Şimdi Ara

Solo icin Fiora mı Riven mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir solo karakteri almayi dusunuyorum fiora freelerdeyken 2-3 kez oynayabilmistim rivenin mekaniklerini bilmiyorum oynamadim sayilir.

Hangisini tavsiye edersiniz ? Lane asamasi minyon takim savaslari vs hangisi daha uygundur avantajlari dezavantajlari nelerdir tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Meta acisindan riven daha uygun

• fiooooooo demek isterdim ama riven bilmek daha işe yarıyo malesef :ı
  • Eğer bunlar gibi kırılgan karakter oynamak istiyorsan soloda benim tavsiyem en azından master yi al o 2 sinin yaptıgını cok daha iyi yapar genel olarak daha fazla potansiyeli var.

• quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

Eğer bunlar gibi kırılgan karakter oynamak istiyorsan soloda benim tavsiyem en azından master yi al o 2 sinin yaptıgını cok daha iyi yapar genel olarak daha fazla potansiyeli var.

Master var hocam merak meselesi zaten ya bu yuzden bu 2 karakter cezbediyo beni

• Riven alma boşver fio al kolay zaten takıl biraz

• Top lanedir o solo olsa duramazsın

• Fiora ile çok daha rahat farm yaparsın, ufak lane içi dürtmelerde ( birbirinizi tartarsınız ya hani ) daha karlı çıkarsın. Hero vur kaç tarzı lane oynayışına sahip pasifi sayesinde. Tam bir adc avcısı. Ultisi çok işlevsel. Düşük eloda free win.

Riven biraz daha tecrube gerektirir. Farm yapmak daha zordur. Fiora kadar ani hasar veremez. Ancak rakibi kontrol edebileceği yetenekleri var. Ultisi gerçekten iyi güçlendiriyor ve son zamanlarda yediği nerf e rağmen kullanılabilir durumda. Fiora daha çok tf de hedef odaklı iken rivenin alan etkili skilleri sayesinde daha çok iş görebilirsin. E skili zaten çok iyi. W si q su derken tam bir canavar aslında.

Kısaca:

-Fiora, ani yüksek hasar kapasitesi, lanede güçlü dürtme gücü, yüksek düz vuruş hasarı, işlevsel hasarcı q su, kolay farm. Tek atımlık ulti. Kule avcısı. Aşırı yüksek düz vuruş hızı ve hasarı. Az etkili kaçış mekanizması.

-Riven, Dayanıklı hasar kapasitesi yüksek, lanede yüksek dürtme gücü, yüksek kaçış mekanizması, Etkili alan hasarı, rakip kontrol etkileri, Skilleri çabuk dolduğu için durmak bilmeyen hasarlama gücü.

Fiora: Çok güçlü ama tek atımlık bir hero, rakibi öldüremesse işi çok zora biniyor. Ancak aşırı güçlü. Bir adc yi çok kolay aradan çıkarabilecek güçte. Tek atımlık ultisi nedeniyle ultisi yokken pasif. Farmlaması zevkli ve kolay. Basit oynanış düzeyi

Riven: Yüksek alan hasarı, etkili savunma ve kaçış mekanizması. Yüksek Rakip kontrol etkileri. Kullanışlı ulti. Zor oynanış düzeyi.

• Fiora.
  • GAREN
  • Midde Fiora, topta Riven

• ...Solo...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeginiz icin tesekkurler hocam.

• Fiora vsde çok çok çok daha güçlü bir hero Rivenden. Riven daha çok mekanik mobil bir hero alan hasarı ve alana ccside var bu bakımdan daha iyi bir hero.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katheryn

Fiora vsde çok çok çok daha güçlü bir hero Rivenden. Riven daha çok mekanik mobil bir hero alan hasarı ve alana ccside var bu bakımdan daha iyi bir hero.

fiora vs riven bi izle. Lanede riven daha karlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

quote:

Orijinalden alıntı: Katheryn

Fiora vsde çok çok çok daha güçlü bir hero Rivenden. Riven daha çok mekanik mobil bir hero alan hasarı ve alana ccside var bu bakımdan daha iyi bir hero.

fiora vs riven bi izle. Lanede riven daha karlı.

Yav hehe

• Sadece riven oynayarak diamond olan tanıdıklarım var :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • +

Yorumlara devam

• Haruna Rei kullanıcısına yanıt

Kankam şu an top lanede iyi oynuyorum ama demirden çıkamıyorum top lanede ne önerirsin (demirden çıkmak için)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.