Şimdi Ara

Solo top & jungle şampiyon yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuan aklımda kha zix aatrox ve shyvana var. bunlardan birini alıcam ama karar veremedim. bana bunların early mid late durumlarını + ve - lerini sizin için hangisini seçmeliyim nedenini yazarsanız sevinirim

• atrox
    nunu
    xin
    jax
    voli

solocuysan bunların olması lazım
  • Shyvana alabilirsin tavsiye ederim
  • Shyvananın cc'si yok. jungleı çok hızlı temizler ama gank atmakta sıkıntı çekersin. Ultisini teamfightta güzel kullandın mı en etkili ultilerden biri ama çok zor. Başka bi skili de yok ama latede işe yarar.

Aatrox solo da jungle da oynanabilir ama soloda çok daha etkili. köpek gibi life steali var. minyonları çok hızlı ittiriyo. Adam base attığında ya öldürdüğünde direk kulelere yüklenirsen dakika 20 civarı 2 kule alırsın rahat. zıplaması ganklardan kaçmak için çok iyi. ama latede biraz etkisiz kalıyor.

Midde daha iyi bence kha. topda gelen gankler sakat oluyo. mid de olsan top da oynasan oynamayı bilen birine karşı lanede tek başına sıkıntı yaşarsın. ama junglela iyi anlaşabilirsen oyunu tek başına taşıyabilirsin. biraz kill aldıktan sonra durdurulamıyo. farm yapmasıda basit.

oyun taşımak için,
    Jungle için Nocturne öneririm silver-gold seviyesi için.
    Solotop için de shen. latede split push yapıp fight başladığı anda ultiyle gelirsin.
    solo top warwick oynaması da çok zevkli :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lynx1907 -- 12 Eylül 2013; 16:43:58 >

• Elise = solotop, botlane, mid, jungle.

hangisini istersen dostum, bu bacımızın her lanede gideri var fazlasıyla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.