Şimdi Ara

Solo q da oyun taşımak diye bişey yok (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetsaid_ak

PLS
     Solo q da oyun taşımak diye bişey yok

Edit:Fiddle afk varus dk 30da çıktı 40da geldi ama zed taşıdı

Voli
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaZooM

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsaid_ak

PLS
     Solo q da oyun taşımak diye bişey yok

Edit:Fiddle afk varus dk 30da çıktı 40da geldi ama zed taşıdı

Voli

Voli gayet normal trick'te yapıyo bunu öndeysen avantaj oluyo :D asıl taşıyan zed'e bakın siz 2 bt op

• Olayın büyük kısmı yetenekle ilgili. Ha ben de soloQ'da taşıyamıyorum ayrı mesele
  • quote:

Orijinalden alıntı: Definitely Not Blitzcrank

quote:

Orijinalden alıntı: oziboaydino

quote:

Orijinalden alıntı: Definitely Not Blitzcrank

quote:

Orijinalden alıntı: oziboaydino

Yani oyunu taşıyan yok karşısı ezik çıkıyor öyle mi ? Çok yanlış düşünüyorsun.

aynen öyle. solo q tabiki bu, duo q da taşıma diye bişey var

Adcler ne güne duruyor ? Ya adc out kalınca onu yerden kaldıran onu hayata döndüren supa ne demeli ? Tflerde adc korumak için uçup kaçan mide yada soloya ne demeli ? Tfleri iman gücüyle başlatan jungle ? Hepsi bir şeyler yapıyor. Her zaman karşısı ezik çıkmaz oyunu taşıyan olur taşıyanlarda olur. Tek kişi olmayabilir.

anlamıyosun bak diyorum ki iki taraftan iyi oynayan takım kazanıyor. sen iyi olan takımda bulunuyosun, kdan da yüksekse taşıdığını zannediyosun. halbuki 0 20 de oynasan, o takım karşı takımdan iyiyse zaten oyunu alacaksınız.

Ulan zaten 2 taraftan biri iyi oynarsa kazanılıyor şaka mısın. Eğer iyi oynayan taraftaysan, kill deathında yüksekse, farmın asistin iyiyse dolayısıyla taşımış oluyosun. Taşımayı ne zannediyosun bilmiyorum ki bi hero alıp takımdaki tüm killeri alıp karşı baseye tek atmak falan mı ? 0 20 oynarak oyun aldığını idda ediyorsan yüzde 80 biri taşıyodur işte. Kendi kendinle çelişiyosun.

• genelde takımı ben topluyorum , capslock açık atar yapınca dize geliyolar ben carrylemesem bile başka birinin carrylemesini sağlıyorum i top bırrakırlarsa zaten ben carryliyorum
  • Ezreal ile oynuyordum, rakip ashe: Dakika 20 Ashe 0/4/0 ve 70 farm ben 7/2/4 ve 180 farm. Tahmin et ne oldu? Yenildik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

solo giriyorsam %99 jungle yada adc oynarım,çünkü en çok becerebildigim roller bunlar

"yha vayne useless ben onu gravesle yencem simdi XD "

1-8 graves , 12-2 vayne . " lulu coq noob "
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Ezreal ile oynuyordum, rakip ashe: Dakika 20 Ashe 0/4/0 ve 70 farm ben 7/2/4 ve 180 farm. Tahmin et ne oldu? Yenildik

Normaldir.Tasimak icin ciddi anlamda bize uyacak bir kisi lazim.Mesela bugun syndra 31 kill aldim 7 kere oldum.Maci verecektik ama karsi takim focus yapamiyordu.Dogru ultimle 3 fight aldik oyle yendik.Bu sirada gp 100 kere cikip girdi maca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen şans işi bence oyunun içine etmek için sadece 1 troll yetiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watchmaan

quote:

solo giriyorsam %99 jungle yada adc oynarım,çünkü en çok becerebildigim roller bunlar

benmiydim bu ?

zannetmiyorum öyle bişey oldugunu
  • quote:

quote:

quote:

benmiydim bu ?

