Şimdi Ara

Solomon 30W Havya Sizce Degistirmeli miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde eskiden kalma Solomon 30w havya var. Haliyle eskimis durumda sizce degistirmeli miyim ?
    Weller Sp25 düşünüyorum ya da Ersa ama 25W yeterli olur mu bilemiyorum. Elektronik muhendisligi okuyorum ve surekli hobi olsun vs kullaniyorum.

Solomon 30W Havya Sizce Degistirmeli miyim ? Solomon 30W Havya Sizce Degistirmeli miyim ? Solomon 30W Havya Sizce Degistirmeli miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardimci olur musunuz ?

• Bu günlerde sıkça yazıldı , izlemedin mi ?
    Madem mesleğin , imkanın yoksa da ertele biriktir ısı ayarlı sıcak havada üfleyen rework istasyon al.
    Bir örnek :

http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=852d&gclid=CjwKEAjww8eiBRCE7qvK9Z7W_DgSJABfOjf2TrD4lEHbE6R8cuLDUd4QgXKQxzDcHep2NGRU_2uY0xoC2FPw_wcB&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
  • Ucu yenilenerek bozuluncaya kadar kullanılabilir aslında ..
    Ama ileriye dönük alınacaksa ısı ayarlı havya istasyonları daha makbule geçecektir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar simdilik ucunu yenileyecegim ogrenciyim fazla cikamam yuksek meblalari babami arayip rica edecegim kendisinde 2000$ lik set var . Eger kullanmadigi varsa yollasin eger yoksa bununla devam edecegim .
    Babam elektronikci ve toshiba yetkili teknik servis ve bayi ama farkli sehirlerdeyiz babam bu havyayi bile eline alinca saheserler cikarabiliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.