Şimdi Ara

Solotop oynarken hep lane i veriyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum seni tanımıyorum 1 lvlmısın 30 lvlmısın unranked misin challenger mısın bunlarıda bilmiyorum. Ve sana en basit taktikleri yazmak istedim.
    Felsefe taşı 14 lvl olmadan 400 gold daha verip üst iteme tamamlayıp mana ve can yenileyeci özellik kazandırabilirsin.

Tog' iteminide archangel'e tamamlıyorum ben eğer solo nasusta illa kazanmak istiyorsam.

Ve minyon kasma işine gelelim TR de ve Euwestte genelde geceleri oynadığımda bazen öyle rakipler geliyorki sadece alkışlıyorum senin 1k winin olabilir ama 3k winli elmas ligli bir mundo soloda karşına geldi mi diye sorarım . cidden izliyorsun sadece :)

Her neyse benim cevabım hem sana oldu (winin vs. bilmedigim için hemde genel bir en kolay solo tutma yöntemi oldu) ve 900 winim var diyip soloda boyna gank yiyorum diyorsan bunları bilmediğini düşünürüm.

Mainim jungler benim gerçi her lanede oynayabiliyorum hemen her heroyu bir nebze bildiğimden ötürü.

• Lane'i ortada tutmayı beceremiyorsan o zaman kaçma skili olan şampiyonlar alacaksın zed-shen-riven-renekton-kennen vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 13 Eylül 2013; 15:08:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pancar Suyu

Renekton al 6 ya kadar lane de kas git hırpalayan al gel lane e istediğin kadar pushla gelirlerse ultiyi aç double kill al

Yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

quote:

Renekton al 6 ya kadar lane de kas git hırpalayan al gel lane e istediğin kadar pushla gelirlerse ultiyi aç double kill al

Yav he he

Adam akıllı oynarsan alırsın ?
  • Oynama boşver.
  • quote:

quote:

Yav he he

Furyli renekton bunu yapabilir cidden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan61

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

karşındakiyle aynı pushu yap

Bu ne la :D

Şöyle anlatayım.Mesela adam last hit dışında 1 vuruş ekstra yaptı sende 1 vuruş yap last hit dışında.
  • Solo top oynama senin gibiler yüzünden dakika 23 civarı aşağa 200 farmlı 16 lvl kennenler görüyoruz
  • quote:

quote:

quote:

böylece lane hep ortada kalır
    />

oha avatarın değişmiş

• pasif oyna ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Solo top oynama senin gibiler yüzünden dakika 23 civarı aşağa 200 farmlı 16 lvl kennenler görüyoruz

Sen ne diyon la değişik
  • solo top oynama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 14Yaşındayım

quote:

quote:

Şöyle anlatayım.Mesela adam last hit dışında 1 vuruş ekstra yaptı sende 1 vuruş yap last hit dışında.

Bide açıkladı la dolaylı yoldan hakaret etti bana resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 14Yaşındayım

quote:

quote:

Bide açıkladı la dolaylı yoldan hakaret etti bana resmen

wut ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

solo top oynama.

Soruma cevap niteliğinde bir şey yaz yoksa zaten dünya kadar post konusu var
  • Playinq kullanıcısına yanıt
    Lane veriyorsan sürekli, late game güçlü hero seç bırak laneyi kaybet ne olacak lateye doğru tf lerde iş yaparsın bi de böyle düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olympooos

Lane veriyorsan sürekli, late game güçlü hero seç bırak laneyi kaybet ne olacak lateye doğru tf lerde iş yaparsın bi de böyle düşün

Late'e nasıl adam gibi çıkmayı planlıyorsun? Late herosu olunca hero kendi kendine mi kasılıyor Ayrıca karşıdakini de feedlemiş olacaksın.
  • Adam karşısındakini feedliyorum dememiş ki, cok pushluyorum gank yiyorum diyor hani safe farm yaparsın bi nasus örnek verirsek bırak ilk 15 dk 0 4 0 git ne olacak q stack yap yeterince dk 25 ten sonra tf lerde o seni lanede ezen ne yapabilecek ki ben ondan bahsettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokberkoz

quote:

quote:

Yav he he

Botlara karşı mı oynuyosunuz abi ben anlamıyorum sizi ya da bronze 5de bu yapılan maç @Pancar Suyu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokberkoz

quote:

quote:

Yav he he

Botlara karşı mı oynuyosunuz abi ben anlamıyorum sizi ya da bronze 5de bu yapılan maç @Pancar Suyu

Normal oyunda oynuyorum karşımda gold 3-4 oluyor alıyorum 2 sinide neden şaşırıyorsun anlamıyorum renekton 50 furry ile gayet fazla damage vuruyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.