0q
  • %100 olmayabilir ama %90 şans diye düşünüyorum ben
  • solo top taşımak için yetersiz? kafan güzelmiş kardeş bizede varmı içtiğin şeyden
  • quote:

quote:

quote:

quote:

benmiydim bu ?

0q

bronz talk

• Soloq oyunu taşıman için gayet yeterli.Ard arda 5-6 maç kaybediyorsan dönüp bir kendine bakmanın zamanıdır.Bot lane de solo taşımak zordur diğer lanelerde kolaydır orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Soloq oyunu taşıman için gayet yeterli.Ard arda 5-6 maç kaybediyorsan dönüp bir kendine bakmanın zamanıdır.Bot lane de solo taşımak zordur diğer lanelerde kolaydır orası ayrı.

10 mac arka arkaya afk gelsin ve adc n afk kalsin hadi tasi bakalim oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Soloq oyunu taşıman için gayet yeterli.Ard arda 5-6 maç kaybediyorsan dönüp bir kendine bakmanın zamanıdır.Bot lane de solo taşımak zordur diğer lanelerde kolaydır orası ayrı.

Afedersin de 10 maç ard arda afk gelen bir serverda hala oynamaya devam eden birisini zekasından şüphe ederim.Eğer oynadığın server düzgün ise ve bir tek sana o afkler geliyorsa kesinlikle o batağa düştüğün için suç sendedir.
  • quote:

quote:

quote:

Afedersin de 10 maç ard arda afk gelen bir serverda hala oynamaya devam eden birisini zekasından şüphe ederim.Eğer oynadığın server düzgün ise ve bir tek sana o afkler geliyorsa kesinlikle o batağa düştüğün için suç sendedir.

Trdeyim gecsem kim bilir nerelere atacak.Bronze 5 basladim run yokken girdim benim hatam.Ama surekli mac tasiyarak 20 win falan yaptim ve bronze 1 e ciktim.Her sey burada basladi promotedan iki kere dustum.10 mac arka arkaya afk geldi mmr im batti 20-25 lp geliyordu wl iyi diye simdi o da yok.

Tr de beni gold macina koy,ezilmem cogu lanede.Bu kadar iddiali konusabiliyorum.Ama hakettigim yeri sorarsan silver 2 falandir.Silver 1 adamlarla girip daha hic feedlemedim veya ezilmedim.

cunku seviye daha iyi yardim eden jung var mid gank atar herkes mantikli oynuyor.Voliye 4 ulti falan atmiyorlar yani.Apc adc focusu biliyorlar.

• Diamond olan adamlardamı şansla oldu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Trdeyim gecsem kim bilir nerelere atacak.Bronze 5 basladim run yokken girdim benim hatam.Ama surekli mac tasiyarak 20 win falan yaptim ve bronze 1 e ciktim.Her sey burada basladi promotedan iki kere dustum.10 mac arka arkaya afk geldi mmr im batti 20-25 lp geliyordu wl iyi diye simdi o da yok.

Tr de beni gold macina koy,ezilmem cogu lanede.Bu kadar iddiali konusabiliyorum.Ama hakettigim yeri sorarsan silver 2 falandir.Silver 1 adamlarla girip daha hic feedlemedim veya ezilmedim.

cunku seviye daha iyi yardim eden jung var mid gank atar herkes mantikli oynuyor.Voliye 4 ulti falan atmiyorlar yani.Apc adc focusu biliyorlar.

Tr serverı o kadar düşük seviyede bir serverki westte gold olan orada diamond challenger olabiliyor forumda biraz arasan bulabilirsin bu vakaları.Şu adam bile silverda isehttp://www.lolking.net/summoner/tr/193439#history serverın halini sen düşün.İllaki yanlış yaptığın şeyler vardır.Bana lolking profilini atarsan daha net yorum yapabilirim.Profesyonel oyuncular bile yeni hesap açıp tek başına diamond challenger olabiliyorsa şans diye bir şey olamaz.Sana gelen afkler o adamlara da gelmişti.Biri seni sınıyor falan değil yani.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.