Şimdi Ara

Solo Top Tüyoları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne zaman b atıcagını ne için b atıcagını , junglerın gelebilecegi yerlere , lane pushlamamaya (yeri geldiginde pushluycaksın), ne zaman lane i pushluycagına , counter picklere , karşındaki heroya göre nasıl oynacagına dikkat etmlisin
  • Takımda tank yokken gidip khazix alıp maç sonunda 'benim statlar iyi takımım kötüydü' muhabbeti yapma. İhtiyaca göre build yap. Ezbere gitme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farm odaklı oynayıp gücünü fightta göstermen lazım her zaman wardla safe oyna oyununu tabii kesebileceğini düşünüyorsan adamıda kesmeyi ihmal etme
  • Keep calm and buy ward
  • DARİ AL TEQ AT
  • Shen malph zac gibi takima bagimli sampiyonoar alma. Neden alma diyorum cunku takimin batirdiya isin cok zorlasir. irelia jax nasus filan oyna ilk olarak, bunlarla takimin kotu olsa bile karsidaki carry'leri aradan cikarim oyunu kazanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wardsız sen bir hiçsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do Bemol Kerim

Beyler yeni yeni solo top oynamaya başlıyorum da, normalde mainim support. Var mı verebileceğiniz taktikler ve önerebileceğiniz sağlam, zor counterlanan şampiyonlar? Renekton, Garen falan düşünüyorum ama... Tavsiyeleriniz önemli.

jax al kurtar hayatını. 1 e 5 dalıp sağ çıkıyorsun. teamfightler de odak noktası olursan takım arkadaşların öldürür ve sende sağ çıkarsın. Zaten teke tek ve 2 ye tekte affetmiyor. dün 3 kişinin arasından çıktım
  • Renekton oynuyorum da, karşıma gelen herkesi eziyorum. Early'de çok gank yesem ve fragım 0-4-0 olsa bile lanede eziyorum adamları ve mid/late gamede oyunun yönünü değiştiriyorum. Gerçekten op bir şampiyonmuş.
  • Riven, Elise, Vi, Yorick. Bunları tercih edebilirsin. Ufak bir hatırlatma yapmakta da fayda var; mutlaka ve mutlaka ward al
  • renekton
  • Sylar. kullanıcısına yanıt
    Teemo diyip kaçarım.
  • Rengar picklerlerse tek yapman gerek Jax almak. Malph ile oyunu çevirebilirsin, Shen alırsan latede ölümsüz olursun Karşına Jax gelir diye endişeleniyosan direk J4 al.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.