Şimdi Ara

Sömürge seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sizce yörünge açısından en ideal sömürge seçimi nasıl olmalı. Bütün söm leri bir güneş sistemine doldurmakmı yoksa birbirinden uzak yerlere koyarak düşmanlarımıza daha hızlı saldırı yapabilmekmi iyi. Burda herkes kendi söm. lerinin nasıl olduğunu yazsın lütfen.
    Saygılar...

• Aynı konudan 20 kez açıldı
  • benim ana gezegenin sistemde 2tane söm var etraftada 4 tane var 2tane de uzak sistemlere attım biri 100sistem biri 4galaksi uzakta
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darth Revan

benim ana gezegenin sistemde 2tane söm var etraftada 4 tane var 2tane de uzak sistemlere attım biri 100sistem biri 4galaksi uzakta

Yuh Bea bEN En Fazla 1 Galaksi Boşluk Bırakıom:)
  • sömleri alırken ben hepsini birbirlerine yakın alıorum sömleri kasıp ana gezenege nakliye için bende uzak yerlerde almaya gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

Aynı konudan 20 kez açıldı

"konular birden fazla tartışılamaz" diye bir kural yok. Sonuçta burası forum. Konular birden fazla tartışılmasaydı buraya forum denilmezdi zaten. Böyle mesajlarla post kasmaya gerek yok.
    Bu konuyu açmamın sebebine gelince ben e25 te oynuyorum ve e25 te ilk 10 da olanların çoğunun sömleri birbirinden uzak bu yüzden açtım konuyu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: legain

quote:

"konular birden fazla tartışılamaz" diye bir kural yok. Sonuçta burası forum. Konular birden fazla tartışılmasaydı buraya forum denilmezdi zaten. Böyle mesajlarla post kasmaya gerek yok.
    Bu konuyu açmamın sebebine gelince ben e25 te oynuyorum ve e25 te ilk 10 da olanların çoğunun sömleri birbirinden uzak bu yüzden açtım konuyu.

sen kendi forumunun ogame bölümünde aynı konudan 20 tane açılmasını normal mi karşılarsın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReFReSH

quote:

Orjinalden alıntı: legain

quote:

sen kendi forumunun ogame bölümünde aynı konudan 20 tane açılmasını normal mi karşılarsın ?

Bak arkadaşım ben foruma fazla takılan biri değilim ve bu konunun aynısı olan bir konuya hiç rastlamadım.
    Ha sen şimdi arama yap diyceksin ama bak yukarıda konuyu açmamın sebebinide yazmışım. Kusura bakma ama senin gibiler beni forumdan soğutuyor. Ayrıca polemik ortamı yaratmak istemediğim için bu başlığa başka msj atmıyorum.
    Sağlıcakla kalın.

• legain tmm sen haklısın ben hatalıyım özür dilerim

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReFReSH -- 21 Ocak 2007; 19:12:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.