Şimdi Ara

Solo topda farm alırken geberme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler başlıkta olduğu gibi gördünüz,biraz açayım.

Soloya genelde tank herolar oynuyorum shen,malphite,maokai,renekton oynuyorum başlarda sakin sakin farm almaya çalışıyorum full tank rünlerim var oyuna 54 zırh 55 büyü direnci ile başlıyorum genelde.Başta seçtiğim itemde olabilir bilmiyorum ama tanka direk abanıyorum neyse konuyu dağıtmayım. Farmı alırken adam çat dürtüyo çat çat çat giriyo sonra bu sefer e kule altına gittim oo oooo tüm farmlarım kaçtı öyle mal gibi kaldım junglemiz her zaman gelemiyor ne yapmam gerek full tank rünlerine tank itemiyle başlamak yerine ap hero ap itemi ad ye ad itemiyle başlayarak dengelemelimiyim ?

• Fiora al ad rünle gir penta garanti
  • Rakibin agresifse durtmek 1.planda olmali senin icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shen,malphite,maokai,renekton oynuyorum demişsin. Hepsinin dürtme potansiyeli var ve onu kullanmaya çalış. Örneğin shen oynarken elinden geldiğince q ile dürt ve e'yi tutturmaya çalıi

• Wickd malphite oynarken triforce almisti ilk item herkes elestirmisti. Ama wickd "Karsinizdaki size hasar veriyor siz hasar veremiyorsaniz ofansif item almak zorundasiniz." demisti. Yani ofansif item alman gerekir. Örnegin renektona basta tiamat alip oyun sonlarina karsi satip defansif item alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thiler

Rakibin agresifse durtmek 1.planda olmali senin icin
    lulu
  • Full tank girmene gerek yok mao ve malp gibi herolara ap rünlerin ile gir çok güzel harraslarsin rakibi.

Özellikle Maokai q skili minyon biçmede rakibi dürtmekde birebir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Solo icin Fiora mı Riven mi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonSadrazam

Full tank girmene gerek yok mao ve malp gibi herolara ap rünlerin ile gir çok güzel harraslarsin rakibi.

Özellikle Maokai q skili minyon biçmede rakibi dürtmekde birebir.
    meta herosu oyna o zaman
  • Minyonlarin gücünü azimsama, sana giristiginde minionlarin aggrosunu çeker üzerine sen de vurursan zararlı cikar

• quote:

Orijinalden alıntı: Rinoritze

Minyonlarin gücünü azimsama, sana giristiginde minionlarin aggrosunu çeker üzerine sen de vurursan zararlı cikar
    Malp,mao,shen ile farm almak o kadarda zor olmasa gerek. Ben senin aksine genelde pushlayan taraf oluyorum minion avantajıyla trade yapmayı tercih ediyorum.Tank hero oynuyorsun diye 6 itemide defansif almak zorunda değilsin, ilk itemi agresif seçip kalanı tanky seçebilirsin. Agresif itemde gidip rabadon, trinity çıkman gerekmiyor, tanky bir hero için roa,sunfire bile agresif sayılabilecek lanede seni diğer itemlere göre daha rahat tutacak itemlerdir ve defansif yönleride vardır. Ben morello ucuzken herosuna göre onuda tercih ediyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

Malp,mao,shen ile farm almak o kadarda zor olmasa gerek. Ben senin aksine genelde pushlayan taraf oluyorum minion avantajıyla trade yapmayı tercih ediyorum.Tank hero oynuyorsun diye 6 itemide defansif almak zorunda değilsin, ilk itemi agresif seçip kalanı tanky seçebilirsin. Agresif itemde gidip rabadon, trinity çıkman gerekmiyor, tanky bir hero için roa,sunfire bile agresif sayılabilecek lanede seni diğer itemlere göre daha rahat tutacak itemlerdir ve defansif yönleride vardır. Ben morello ucuzken herosuna göre onuda tercih ediyordum.

Alıntıları Göster
    Sende dürt izleme öyle . Minyonları kullanmak çok önemli ben beceremiyorum ama bazen agresifleşip girdiğimde zararlı çıkıyorum. minyonlar rakipten daha çok vuruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Echoés

Sende dürt izleme öyle . Minyonları kullanmak çok önemli ben beceremiyorum ama bazen agresifleşip girdiğimde zararlı çıkıyorum. minyonlar rakipten daha çok vuruyor

Alıntıları Göster
    daha yeni shenle full tank rünüyle girip başta damage atmak için gerekli itemleri alıyorum rünlerden çok damage yemiyom e ile farmlara çekiyom q yapıp düz vuruş pasifiyle çok iyi koyuyo diyerlerinde o kadar sorun yok :D
  • 1 farm almak için canın baya azalıyor yani diğer farmları alamıyorsun yani 1 farm için 10 farmdan oluyorsun. Onun yerine 1 farmı feda et adama git kombonu yap kafasına kafasına vur diğer 10 farmı rahatça al. Hele birde lane freezlersen çok iyi olur. Adamın kafasına kafasına vuruyorum kule altından çıkamıyor ama minionları benim kulemin altında oluyor.

• Minyonlarından daha çok yiyecek eğer dümdüz kaçmazsan

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheddar Bob

Minyonlarından daha çok yiyecek eğer dümdüz kaçmazsan
    Renekton la pasif oynamamalısın q rangesine girdiği her zaman dürtmeye çalış rakibi
  • Rivenle oyun baslangicinda q+ aa seklinde saldir her turlu yarican aliyorsun adamdan. Rakip ranged olsa yine e ile yaklasabiliyosun rahat kite yemiyo.

• Sende vur

• quote:

Orijinalden alıntı: keko zed

Sende vur
    malph asıl dürtme herosu be dostum, farmına bak adam menzile girince q at, 4-5 tane atsan adamda can kalmaz geri çekilir zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakkr

malph asıl dürtme herosu be dostum, farmına bak adam menzile girince q at, 4-5 tane atsan adamda can kalmaz geri çekilir zaten..

Alıntıları Göster
    suçu jungleye at neden gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakkr

3 q da manan biter. 4 q da rakibin canı yarı anca

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.