Şimdi Ara

Solotop oynarken hep lane i veriyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pancar Suyu

quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

quote:

Orijinalden alıntı: gokberkoz

quote:

quote:

Renekton al 6 ya kadar lane de kas git hırpalayan al gel lane e istediğin kadar pushla gelirlerse ultiyi aç double kill al

Yav he he

Furyli renekton bunu yapabilir cidden.

Botlara karşı mı oynuyosunuz abi ben anlamıyorum sizi ya da bronze 5de bu yapılan maç @Pancar Suyu

Normal oyunda oynuyorum karşımda gold 3-4 oluyor alıyorum 2 sinide neden şaşırıyorsun anlamıyorum renekton 50 furry ile gayet fazla damage vuruyor

Sanirim hic renekton oynamamis. Azicik oba nin videolarini izle adam utanmasa penta aticak lane de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

Last hit yap bunuda mi ben soyleyeyim

2 ie alsın hatta.
  • Jungle i bir yerde gordugun an birden agresifles ve deli gibi pushla , ondan sonra base e git ve bundan itibaren her gidiste ikiser ward al , ward dedigin o kadar pahali degil ve kesinlikle ise yariyor , acima al , rammus falan varsa iki wardu ayni anda kullanabilirsin.Eve varsa mutlaka vision ward al.

• - Sürekli map'e bakarak oyna. Örneğin karşı jungler bota ganka gitti. Agresifleşebilirsin.
    - Karşı jungler'in aldığı buffları ve dakikayı kontrol et. Örneğin karşıda Jarvan var ve sen Purple team'sın. Genelde bluedan başlarlar ama yinede karşı bluenun oralara gidip bi bakabilirsin bluedan başlıyor mu başlamıyor mu diye. Bluedan başlıyorsa 2:00-2:40'ı pasif oyna. Adam gank atmaya kalkarsa ya fail gank atar yada vazgeçip gider redine. Sonra redini aldıktan sonra mide - bota filan ganka gider bak işte adam midde ona göre agresif oyna. Karşı junglerin nereden başlacağını bilmiyorsan ya wardla başlıyacan ya da ilk base atana kadar pasif oyna.
    - Earlyde çıkan fightta flashını harcadıysan pasif oynamalısın. Karşındaki adam TOP No flash diyip jungler ile ganka gelebilir.
    - Morde-Darius oynama (ben hiç sevmiyorum kaçma skilli yok)
    - Leesin oynarken earlyde bayağı agresif oynamalısın. Ama işte wardının mutlaka olması lazım.

Not: Çoğu eminim senin de bildiğin şeylerdir. Ama ben aklıma geleni yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Playinq

Yani anlamıyorum ilk başlangıçta ward alınmıyor genelde orta seviyede pushlarken ya gank yiyorum flash harcıyorum ya da fb veriyorum. Nasıl pushlamam gerekir midlane gibi dönüp keseceğim bir şey de yok boş boş bakınayım mı sadece yoksa last hit mi yapayım?
    Not: Daryus al diyenler daryusum yok kıyın 975 rp ye gönderin.

Ward alana kadar pushlamadan oyna sürekli mapi izle baktın mid ve toptaki rakipler haritada görünmüyor , geri dur . Jungle tek gelırse wardlar sayesınde kurtulma şansın olabılıyor zaten.

Teleport spellini al zira base attıgında kulen gidebılır.

Karsıdakı adamı ezemıyosan fazla zorlama late game i bekle arada bi taciz et farmına iyi bak.

Jungle yardıma geldıgınde kıll aldıysanız yada adam base atmak zorunda kaldıysa direk kuleye kitlen , kuleyı alamasanda ne götürsen kârdır.

• Lee sin risklidir biraz top lane de onun yerine jax,nasus,warwick gibi herolarla oynamayı dene.İstersen ilk başladığında ward al veya lane'i biraz pushladıktan sonra dön ward al ama ward yoksa lane'i pushlama kule altı oyna.
  • Elise oynamaya başladım çok zevkli olduğu kadar lane i de çok iyi kaçış olayı stun ı tutturmaya bakıyor zaten dive atamıyorlar ama sen ayabiliyorsun çok hoş
  • jax al pushlama sadece last hit yap başka vurma adamın yanına doğru gittiğinde adamdan kaçmana yardımcı olacak minyonun ve q nun açık olduğundan emin ol
  • Ama last hit yapıyorsa sende last hit yap. Yok adam skilleri minyonlara atıyorsa sen last hit denersen kule altında çok farm kaçırırsın sende skillerinle minyon almaya çalış fakat dengeyi kurman lazım ondan ne fazla skill atıcaksın ne de az.

