Şimdi Ara

Solo Top

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar 6 ay support, 3 aya yakın bi süre de jungle oynadıktan sonra arkadaşlar arasında kurduğumuz takım için solo'ya geçiyorum. Birçok solo şampiyonuna sahibim fakat şuan Riven, Jayce, Rumble 3'lüsü arasında kaldım.

Oyun tarzım daha çok defansif. Yani lane'de farmımı yapıp, bir an önce takımımın tank eksiğini kapatmak için oynuyorum. 3'nünüde tank özellikleriyle öne çıkmadığını biliyorum fakat şampiyon havuzumu geniş tutmak, her şampiyona olmasa da geneline hakim olmak istiyorum. Hangisi daha uygun olur?

Bi sorum daha olacak o da Aatrox..
    Jungle oynarken oynamaktan fazlasıyla zevk aldığım bi şampiyondu. Fakat solo'da da aynı keyfi alabilir miyim, takımıma faydam dokunur mu?

Teşekkürler

• Riven kesin al.Nerf öldürdü diye kimse banlamıyor ama iyi oynarsan early nerf açığını kapatıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence önce riven alıp oynamalısın. Nerf falan etki etmedi hala güçlü hala güçlü. Daha dün penta attım (amaç penta attığını söylemek) İlk 3 leveli çok güçlü topta mobilitesiyle ve e skilinin verdiği kalkanla öne çıkıyor.Karşına genelde meele herolar geldiği için skill setin sayesinde adama baya hasar verip hasar yemeden çıktığın oluyor. Laning aşaması biraz basit Savaşlarda yanlış pozisyonda çok rahat ölüyorsun savaşa düzgün girmen gerek.Oyun taşıma potansiyeli yüksek.Skillerinin cdsinin az olması büyük avantaj. Anlatta bitmez. Riven al keyfine bak derim ben
  • bence şu anda ne kadar nerf yersede ölmeyecek bir kaç hero olan riven almanı tavsiye ederim. İçlerinde takıma en faydalı riven gibi ama rumble ile doğru tutturulmuş bir ultide tf döndürebilir. Herşey sana kalmış
  • Cevaplar için teşekkürler ama ben ani hasar potansiyeli yüksek olan şampiyonlarla pek iyi değilim. Oyun mantığıma tam yatmıyor. Daha doğrusu pek beceremiyorum. Alışmam ne kadar sürer ?
  • mse` M kullanıcısına yanıt
    Solo için şu aralar belli başlı şampiyonlar var renekton,Shyvana,Mundo tarzı tank diyebileceğimiz. Khazix,Riven gibi de taşıyıcı olarak oynanan şampiyonlar tercih ediliyor. Aatrox çok viable değil bence ama iyi oynarsan neden olmasın. Jayce eski havasına sahip değil. Riven ve Rumble a gelince ise riven nerf yemesine rağmen hala tercih edilen bir şampiyon. Rumble çok kullanılmamasına rağmen çok güçlü olduğunu düşündüğüm bir şampiyon özellikle late game de oyunu taşıyabilirsin. Eğer farmıma bakıyım takımım iyi oynuyor arada takım savaşlarına katılırım diyorsan late game de güçlü şampiyonları seçmeni tavsiye ederim ; Singed, Rumble ideal tercihler olacaktır.
  • kendimden sana bi örnek mundo ile rumble 2 3 kez öldürdükten sonra mr çıkmş haliyle liandry in eziyeti (adı tam doğru olmayabilir :D )' ni aldıktan sonra mundo nun bile gözünü korkutabilecek bir şampiyon kesinlikle almalısın late de çok güçlü oluyor ki ultisi oyunu kaderine etki ediyor. kesinlikle RUMBLE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Altis mid lane montage
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.