Şimdi Ara

solodaki ezilmeyen herolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soloda tank herolara karşı sıkıntılar çoğaldı şu aralar.Benim sizden isteğim soloda karşımıza gelen volibearı ve teemoyu nasıl engelleyebileceğim.

Volibear,yaklaştığımızda zarar veriyor(stackli skili) ve rahat farm alıyor eğer gank yardımı ile ittirmeye çalışırsak canı azalır azalmaz pasifi devreye giriyor sıçra ya da q su ile kaçıyor.

Teemo,az biraz iyi oynayabilen biri zehiri sayesinde çok rahat farm yapıyor q su ile farmdaki last hitlerimizi bozmaya çalışıyor.Bu iki heroya karşı nasıl önlem alabilirim?

Ayrıca renektonu shyvana ile durdurmayi dusunenler var forumda o iş çok riskli renektonu olafın baltasına ve e skiline paralel vererek çok rahat ezebirilsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teemo iyise yapıcak pek birşey yok 6 olmadan başını ezcen :D
  • Renekton,shyvana,mundo bana göre şuan en safe pickler. Özellikle ezmek istediğin bir hero varsa counter mantığını kullanacaksın dostum.
  • Mundo yu deneyebilirsin kolayına ezilen bir kahraman değil.6. seviyeye kadar zorlanırsın ama 6 sonra çok rahat.Can yenilemen hızlı olduğu için lane de uzun zaman kalabilirsin.TEemo ya gelince w yeteneği ile çok rahat farm yaparsın seni isteği kadar kör etsin. q ile de teemo yu dürtebilirsin.Voliye gelince onun q suna karşılık senin q yavaşlatır ve vurur.Pasifine karşılık ultin ve kendi pasifin.Yakına gelince de w açarsın bir de günateli çıktınmı yakına gelmeyi hiç istmez bir dene.
  • teemoyu soloda ezemiyosan yasama olaf yada panthla cok rahat oyuna küstürebiliyorum teemoyu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.