Şimdi Ara

SoloQ için hero önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SoloQ için heroya başlayacağım. Böyle bazıları 500-600 maç atyor sırf o karakter ile. Bende öyle yapacağım. Fakat soloq için olsun tankın taşıma potansiyeli zor o yüzden soloq için yazdım. Birde çabuk sıkan bir şey olmazsa iyi olur. Mesela maokai ile 50 maç atsam sıkar.

Edit: çok önemli değil fakat herkesin maini olmayan bir şey iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samsara. -- 29 Temmuz 2015; 15:43:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• riven
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trachtenberg

riven

Riven falan düşünüyorumda. Tr klasik herkesin maini riven zed vayne. O yüzden çok hevesli değilim

• twisted fate

• Miss Fortune

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twisted Fate , Fizz, Irelia.
  • Renekton
  • Twisted fate öğren. Azcık kasılınca çok güçlü oluyor. Soloq değilde duoq gir bir arkadaşınla seni korumaya yönelik oynasın. Örneğin maokai vey alistar oynayabilir. Yoksa karşıda 2 suikastçi hero varsa tutunamıyorsun tf de.

Daha zor bir hero arıyorsan cassiopeia.

• Her mid karakteriyle yapabilirsin roama yönelik oyna lane'i farm için kullan sadece pushla git top pushla git bota
  • jax on numara karakter 10 lvden sonra kimse tutamıyor seni bitane ruh gömşeği al diğerleri üçlü kuvvet hextech silahlıkılıç merkürün adımları bide vahşi yada mahvolmuş al rahatına bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat415

jax on numara karakter 10 lvden sonra kimse tutamıyor seni bitane ruh gömşeği al diğerleri üçlü kuvvet hextech silahlıkılıç merkürün adımları bide vahşi yada mahvolmuş al rahatına bak

Okumayın jax vahşi hydra

• Yasuo veya varus mid hakkında ne düşünüyorsunuz? Tf düşünüyorumda bana çok zevkli gelmiyor niyeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan0895

Yasuo veya varus mid hakkında ne düşünüyorsunuz? Tf düşünüyorumda bana çok zevkli gelmiyor niyeyse.

varus gerçekten iyi bir şampiyon şu an ki metaya uygun , poke yapması ve q'nun menzilini fazla olması çok op birşey . bende almayı düşünüyorum açıkcası.
  • Bir hero ile 500-600 maç atıp it gibi spam yapacaksan kimse bir şey önermesin rica ediyorum, karşıya göre picklemeyi metaya ayak uydurmayı biraz öğrenelim 2 patchtir nerf yiyor main heron gidip gene mi onu seçeceksin o salaklar öyle işte.
  • Garen

• diana dicemde u açılınca teklemekten sıkılıyosun
  • Orianna bir şekilde her metada oynanıyor ultisi op zaten
  • Cho

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat415

jax on numara karakter 10 lvden sonra kimse tutamıyor seni bitane ruh gömşeği al diğerleri üçlü kuvvet hextech silahlıkılıç merkürün adımları bide vahşi yada mahvolmuş al rahatına bak

Bu arkadaşın dediklerinin tam tersini yaparsan taşırsın
  • Poppy
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.