edit : soloda cok zorlanırdım hep jungle korkusu oldugu ıcın ıcımde cok farm kacırırıdım adamda takır tukur farm yapardı şunu öğrendim karşı takımda jungle yokmus gibi oynayacaksın oyunda tek 2niz varmıs gibi ama her base attıgında wardını da alıp koyacaksın. iyi gankten kaçış zor zaten ne kadar korkarsan kork.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Double Penetration -- 13 Eylül 2013; 20:36:12 >
  • quote:

Elise oynamaya başladım çok zevkli olduğu kadar lane i de çok iyi kaçış olayı stun ı tutturmaya bakıyor zaten dive atamıyorlar ama sen ayabiliyorsun çok hoş

Karşımda panth vardı elise dım 1 kill 1 death gidiyordum, jungler gelip 2 kere öldü panth a sonra bu direk lw rushlamış dive atmaya başladı o örümcek halindeki e skill i sayesinde toparladım...

• quote:

Orijinalden alıntı: pen is big smurf

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokberkoz

quote:

quote:

Renekton al 6 ya kadar lane de kas git hırpalayan al gel lane e istediğin kadar pushla gelirlerse ultiyi aç double kill al

Yav he he

Furyli renekton bunu yapabilir cidden.

Botlara karşı mı oynuyosunuz abi ben anlamıyorum sizi ya da bronze 5de bu yapılan maç @Pancar Suyu

Normal oyunda oynuyorum karşımda gold 3-4 oluyor alıyorum 2 sinide neden şaşırıyorsun anlamıyorum renekton 50 furry ile gayet fazla damage vuruyor

Sanirim hic renekton oynamamis. Azicik oba nin videolarini izle adam utanmasa penta aticak lane de

W su na2-3 point verilirse fury li biraz kasmışken 700-800 den az vurmuyor...

• Zamanla alışırsın nasıl desem insan bi yerden sonra junglenin gank geldiğini ward olmasa bile hissedebiliyor. Karşı solotopun hareketlerinden falan anlayabiliyorsun. Zaten alt bölgedeyseniz topta pushlamadığın sürece gank yemen çok zor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

solo top oynama.

Soruma cevap niteliğinde bir şey yaz yoksa zaten dünya kadar post konusu var

solo top oynama.
    söylediğimi biraz daha açayım o zaman. belki sana uygun bir koridor değildir elin yatkın değildir. herkes heryerde en iyi derecede yada ad cary oynarken ki performansı gösteremeye bilir. bu kadar basit. top lanede oynayamiyorsan bot mid ve jungle var illede solo top olsun dememelisin diye demiştim. hatta tr de falan oynamıyorsan oyuna girince solo topda oynayamıyorum yazarsan herkes anlayış la karşılar ve nerede iyi oynuyor isen oraya gitmende yardımcı olurlar.
  • Noobsun valla bunun bi açıklaması yok
  • solo topa yeteneğin yok işte git başka bi lanede dene şansını insanların oyununu batırma
  • jungler oyna sen
  • git özel oyunlara gir geliştir kendini noobsun diyen arkadaşlara bakma kendileri daha noobdur büyük ihtimalle
  • Zed öğren oyna . Eleştirilere açık ol , Senden daha iyi oynayan biri sana birşeyler açıklamaya çalıştığında onu dinle bağırıp çağırıp afk kalma, Lane pushlama zed'in ne kadar vurabildiğini nasıl damage attığını öğren son vuruşları yap bırak rakip köpek gibi pushlasın kule altında Zed ile farm kaçırmazsın. Jungle gank bekle gelsin kesin. Zed'e ilk başladığımda yaptığım hatalardan biri ilk önce bütün skilleri vuruyordum sonradan ulti atıyordum aynı hataya sende düşme ultini fight başlatıcı olarak kullan. combonla indirebileceğin gözüne kestirdiğin adamı seç ultinle gir kaçıyorsa bas mahvolmuşu kes fazla zaman kaybetmeden uzaklaş. Kolay gelsin.
  • Jungler gelene kadar kulenin altından çıkmadan farm yap.
  • quote:

Yani anlamıyorum ilk başlangıçta ward alınmıyor genelde orta seviyede pushlarken ya gank yiyorum flash harcıyorum ya da fb veriyorum. Nasıl pushlamam gerekir midlane gibi dönüp keseceğim bir şey de yok boş boş bakınayım mı sadece yoksa last hit mi yapayım?
    Not: Daryus al diyenler daryusum yok kıyın 975 rp ye gönderin.

AAtrox oyna qnq Q atıp kaçarsın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.