Şimdi Ara

Solo MMR Yükseltme Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Solo mmr'im 1750.Bundan utanmıyorum,kötü oyuncusun vs diyenler olabilir fakat rankedları attığımda 14 leveldim ve açıkçası pek bir şey bilmiyordum.O 10 maçtan beri ranked atmıyorum.Bu yaz bu rankımı düzeltmeyi aklıma koydum.Solo MMR yükseltmek için hangi herolar alınmalı,oynanış tavrı,stili nasıl olmalı ? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• sadece sven oynayarak 200 puan arttırdım ve devam ediyorum
  • Ben de önce picklere bakıyorum suport varsa takımda void seçiyorum yoksa warlock seçiyorum az biraz artıyo
  • slark veya ember pickle...
  • Yeni bir hesapla başla onu yükseltemezsin kolay kolay
  • İyi oyna.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karate Kyle kullanıcısına yanıt
    anlamıyorum mmrını niye yükseltmeye çalışıyorsun ki seviyen neyse mmrın odur yüksek puanlı oyunlarda sıkıntı yaşarsın mmr yükseltmeye çalışacağına kendini geliştirmeye çalış mmrın yükselir zaten
  • @
    BlackVnM

hocam önerebileceğiniz buildler var mıdır ? yoksa klasik sange and yasha+basher+skadi buildi ile mi gireyim ?
  • Ben 3K'lardan 2.4k'ya düştüm. Bir ara bıraktım, şimdi tekrar oynuyorum ara sıra. 2k-3k rating arası araf rating bana göre. 200 artar bir gün, diğer gün o 200'ü verirsin. Mutlaka bir feeder veya troll oluyor. Geçen gün, Viper oynadı takımımdan birisi. Mide gidip rezil ettiği yetmemiş gibi öyle itemler çıktı ki. Önce armlet yaptı, daha sonra üstüne bloodstone çıktı.
  • Yeni hesap aç o MMR adam olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • necroyla mmr kasıyorum bu arahttp://dotabuff.com/players/111742179/matches
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

necroyla mmr kasıyorum bu arahttp://dotabuff.com/players/111742179/matches

Kactan kaca kastin sorun degilse?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kacmasikortil

quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

necroyla mmr kasıyorum bu arahttp://dotabuff.com/players/111742179/matches

Kactan kaca kastin sorun degilse?

soloyu 3 ten 3200 yaptım

partyi takım arkadaşlarımla birlike 3.1 den 4k yaptım
  • iyi oynarsan hertürlü arttırırsın mmrını ama sana tavsiyem elinden geldiğince mid ve oyuna erken dakikalarda bile etkisi olabilecek herolar alman. oyun tarzı olarak split push counterlaması inanılmaz zor eğer düzgün yapabiliceini düşünüyosun split pusher herolarda alabilirsin
  • Karate Kyle kullanıcısına yanıt
    dostum benim 3.5 k hala adamlar aptal oynayamıyorum istediğim gibi 4 tane carry ile oynuyorum oyunu tamamen çözünce gidip yeni bir hesap aç ve onla başla o mmr yükselmez o mmr da oynasam çıldırırım herhalde
  • O mmr yükselmez.4kdan 3.6ya düşen hesabım var oynamıyorum sırf kötü oyunlar oluyor diye.Valla 3.6dan 4.1kya nerdeyse oyun kaybetmeden de ben çıktım, aynı şekilde nerdeyse kazanmadan da ben düştüm.Ama şunu söyliyim çok aşırı kaliteli oyunlar olmuyor.Yani 4kda da çok boş adamlar gördüm.9 lvl hesabım var onla oynuyorum.İlk 8 oyunumu ezerek kazanmıştım.Sonra yüksek seviye oyunlar gelmeye başladı.Valla 9 lvlda attığım normal oyunu 4kda görmedim ben kalite olarak.Diyeceğim o ki hesabınızın mmrsi düşükse yeni hesap açın.Bir noktaya kadar yükseltseniz de çok salak adamlar oluyor ve illaki bir yerde sabitleniyorsunuz.Eğer haketmediğiniz bir mmrde olduğunuzu düşünüyorsanız yeni hesap açın.Arkadaşlarınızla oynayın stres yapmadan.
  • yeniden başla çok düşükse yoksa işin zor
  • kötü oynuyorsan olabildiğince düzelt.

hangi rolde iyiysen olabildiğince orayı kapmayı çalış.

buna rağmen özellikle düşük seviyelerde absürt oyuncularla karşılaşabilirsin. ne kadar iyi olsan da bu bir takım oyunu, çok da moralini bozma.

ayrıca takım oyunu olarak eksiklerin varsa onu da düzeltmeye çalış. dota ile ilgili yayınları izle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.