin party oynadığına gir bak , bi dün gördüm ben party oynadığını

Dün partyle butcher kestiler,şimdi soloya devam ediyor.
  • adam amma farmladı act1 i.. 24m de parası olmuş..
  • Yalnız ciddi ciddi bu kungen'in insan olmadığı kanaatine vardım,adam her açtığımda oyunun başında ve hiçbir yorgunluk belirtisi yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth.Vanya -- 29 Mayıs 2012; 1:05:01 >
  • quote:

Yalnız ciddi ciddi bu kungen'in insan olmadığı kanaatine vardım,adam her açtığımda oyunun başında ve hiçbir yorgunluk belirtisi yok..

Dün sabaha doğru kapadı, ben devam ediyordum, sonra ben yattım kalktım hemen dönmüştü bile.
  • quote:

Yalnız ciddi ciddi bu kungen'in insan olmadığı kanaatine vardım,adam her açtığımda oyunun başında ve hiçbir yorgunluk belirtisi yok..

Wowda ensidia ve nihilumla efsaneydi adam. Adam tam pro oyuncu her oynadigi oyunda en iyisi, olmayi basariyor.Bu adamin barbarinin oldugu gunu gorursem kendimi sinirsiz banliyorum.. ahada yazdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu barbarın itemlerini gösterdilermi hiç bütün özellikleriyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

Bu barbarın itemlerini gösterdilermi hiç bütün özellikleriyle?

hocam sürekli item değiştirdiği vs. için itemlerini görebilirsin sadece 30 dk izlemen yeterli.
    Bu arada Act 2 ye geçti bi kaç saat önce ve daha hazır değilmiş görmüş olduk :D act1 farmlamaya devam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.