Şimdi Ara

Solo-Support Tank

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Solo ve support tank oynamayı seviyorum.Leona ve hecarim güzel gibi ...Önerilere açığım..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undattch -- 11 Şubat 2014; 15:32:43 >

• alistar, chogath

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı bensin sen :D tavsiyem alistar cho gath ve en onemlisi mainim volibear top oynar sup oynar :)

Haa blitzcrank da var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Support=Thresh!
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahcan4444

Aynı bensin sen :D tavsiyem alistar cho gath ve en onemlisi mainim volibear top oynar sup oynar :)

Volibear oynadım güzel gibi.Hecarimi almadım daha top da iyi midir alayım mı?Alistar cho gath blitzcrank ve 3150 ip aşşağısı olan tüm tank ve supplar var.3150 ip üstü ne önerirsin ve hecarim iyi midir?
  • volibear solo
  • volibear iyidir hem solo gidersin hem sup.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Altis mid lane montage
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • taric
  • Aslında söylemek istediğim şey şampiyonun hem soloya hem bota gidebilmesi değil herhangi birinede gidebilir arada kaldıklarımı söyleyeyim siz bana tavsiye verin.Leona-Tresh-Trundle-Wukong-Shyvana bu şampiyonlardan ilk önce hangi ikisini almam gerektiğini söyler misiniz?Hani şu ikisini al kesinlikle seversin ve lanede ezilmezsin dedikleriniz hangileri?
  • TOP: Mundo, Irelia, Trundle, Shyvana, Renekton, Singed, Olaf, Jax, Jarvan
    Support: Thresh Leona Alistar Taric Blitzcrank

Her karakterin kendine has özellikleri var. Örneğin leona muazzam bir burst dmg verip kill alma üzerine oynama özelliği olup, jungle geldiğini farketmeyip girdiğinde (karşısı baitlediğinde) free kill vermiş oluyorsun.
    Wukong ise yasuo katarina gibileriyle çok hoş kombo yapıyor. Adamları mal ediyor baya eğlenceli.

gibi gibi. bak en beğendiğini al bence
  • Hala voli almadiysan konuyu sil voli iste voli voli

• quote:

Hala voli almadiysan konuyu sil voli iste voli voli

Yok trick2g videolarından sonra zaten istemesen bile alıyorsun zaten hoşuma gidiyordu can kasınca damage i artan tek champ.Supp ta oynadım tankta oynadım . 2 afk vardı ilk oyun pantheon ben ve ziggs 5v3 aldık çok zevkli alın aldırın
  • voli,soraka öneririm tank
  • quote:

Orijinalden alıntı: undattch

quote:

Aynı bensin sen :D tavsiyem alistar cho gath ve en onemlisi mainim volibear top oynar sup oynar :)

Volibear oynadım güzel gibi.Hecarimi almadım daha top da iyi midir alayım mı?Alistar cho gath blitzcrank ve 3150 ip aşşağısı olan tüm tank ve supplar var.3150 ip üstü ne önerirsin ve hecarim iyi midir?

Hecarim Jungle dışında iş yapacağını sanmıyorum hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: undattch

quote:

Hala voli almadiysan konuyu sil voli iste voli voli

Yok trick2g videolarından sonra zaten istemesen bile alıyorsun zaten hoşuma gidiyordu can kasınca damage i artan tek champ.Supp ta oynadım tankta oynadım . 2 afk vardı ilk oyun pantheon ben ve ziggs 5v3 aldık çok zevkli alın aldırın

Shen var vlad var

• top: trundle, wukong, volibear
    bot: leona, thresh
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.