Şimdi Ara

SoloQ için hero önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Başka önerisi olan? Hepsini dikkate alıyorum 10 normal game atıcam her biriyle sonuçlara göre karar vericem
  • Bunun cevabı sende dostum. Ortalama oyun 30 dk sürse sen oynayacağın şey ile 500x30 dk kadar vakit geçirmeyi düşünüyorsun. Bunu ancak gerçekten çok sevdiğin oynamaktan her zaman keyif alacağın şampiyon olmalı. Bunu da kendin deneyerek öğrenirsin.

PS: Bunu yapma amacın lig yükselmek ise %100 doğru yol değildir bu haberin olsun. Kısmen doğru yoldur
  • Diana tabikide bu bronzlara bakma diana = teq kassada kasmasada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • renekton tank olarak düşünme ad kasarsan tek atıyor :P biraz off tankımsı olursun
  • ŞAKO AL WİN RATE %9392193291
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim*

Bunun cevabı sende dostum. Ortalama oyun 30 dk sürse sen oynayacağın şey ile 500x30 dk kadar vakit geçirmeyi düşünüyorsun. Bunu ancak gerçekten çok sevdiğin oynamaktan her zaman keyif alacağın şampiyon olmalı. Bunu da kendin deneyerek öğrenirsin.

PS: Bunu yapma amacın lig yükselmek ise %100 doğru yol değildir bu haberin olsun. Kısmen doğru yoldur

Ligim diamond bazılarının veya bazı ünlü kişilerin (boxbox, gosu) main karakterleri var çok olağanüstü oynuyorlar bende özeniyorum açıkçası.
  • Master yi al qnq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talon hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Jax mid oyna.
  • Wukong, Yasuo, Twisted Fate, Rengar, Talon
  • Shen
  • Samsara. S kullanıcısına yanıt
    çoğu mage heroların counterıdır (diana hariç ) çünkü mesafe kapatma özelliği ve ani hasar çıkarma özelliği vardır . 6 ya kadar farmla hırpalayan alarak gel koridora sonra agresif ol adamı koridorda tutma.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.