Şimdi Ara

Solo metasi gnar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle lanem yaklasik 6 ay boyunca adc idi benim. Mf haric bütün adcleri oynarim ve kda larim 3.5un üstünde yüzde 90 oranında, ancak 2 aydir sıkılma ve açacak adc kalkamasindan dolayi(berbat suplarinda etkisi var) solo oynamaya basladim, ve 2 aydir solo oynuyorum bu süreç boyuncaasla feedlemedim,asla totemsiz oynamadim(75 ve 100luk surekli alirim) , yuzde 90 oraninda lane kazandim, ve en onemlisi metayi cok iyi takip edip sürekli yayın izlerim, ancak cok oyuna giremememden dolayi ip cok kasamiyorum ve hero acarken bir çok kisiye danisiyorum,. Dedigim gibi metayi cok iyi takip ederim, main herolarim turnuvalarda surekli oynanan solo karakterleridir, rumble, irelia, lissandra, maokai, jayce, renekton, lulu gibi. Genel olarak ap solo seviyorum yani, ancak metada olup olmayan tek herom gnar bunun sebebi ise karsima geldigimde cok rahat ezebilmem ozellikle mimi haldeyken, büyüyünce kule altina cekilip hasar yememeye calisiyorum ve tekrar kuculmesini bekliyorum, simdi soruma gelecek olursak, ben gibi meta takip eden maini solo olan iyi derecede oyun bilgisine sahip kişiler acaba gnar almami onerir mi, aklimdaki diger herolar shyvana, swain, kennendir. Biraz uzun oldu ancak mazur görün bir suredir yurt dışında yasiyorum ve muhabbet edeceğim kimse yok bende sizlere sormak istedim, baska meta hero önerisi olan varsa omerilere açığım, goruldugu üzere ap leri seviyorum, solodaki tankları uzaktan duz harrasla bile kesmeyi saglayabilecek türde herolar lulu gibi, iyi aksamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turnuvaları fazla göz önünde bulundurmamak lazım aslında.
    Çünkü senin yaratmak istediğin kompozisyona takım genellikle pek uyum sağlamıyor.
    Gnar solo için oldukça güzel bi seçim.
    Solo'da ap oynamak istersen ryze,lissandra,kennen,swain,gragas,vlad.
    İçlerinde en iyisi hangisi dersen bence ryze,senin uzaktan yoklamana pek hizmet etmesede.
    Bi de pek tercih edilmese de ben arada lux deniyorum normal oyunlarda açıkçası fena değil.
  • Ben soloda ap herolafına karşı birisiyim aslında tank metasınında geri gelmesini istiyorum çünkü böyle illa bi zorluk çıkar karşıma ryze geldimi ne olcağını anlamıyorum
    Gnar bence solonun şu anlık kralı gibi birşey

• Riven'dır o Riven

• Valla hocam riven mekaniklerini kavrayamadim genelde iyi skorlar aldim ancak tf lerde bi faydamin dokundugunu goremedim takim icin cok yararli olamadim. Sanirim swain veya gnar arasındayim sanirim gnar acicam 5gunde 2k ip kasabilirsem,finallerim baslamadan gnari acip ogrenmegi hedeflerim arasina koydum

• Ben de adc oynayan biriyim sırf gnar için solo düşünüyorum şuan Ölümüne gnar oynamak istiyorum oyundan tekrar zevk almaya başladım valla cok eglenceli hero ve cok güclü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elmas 5teyim ve gnar oynamaktan zevk alıyorum soloq için çok uygun takımın birşey bilmese bile 5 kişiye ulti atıp fight alabiliyorsun lig atlamak için birebir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.